Jump to content

EmilEUG

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EmilEUG

  Nume concurent (DiscordID#): EmilZEW#7320 Numele de pe SAMP si RPG Bar: EmilZEW Sunteți de acord cu respectarea regulilor impuse mai sus?: Da Alte precizări: Sarbatori fericite!
 2. EmilEUG

  M-am exprimat gresit.
 3. EmilEUG

  Nick-ul tau: Server EmilZEW : RPG.B-ZONE.RO Descriere bugului: Bug the quest, poate colecta dovlecii în mai puțin de 1 minut cu masina, clip mai jos: Captura de ecran:
 4. - Nume:EmilZEW - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu. - Alte precizări:Multumesc frumos!
 5. - Nume:EmilZEW - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu. - Alte precizări:Multumesc frumos!
 6. - Nume:EmilZEW - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu. - Alte precizări:Mult noroc!
 7. EmilEUG

  Nick:EmilZEW Level:31 Vârstă (reală):14 ani, aproape 15. Sex (real):Masculin. Vechime pe server:Aproape de 1 an. RPG profil LinK:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/EmilZEW Ai mai avut aceasta functie?: Nu, dar vreau sa incerc. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Sa fiu mult mai activ decat ceilalti primari, sa creez excursii, petreceri si sa incerc ceva nou, m-am saturat de promisiuni la inceput si la sfarsit sa primim, mai nimic. Vreau sa imaprt donatiile la fiecare ora. Voi face din 2 in 2 zile evenimente speciale cu diferite premii. Am mai avut 1 cont (EmilZMF) in care faceam eventuri zilnic cu premiu de 100k. Doresc sa scap serverul de monotonie. Sa le raspund jucatorilor la intrebari si sa ii ajut. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente speciale in valoare de 50.000$ sau mai mari. Petreceri de noapte, exursii cu limuzina si diferite activitati zi de zi. Imi mai trebuie increederea jucatorilor ca sa pot face asa ceva. Am mai avut 1 cont (EmilZMF) in care faceam eventuri zilnic cu premiu de 100k. Deci, mai pot face asta si acum, dar, cu o placere mai mare.
 8. EmilEUG

  scuzati-ma ca nu este calitate foarte buna dar eram pe modpack-ul de mafii.
 9. EmilEUG

  Nick:EmilEUG RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Nimic, multa bafta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.