Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

AIM iNNNix.

Member
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AIM iNNNix. last won the day on March 7

AIM iNNNix. had the most liked content!

Community Reputation

203 Extraordinary

4 Followers

About AIM iNNNix.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/ReKSiO
 • Skype
  salut
 • Steam ID
  cf
 • Discord
  eu sunt bine
 • Instagram
  tu?

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu
 • RPG1 Nickname
  ReKSiO
 • RPG2 Nickname
  .Then

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. Statistica rapoartelor de activitate din saptamana 12.09.2021-19.09.2021 Rank 1: (Private) Franklinn-Raportul cu nr.2 complet- 73 puncte FrankieWilde-Raport cu nr. 2 complet - 36 puncte Hours.-Raportul cu nr. 2 complet- 35 puncte Dr.Prototype-Raport cu nr. 1 complet- Optional Anotimp- -Raport cu nr. 1 complet- Optional TRUYE--Raport cu nr. 1 complet- Optional Rank 2: (Second Lieutenant) DeFoNSeKa-Raportul cu nr. 4 complet- 144 puncte Black_Z-Raport cu nr. 6 incomplet- 5 puncte Derek.JANDARM-Raportul cu nr. 4 complet- 33 puncte Rank 3: (First Lieutenant) LuffyTigan.-Raport cu nr. 13 incomplet-- 25 puncte GarfieLD- Raport cu nr. 9 complet- 355 puncte - BEST, urmatorul raport va avea nr. 11. DaniTheWOO- Raport cu nr. 12 complet- 120 puncte Rikki. - Raport cu nr. 14 complet - 33 puncte _Sergio- Raport cu nr. 11 complet- 30 puncte Hyperion.- Raport cu nr. 7 complet- Optional Morar_David-Raport cu nr. 7 complet- 17 puncte Irinush- Raport cu nr. 8 complet- 15 puncte Rank 4: (Captain) VoLKaNo-Raport cu nr. 29 complet- 27 puncte [OG]PaxT-Raport cu nr. 29 complet- 65 puncte SwiftBrotherHD- Raport cu nr. 60 complet - 15 puncte Spark0- Raport cu nr. 125 complet- 18 puncte Soker_Maraciuca-Raport cu nr. 15 complet- 72 puncte [AIM]Baghera22- Raport cu nr. 11 complet- 49 puncte Alexandrovsky[VODA]- Raport cu nr. 12 complet- 34 puncte [AIM]NFcataNF-Raport cu nr. 14 complet- 17 puncte [uS]Ioan.- Raport cu nr. 13 complet- 34 puncte [LDV]FacTOT.ATENTIUNE- Raport cu nr. 15 incomplet- 3 puncte Rank 5: (Major) HancKs-Raport cu nr. 30 complet - 25 puncte ChevChelios-Raport cu nr. 29 complet - 85 puncte Gunnter-Raport cu nr. 30 complet - 11 puncte LuiS. -Raport cu nr. 54 incomplet - 8 puncte Ozzie-Raport cu nr. 37 complet - 26 puncte Reedorf-Raport cu nr. 39 complet - Inactivity iNNNiX.- Raport cu nr. 40 complet - 27 puncte PaXT-Raport cu nr. 29 complet- 48 puncte Sublideri: (Colonel) Deagle - Raport Optional Reedorf- Raport Optional Lider: (General) bbomber83 - Raport Optional *Nota: Daca semnalati o greseala puteti sa imi dati un PM si se va rezolva. Spor la raport in noua saptamana soldati! Semnat Major iNNNiX.
 2. AIM iNNNix.

  Neata, ma duc la scoala
 3. AIM iNNNix.

  Si asta e foarte bun, doamne ce ideei ai =))))
 4. AIM iNNNix.

  Si asta e foarte bun
 5. AIM iNNNix.

  Stiu cum e.. e foarte bun +1
 6. AIM iNNNix.

  E ok asta
 7. AIM iNNNix.

  Sistemul de rob: Propun, spre exemplu daca dai un rob si iei crash/disconnect, etc. sa ai 5 minute sa dai relog sa nu pierzi robul, sau un meniu cum ar fi: "Inainte de a iesi din joc dadeai rob, vrei sa contuinui? Yes - Continui robul, No- Nu mai continui si nici wanted / banii nu mai primesti. Factiunea SFSi: Din cate am vazut pe rpg2, factiunea SFSI nu este de oameni straini, consider ca si SFSI-ul de pe RPG1 sa fie pentru orice playeri si romani si englezi deoarece sunt multi jucatori care nu vorbesc bine engleza, si se incurca. Truckerul: Trucker-ul sa fie mutat inapoi in San Fierro deoarece nu sunt jucatori acolo si membrii departamentului de politie din San Fierro sa isi faca mai bine treaba. La skilluri ar trebui o remodelare, cum ar fi cursele, sa fie si mai lungi de exemplu din Ocean Docks pana in Bayside, dar NU sa se intoarca inapoi la Trucker pentru plata, sa se duca de exemplu la un sediu pentru a primi plata, ar fi mai interesant. Daca imi mai vin ideei, revin cu un edit.
 8. Invoiri acceptate! Nu se mai accepta altele
 9. AIM iNNNix.

  E ok.
 10. Nick: ilusi0n. Rank: 2 Mă învoiesc de la: Ma invoiesc la wars Data activităţii: 7/09/2021 Motivul: nu sunt acasa A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: scuze
 11. AIM iNNNix.

  Prin oras, tu?
 12. Retrag, pot ajunge! INVOIRI ACCEPTATE ! NU SE MAI ACCEPTA ALTELE!
 13. Așa cum spune și numele, aptX Lossless permite audiție fără pierderi de calitate prin căștile wireless conectate în modul bluetooth, cu anumite condiții. Așteptată să-și facă apariția pe dispozitive smartphone și tablete lansare începând cu prima parte a anului 2022, tehnologia aptX Lossless va fi o exclusivitate pentru dispozitivele echipate cu chipseturi Qualcomm compatibile. Asta înseamnă că pentru a te bucura de audiție la calitate CD-quality (echivalent WAV 16-bit / 44.1kHz necomprimat) folosind conexiunea bluetooth, va trebui să-ți schimbi atât telefonul actual dar și căștile wireless, cu un nou set care să dispună de certificarea Lossless. Vestea bună este că actuala versiune aptX HD, suportată pe unele dispozitive, nivelul de calitate este în general suficient chiar și pentru pretențiile unui audiofil. Iar pentru utilizatorii de rând, diferența de între fidelitatea unei unui set de căști bluetooth cu certificare aptX (simplu) și unele aptX Lossless va fi greu sesizabilă, un mai mare impact având calitatea difuzoarelor folosite, decât limitările conexiunii wireless. Noul format aptX Lossless este parte din așa numitul Snapdragon Sound program, anunțat de Qualcomm la începutul acestui an. Concret, producătorul de chipseturi vizează crearea unui „lanț” complet între echipamentele folosite pentru redare (ex. smartphone-ul) și dispozitivul de redare (căștile audio), cu scopul îmbunătățirii fidelității audio la ascultarea de muzică folosind căști wireless. Potrivit Qualcomm, Snapdragon Sound va detecta automat prezența unei surse audio Lossless, asigurând un bitrate de date mult mai mare prin conexiunea bluetooth, decât era posibil anterior cu aptX HD. Astfel, aptX Lossless poate atinge până la 1 Mbps comparativ cu plafonul LDAC de 990 kbps, oferit de standardul rival susținut de Sony. Deși folosește expresia Lossless pentru a descrie noul format aptX, Qualcomm admite că încă este aplicat un anumit nivel de compresie. Concret, muzica la calitate CD folosește o rată de eșantionare 1,4 Mbps, semnificativ peste limita actualei tehnologii bluetooth. Totuși, Qualcomm spune că tipul de compresie folosit este fără pierderi de calitate, în sensul furnizării unei reproduceri audio matematice bit-pentru-bit a materialului sursă. Sursa
 14. AIM iNNNix.

  E bun
 15. Nick: WHOOPTY Rank: 5 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate):Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 05.09.2020 Numar invoiri(x/y)1/2 Motivul: Nu sunt acasa, voi fi plecat probabil. Alte precizări: Preventiva.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.