Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Larisa.

Member
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Larisa.

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 01/08/2007

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Larisa
 • RPG1 Nickname
  Larisa

Recent Profile Visitors

808 profile views
 1. Nume: Larisa Rank: 5 Ma invoiesc de la : Antrenament Motivul: Nu stiu daca pot ajunge Alte precizări: Mersi frumos!
 2. - Nume: Larisa -Rank: Captain (5) -Doresc functia pentru ca: Vreau sa testez jucătorii si odata cu aceasta functie sa capat mai multa experienta. Este o functie destul de importanta in cadrul unei facțiuni ce necesita rabdare, iar eu consider ca ma incadrez. -Alte precizari: Multumesc frumos!
 3. - Nume: Larisa - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Sedinta/Antrenament 23.08.2020 Duminica - Motivul: O sa fiu plecata si nu stiu la cat ajung acasa. - Alte precizari: Multumesc!
 4. - Nume: Larisa -Rank: Captain (5) -Doresc functia pentru ca: Vreau sa testez jucătorii si odata cu aceasta functie sa capat mai multa experienta. Este o functie destul de importanta in cadrul unei facțiuni ce necesita rabdare, iar eu consider ca ma incadrez. -Alte precizari: Multumesc frumos!
 5. -Nume: Larisa -Rank: 4 -Ma invoiesc de la: War -Motivul: Sunt plecata pana duminica din oras si nu cred ca ajung pana la 19. -Alte precizari: Multumesc!
 6. Nume: Larisa Rank: 4 Ma invoiesc de la : antrenament Motiv : Nu mai am curent/internet din cauza vremii. Alte precizari : Imi pare rau ca am pus inactivitatea tarziu dar acum s a oprit tot.
 7. Larisa.

  Nick: Larisa Facţiune: LSPD - RPG1 Mesajul tău: Felicitari tuturor!
 8. Nick: Larisa Level: 42 Facţiune: LSPD - RPG1 Mesajul tău: Felicitari tuturor!
 9. Larisa.

  Nume:Larisa Factiune:LSPD Rpg1. Mesajul tau:Felicitari!
 10. Larisa.

  Nume:Larisa Factiune:LSPD Rpg1. Mesajul tau:Bravo!
 11. Nume:Larisa Factiune:LSPD Rpg1. Mesajul tau:Bravo!
 12. Nume: Larisa - Rank: 4 - Doresc functia pentru ca: Vreau sa testez jucatorii care aplica in LSPD. Mi se pare o functie destul de importanta si consider ca am suficienta rabdare. Am mai fost tester acum ceva timp si mi-a placut, asa ca vreau sa repet aceasta experienta. - Alte precizări: O zi faina!
 13. - Nume: Larisa - Rank: 3 - Echipa actuala: Roads - Vreau in echipa: SWAT - Alte precizari: Multumesc.
 14. :))))))))) daaa.. misto cand ai sansa sa termini si tu raportul luni si trebuie sa ti duci ca prin minune laptopul la reparat
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.