Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HiImJesus

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HiImJesus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nume:HiImJesus Rank:1 Dovada:https://imgur.com/a/b1ofaC6 Alte informații:Doresc premiul 2, raportul optional poate sa mearga la altcineva
  2. * Nume:HiImJesus * Rank:4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?:Pentru ajutarea conducerii si ajutarea candidatilor. In plus fata de aceasta afirmatie, o sa am prima oara acest rol de a fi tester asa ca imi doresc foarte mult sa ajung tester. * Ai cunoștințe de limba engleză?:Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Din acea cauza aplic. * Alte precizări:Nu, atat am avut de spus!
  3. Nick:HiImJesusRank:2Motiv:Vreau sa particip la roburi si sa prind infractori.Alte precizari:Nu, atat am avut de spus!
  4. Nume:HiImJesus Rank-ul deținut:3 Membrul care ți-a acordat amenda:Tupi Am primit amenda numărul:7. Dovada plătirii amenzii (/fdeposit):https://imgur.com/a/APDm6ju Alte precizări:Am facut o prostie asta e, platesc pentru ea.
  5. Nick:HiImJesus RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari
  6. Nick:HeAdHuNtErYT Level:23 Vârstă (reală):14 Sex (real):Masculin Vechime pe server:De vreo 2 ani dar am schimbat conturile si le-am pierdut. Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/HeAdHuNtErYT Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Primarul este un model pentru playerii ce abea s-au alăturat serverului și nu ezită să colaboreze chiar și cu cei cu vechime. Meseria de primar necesită un vocabular elevat și tot odată pe înțelesul tuturor. Ea mai necesită timp, răbdare și un dram de optimism, chiar și pentru cei ce nu mai găsesc speranțe în a ajunge " un model în a fi cunoscut ". Elimin ideea cum că aș dori să devin primar pentru popularitate și doresc să comunic prin această cale un mesaj : Primarul ar trebui să fie ales dintre cei care au muncit cu adevărat, cei care știu cum să trăiască și să se mulțumească cu puțin și cei care se ajută reciproc.În concluzie, job-ul de primar ar fi un pas înainte, nu pentru mine, ci pentru cei ce-mi vor cere ajutorul Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând , voi ajuta jucătorii nevoiaşi. Voi micşora taxele , cât de mult se poate. Voi ajuta playerii care nu cunosc serverul. Voi organiza evenimente şi festivităţi , cu premii care variză de la unul la altul. Voi oferi bani tuturor care nu îşi permit ceva din 24/7 , sau să dea /buylevel. Opinia playerilor va fi foarte importantă pt. mine , după ei voi decide. La mai multe distractii ma voi gandi pe parcurs.
  7. Nick:HeAdHuNtErYT RPG Bar (mic):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/HeAdHuNtErYT Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):Fuby RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Fuby Alte precizari:Interviul sa fie am/N-am.
  8. Nume:HeAdHuNtErYT Rank-ul deținut:1 Membrul care ți-a acordat amenda:SuperGlue Am primit amenda numărul:6 Dovada plătirii amenzii (/fdeposit): Alte precizări:M-am incurcat si eu na asa e inceputul
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.