Jump to content

Dani Alex

RPG Helper
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

5 Followers

About Dani Alex

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 03/24/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/profile/85469-dani-alex/
 • Skype
  dany.alex211
 • Steam ID
  halogek693
 • Discord
  DaniAlex#1816

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Giurgiu
 • Hobbies
  Fotbal, Seriale, Gaming, Plimbari. Viata trebuie traita la maxim.

Previous Fields

 • Real name
  Dani Alex
 • RPG1 Nickname
  []Le[M]oN
 • RPG2 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. Dani Alex

  Nume: Dani. Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: Akatsuki Data: 11.11.2019 Rezultat proba teoretica: 2/3 Rezultat proba armelor: 0/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins😞12-2-0-0=10 -> Admis Observator test: Ripper Alte mentiuni: Welcome!
 2. Dani Alex

  Nume: Dani. Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: Draken Data: 07.11.2019 Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezultat proba armelor: 5/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins): 12-0-1-0=11 -> Admis Observator test: Anotimp & InfernalGuess Alte mentiuni: Welcome!
 3. Dani Alex

  Nume: Dani. Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: KettadeN. Data: 03.11.2019 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins): Respins Observator test: Shlayde.ARFELAND, Terrasre.ARFELAND Alte mentiuni: Bafta data viitoare.
 4. Dani Alex

  1. Propun sa se regandeasca sistemul de "rob solo" este aiurea sa iei wanted si sa nu poti sa mai scapi de el, doar daca esti omorat de un pd. 2. Sa se mute anumite job-uri importante cum ar fi: truck, fish (ca e la moda) etc in orasul SF, si sa se faca switch cu cele din SF, pentru a repopula orasul, si anumite biz-uri ar putea fi mutate, e cel mai frumos oras si e pacat sa fie mereu gol. 3. Sa se mute invoirile in factiuni pe website, sa fie un sistem automatizat, ar fi mai usor si s-ar tine o evidenta mai buna, dar sa nu fie la fel de prost ca cel de inactivitate. 4. Sa se scada numarul orelor la licente, sincer, nu stiu cum cei din SI isi fac raportul. 5. Sa se scoata faza cu kick dupa 30 de minute daca esti afk, nu suntem 1000/1000, sincer, si nu are rost. 6. Ar fi frumos sa bagati si alte crate-uri, pe langa cele de acum, cu alte premii gen: RP, Gold, Hidd, VIP, alte masini, chiar si masini premium. 7. Pe /shop este ceva numit "km reset" sincer, acum, masinile care au km multi se vand mai scump, nu stiu cine ar cumpara asa ceva, sa se faca ceva in legatura cu asta. 8. Sa se ia in calcul si zilele masinilor, cum este pe alte servere, gen cand dam /v si apasam informatii despre masina sa apara si zilele acestora, si la fel sa apara si pe /trade si website. 9. Sa se faca ceva cu sistemul de VIP de pe masini, pentru ca dam 600 gold doar pentru un nume colorat pe masina, sa aiba si ceva beneficii, gen o reducere la bizurile de tip PNS, GAS, TUNNING. 10. Sunt 3 categorii de skin-uri: bronze, silver, platinum. Cele platinum si silver costa ceva bani, ar fii frumos ca fiecare categorie de skin sa aiba si ceva beneficii. 11. Propun ca /n-urile sa fie vizibile pentru toti jucatorii, iar cei pana in nivel 40 sa aiba acces la comanda /n. 12. Adaugarea de noi task-uri si noi misiuni. 13. Posibilitatea de a vinde masinile cu tot cu acea culoare hidd si VIP, gold dat aiurea pentru o perioada scurta, ar creste pretul masinilor, dar nu ar pierde cel ce vinde masina 600 gold degeaba.
 5. Dani Alex

  Ma duc sa jefuiesc colindatorii de bomboane.
 6. Dani Alex

  Nick: Dani. Plec pe data de: 12.10.2019 Revin pe data de 15.10.2019 Zile inactive: 3 Motiv: Sunt ospătar la o nuntă, nu am cum sa intru pe samp Alte precizari: Va pup.
 7. Dani Alex

  Salutare salutare.
 8. Dani Alex

  Nume: Dani. Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: Mr.Rolex Data: 08.10.2019 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total: 0 Observator test: Dudu Alte mentiuni: Bafta data viitoare.
 9. Ce ai facut tati, ii privat clipul. Nota 9, ii interesant.
 10. Dani Alex

  Salut
 11. Dani Alex

  Numele tau: Dani. Nivel: 69 Rang ( rang-ul pe care il detii in F.B.I): 5 RPG bar-ul celui reclamat: Motiv: Jignire membru FBI O scurta descriere a situatie: - Dovada (screenshot/video): https://imgur.com/a/K5wgdgK
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.