Jump to content

MadaPisi23

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MadaPisi23 last won the day on December 26 2018

MadaPisi23 had the most liked content!

3 Followers

About MadaPisi23

  • Birthday October 2

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • RPG Nickname
    MadaPisi

Recent Profile Visitors

529 profile views

MadaPisi23's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

36

Reputation

  1. Omg, MadaPisi #Power ?
  2. Nume: MadaPisi Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/VKJOu1t Alte informații: Pwp
  3. Nume: MadaPisi Rang : 1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/97JMpGR Link catre reclamatie(daca exista): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/49233
  4. Nick: MadaPisi Level: 32 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Feminin Vechime pe server: Astăzi împlinesc un an. RPG profil Link: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/MadaPisi Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: 1. În primul rând, îmi doresc această funcție deoarece cred că mi se potrivește, întrucât folosesc în fiecare zi aptitudini care mă califică în acest domeniu, cum ar fi: cooperare, înțelegere, îndrumare, bunătate și pasiune. 2. În al doilea rând, îmi doresc să încerc ceva nou, iar munca de primar mă instigă să îmi descopăr o nouă latură, mai darnică și responsabilă. 3. Vreau sa ajut lumea și să înfrumusețez viața jucătorilor de pe server, creând o atmosferă cât mai plăcută atât pentru veterani, cât și pentru noii veniți. 4. Îmi doresc să aduc o imagine mai bună și să o revitalizez pe actuala cu șarmul meu irezistibil pentru că primarul este reprezentantul modului de viața de pe server al jucătorilor. 5. Un alt motiv pentru care îmi doresc să fiu primar este că am cunoștințe vaste asupra orașului și problemelor acestuia, având inițiativă în îndreptarea acestora cu seriozitate și promptitudine. Ce intenționez să fac pentru jucători: ❤️ Îmi propun să organizez cât mai multe evenimente diversificate cu premii avantajoase atât pentru începători cât și pentru veterani; ❤️ Să setez taxa la 1$ și o să o împart cât mai des; ❤️ O să fac interviuri spontane cu jucătorii doritori pe diferite subiecte alese de public, desigur din partea casei; ❤️ Să mențin o strânsă legătură cu jucătorii și să accept propuneri din partea acestora; ❤️ O să fiu mereu disponibilă și serviabilă pentru toți jucătorii care au nevoie de ajutor sau de un gând bun; ❤️ O să mențin o atmosferă plăcută pe server, astfel încât sesiunile de donații să fie cât mai dese. Prefer să fac niște promisiuni pe care știu că le pot realiza, decât să umplu lista de intenții cu niște "rânduri goale".
  5. - Nume: Peseca - Ziar scris în data de: 21/8/2018 - Ziarul a fost aprobat de către: Claudiu.KiNG - Ziar (poză): https://imgur.com/a/cm6Fq1N - Alte precizări: Primul meu ziar!
  6. Nume în joc: MadaPisi Rank: 3 Pozele cu prietenii voștrii(Trebuie să apară pe chat când spun "Best Friends": https://imgur.com/a/SXL4Nc6 Motivul pentru care sunteți prieten cu aceste persoane(Elaborați cât mai mult): In primul rand sunt prietena cu aceste persone deoarece sunt oameni de incredere si ceea ce le spun azi nu aud maine de la altii. In al doilea rand suntem prieteni, deoarece ne ajutam reciproc moral si financiar in momentele grele de pe server. Chiar daca nu suntem prieteni de mult timp, nu cred ca vechimea defineste prietenia, ci momentele frumoase pe care le avem impreuna! De aseamenea, suntem prieteni deoarece ne distram impreuna si am petrecut un timp de calitate impreuna. Ii iubi rau! Definiți prietenia: Prietenia cu adevarat nu e ceva ce poate fi definit in adevarata sa esenta. Prietenia trebuie sa o simti! Prietenia inseamna conexiune, acceptare si munca, fara toate acestea nu poate exista o prietenie adevarata! Sa stii ca ai mereu pe cineva pe care te poti baza in orice moment fara dubii! Si nu in ultimul rand, prietenia inseamna iubire! Alte precizări: Pwp prietenii mei pe de server!
  7. Nume: MadaPisi Rank: 3 Lideri PD: https://imgur.com/a/S8secoQ Lideri Pasnice: https://imgur.com/a/BDwAIB8 Lideri Mafie: https://imgur.com/a/vblPKae Lider Mixte: https://imgur.com/a/sLoXWHV Alte precizari: Pwp
  8. Nume în joc: MadaPisi Rank: 3 Pozele HQ-urilor de clan: https://imgur.com/a/wASTNxv Pozele HQ-urilor de facțiune: https://imgur.com/a/LATQB7L Alte precizări: Pwp!
  9. Evidența activitații din data de 09.07.2018, ora 20:30. Evidența a fost făcută la ora 20:31:27 si am avut un numar de 3 participanti. Participanți: - AllahuAkbar1234, Costin17 si Im.adi - https://imgur.com/a/LLSQNKQ Premiul a fost în valoare de 30.000$ și a fost câștigat de către AllahuAkbar1234. Multumesc pentru timpul acordat tuturor participantilor!
  10. · Nume in joc: MadaPisi · Sedinta / Activitate: Activitate · Data si ora: 09/07/2018, ora 20:30 · Prezenta (obligatorie/optionala): Optionala · Alte precizari: Am aprobarea lui @BogDaNInfInitE Va fi o activitate de tip Duels premiata cu 30.000$
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.