Jump to content

AnthonyGalante

Donator
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AnthonyGalante

  1. @eB Alin se va ajusta pentru că credea că e prea mult xp de băgat si va dura mult ,corect?asta spunea in episod.
  2. @BlackSwordGaming asta astept și eu un răspuns lui si altora li se pare lejer pentru ca pe toata comunitatea sunt 10 clanuri de 75 slots restu sunt mici,cum zicea cineva mai sus clanurile cu 15/25 sloturi in cati ani face? Aici sunt update-uri pentru a ne multumi pe noi sau pentru asi multumi propriul buzunar si beneficiu. Nu sa facut un sondaj,nu sa cerut o parere sa lasat 3 saptamani ca sa ce daca din prima saptamana de update sa vazut ca sa facut nivel 2 repede ,de ce acuma e normal sa faci repede la slot de 75 dar de la 50 in jos nu se gandeste nimeni oameni aia nu bag bani in gold? Sunt curios ce raspuns o sa ne ofere @Kelton la fiecare in parte.
  3. @KeltonȚie ți se pare lejer că faci nivel 4 in 3 saptămanii asa-i? Dar gandeste-te si la membri sau si la owneri de clanuri că recrutează altii si muncesc nu au timp sa petreacă toată ziua in goana de xp,si pana la urma urmei o să devină o monotonie si goana după xp iși pierde farmecul,dacă ai greșit tu sau scripterul ai facut si episod,daca vedeai că este o gresala puteai să anunti cand aveau toate clanurile nivel 2 nu când vezi că lumea pierde zile intregi să bage xp. Da e easy pana la nivel 5 dar de acolo tu te gandesti că petreci 2 ani să faci nivel 20 după spusele tale ca in 2 luni să faci nivel 5,dar după o să fie mult mai mult xp de adunat. Știi ce te-as ruga in urmatoarele 3 saptămanii sa iti faci tu un clan si spune-mi mie daca ti se pare usor să faci nivel 4 intr-o lună,si petrece tu timp cu membri să recrutezi să răspunzi la aplicatii să astepti 24 de ore să facă xp să vezi dacă face xp ,mi se pare rusinos sunt donator pe server dar mi se pare rusinos dupa 1 lună să vi cu o replică și cu decizii absurde. Nu este gata clan wars si vrei să o lungitii mai mult sau care este problema? Normal să fiu revoltat pentru că un scuze si un "v-am dat sperante false" intre ghilimele nu rezolvă nimic. Vreți să donam pentru gold să reinoim dă-o frumos nu cu bataie de joc pe fată ,atat fată de mine cât și alte zeci de persoane care o muncit zi de zi ca să crească clanul la nivelul actual. @KeltonȘi adaug ceva in plus la ce ai mai postat acum 1 oră si deja ai făcut schimbăriile deja ai adaugat update-ul parerea noastră nu conteaza? Noi ce suntem pentru voi? Pe bune pui anuntu iti lasam comentari si faci de capul tau? Parerea comunitatii nu conteaza? Nesimtire pe față să vă fie rusine. Și adaug din nou ceva: Dacă tot bagati update-uri ,pd din ce fac xp? Să-ti ia 2 ani sa faci lvl 20 de clan comunitatea nu e sigur că mai rezista 1 an,pareriile noastre contează? Sau noi suntem ca și niște sclavi să inghițim tot ce vă arde vouă. NU MĂ NENE RUSINE!!!
  4. Condoleante!!!

    1. Show previous comments  1 more
    2. AnthonyGalante

      AnthonyGalante

      A murit într-un accident cu mașina.

    3. Calin Superstar

      Calin Superstar

      Deci ca sa inteleg si eu, in capul tau Elena a murit si tu ii spui mortului "condoleante"? 

    4. Elena
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.