Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Alexandrionu

Member
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

3 Followers

About Alexandrionu

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday January 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Hobbies
  Ciclism

Contact Methods

 • Skype
  ionutzz33
 • Steam ID
  _redpanther_
 • Discord
  Alexandrionu#8939

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  _Alexandrion_
 • RPG2 Nickname
  _Alexandrionu_

Recent Profile Visitors

216 profile views
 1. Nume: _Alexandrionu_ Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/fTjQbPp Alte informații: #Norankup
 2. Pai uite Constructore ajunsei si eu acasa cu un Passat b5.5 si intru pe samp sa vad ce invarteli mai au loc.
 3. • Nick: _Alexandrionu_ • Level: 84 • Rank:1 • What can you not attend this week?: Activitate. • Date of meeting / activity : 19.09.2021 • Reason: O sa fiu plecat si nu cred ca o sa ajung la timp acasa. • Anything else?: Multumesc pentru atentia acordata.
 4. Salut preceni mei dragi si noi intrecare intampinam un nou sfarsit de saptamana la care englejii l au botezat weekend iar maine este duminica zi de odihna in care mergem la Sfanta LIturghie dar acestea sunt detalii nu merita discutate voi ce faceti ce invarteti ce combinati ce lucrati
 5. Trăiască Mr.Juve.

  1. Alexandrionu

   Alexandrionu

   Traiasca Mozart cu simfonia aia nebuna, mergea un feat Play AJ

 6. Alexandrionu

  Misiune corecta, așadar primesti Locul 3 cu 100k. Felicitari!
 7. Alexandrionu

  Nickname tester: _Alexandrionu_ Rank: 6 Data susținerii testului: 2.09.2021 Nickname candidat: Silveree_ Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Silveree_ Test teoretic: 1/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
 8. @TLG Deleicsss of of Deleicse, fix sub centura
 9. Alexandrionu

  Nume: _Alexandrionu_ Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Gri Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 3.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: _Alexandrionu_ Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Grey Date (Friday) when it is valid: 3.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 10. Alexandrionu

  Misiunea de săptămâna aceasta (30.08.2021 - 5.09.2021) presupune următoarele: 1. O poza cand va aflati pe un Faggio langa un sublider de factiune la spawn LV. 2. O poza cu 3 oricare membrii din departamente intr-un Perrenial. 3. Cate o poza la biserica din SF si LV cu un coleg de factiune intr-o masina. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 11. Alexandrionu

  Misiune corecta, așadar primesti Locul 2 cu raport injumatatit pe saptamana curentă. Felicitari! Misiune corecta, așadar primesti Locul 3 cu 100.000. Felicitari!
 12. Alexandrionu

  Misiune corecta, așadar primesti Locul 1 cu raport optional pe saptamana curentă. Felicitari!
 13. Alexandrionu

  Nume: _Alexandrionu_ Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Turcoaz Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 27.08.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: _Alexandrionu_ Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Turquoise Date (Friday) when it is valid: 27.08.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 14. Alexandrionu

  Misiunea de săptămâna aceasta (23.08.2021 - 29.08.2021) presupune următoarele: 1. O poza cu un avion deasupra Muntelui Chilliad. 2. O poza cu 2 oricare membrii din mafie intr-o Tampa. 3. Cate o poza cand acordati heal unor 3 colegi de factiune. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.