Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Mihnea Marinescu

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mihnea Marinescu

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Mihnea
 • RPG2 Nickname
  Pump

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. Nume (real): Mihnea Varsta: 15 ani Nume in joc si rank in factiune: Pump rank 3 Cate ore poti juca pe zi?: 1-2, poate si mai mult. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc aceasta functie de mult timp, aceasta fiind prima data cand aplic pentru ea. Doresc sa dau teste cu cei voitori sa intre in factiune, sa le testez cunostintele si sa fac o legatura mai stransa cu cei care dau testul cu mine. Este o functie cred eu interesanta si care-ti mai da un motiv sa intri pe samp. Prin aceasta functie doresc sa ajut si factiunea. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Cred ca sunt pregatit pentru functia de tester pentru ca stiu bine regulamentul si pot sa ajut factiunea. Cat despre faptul de a ma accepta, consider ca aici decizia ramane liderului/subliderului Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): O pot ajuta cu sustinerea de teste cu candidatii. Cred ca acesta e scopul principal al functiei de tester. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Ghidul incepatorului si Regulamentul Intern. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da. Alte precizari: -
 2. Salut, am si eu o problema cu test log-ul din SFPD. Am dat test cu R[e]D si am picat, ultima intrebare a fost daca am voie sa pun Radar Marina sau Market, pe ghidul incepatorului nu scrie ca e interzisa aceea zona si la inca o intrebare daca un player nu are clan si are arme in clanzone, pe regulamentul intern scrie ca ii confisti armele, nu ca il lasi in pace. Daca ma poti lamuri sa inteleg si eu ca nu mai inteleg nimic. Mersi mult!

  1. CosmiBY

   CosmiBY

   Salut, am crezut ca am lamurit in PM adica ti am aratat alea unde erau in regulament si ca era intrebare capcana

  2. zL VodKa

   zL VodKa

   Trebuia sa ma adaugi si pe mine în acel PM @Mihnea Marinescu.

 3. Mihnea Marinescu

  Uite, nu îmi arata iconita cealaltă, sunt 18 caractere maxim, cel puțin mie așa îmi arată.
 4. Mihnea Marinescu

  Chestia e ca eu vin de pe rpg3, în joc nu ma lasa sa întru ca am numele prea lung, pe website nu îmi arata nimic legat de change nickname
 5. Mihnea Marinescu

  @Kelton nu știu cum sa îmi schimb numele de pe website, nu vad nimic legat de change nickname, ma poți ajuta te rog?
 6. Mihnea Marinescu

  Nickname:Pump Rank-ul meu: 4 Data: 24.03.2019 Am fost sancționat de: - Motiv: Suspendare permis. Suma: $15.000 Dovada [/fdeposit]: https://imgur.com/a/97EldL7 Alte precizări: curcanii astia..
 7. Mihnea Marinescu

  Nick-ul tau: Pump Rank-ul pe care il detii:2 Nick-ul celui adaugat pe BlackList:Al3x_HD Motivul:Limbaj vulgar Dovada: (Screenshot, Video):https://imgur.com/a/NKWGqAZ
 8. Mihnea Marinescu

  Eu votez LS Skybar, ID 147.
 9. Mihnea Marinescu

  Nick: Be_Underground Rank: 2 Motiv: M-am plictisit de jail si vreau sa incerc wanted Alte precizari: Noroc.
 10. (♦) Nume: Be_Underground (♦) Rang:Network Anchor (4) (♦) Candidatul testat: ionel_hp (♦) Data testului: 15.11.2017 (♦) Rezultatul probei teoretice: 0.25/3 (♦) Rezultatul probei practice: 1/3 (♦) Rezultatul final: ADMIS. (♦) Alte precizări: Welcome !
 11. Mihnea Marinescu

  ♦) Nume:Be_Underground (♦) Titlu:Ryder (♦) Nume editor:XxElectroXx (♦) Poză cu ziarul:https://imgur.com/a/fRo2M (♦) Dovada corectării:https://imgur.com/a/FAjwO (♦) Alte precizări:Aveti grija de corpurile voastre!
 12. Mihnea Marinescu

  ♦) Nume:Be_Underground (♦) Titlu:Super-GT (♦) Nume editor:XxElectroXx (♦) Poză cu ziarul:https://imgur.com/K8akHJz (♦) Dovada corectării:https://imgur.com/NQF1Xlf (♦) Alte precizări:Va pup
 13. (♦) Nume:Be_Underground (♦) Rang:1 (♦) Tip pachet:3 ON (♦) Nume client:Wellet (♦) Anunțul dat: Business-ul cu ID 14 va asteapta cu o gama variata de produse. Cumpara ceea ce ai nevoie chiar acum. (♦) Durata în care am dat anunțurile:25.09.2017 - 02.10.2017 (♦) Dovada evidenței:https://imgur.com/a/sy6Vl (♦) Alte precizări:1. Doamne ajuta!:))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.