Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Seepti

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Seepti

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/14/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blaj

Previous Fields

 • Real name
  Ban Septimiu
 • RPG1 Nickname
  Seepti

Recent Profile Visitors

52 profile views
 1. - Nume: Seepti - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4 - Anunțul dorit: Afacerea cu ID-ul 13 de tip 24/7 din orasul Los Santos va asteapta cu o gama larga de produse de calitate superioara. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: -
 2. Salut. In seara aceasta s-a facut un rollback la server si in bizz (ID:13) aveam 1,5kk venit, in mana aproximativ 500k+ iar in banca 3kk. Am scos banii din bizz si i-am bagat la banca. Aveam 5kk in banca si 100k+ in mana iar dupa rollback am ramas cu cei 3kk din banca si 560k in mana. Poti verifica te rog si sa-mi recuperez pierderile? Multumesc!

  1. Bobo
  2. Seepti

   Seepti

   Si eu cum imi recuperez cei 1.5kk?

  3. Seepti
 3. Seepti

  Nick-ul tau: .DEXTER Server: RPG1 Descrierea bugului: Dupa ce introduc pin-ul, fereastra mi se inchide singura fara sa mai apas butonul verde, iar daca bag un pin gresit merge sa apas butonul. Screenshot(s): -
 4. -- Nick: .DEXTER -- Level: 73 -- [/stats] dinainte de problemă: Nu am, pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. -- [/stats] după problemă: https://imgur.com/a/VGR8m -- Descrierea problemei: In data de 04.11.17 am cumparat un Hotring B si un Monster C. In data de 05.11.17 cand m-am logat am constatat ca nu mai am Hotringul, seara cand m-am delogat il aveam si a doua zi s-a evaporat..... -- Informații folositoare: La Income imi apare cand am cumparat Hotring B dar nu apare cum ca l-am vandut si nu imi apare cand am cumparat Monster C dar imi apare cand l-am vandut, ca am avut 2x Monster C.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.