Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TLG JustRed

VIP
  • Posts

    1918
  • Joined

  • Last visited

About TLG JustRed

  • Birthday 12/29/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Baia Mare
  • Hobbies
    RPG Servers

Previous Fields

  • Real name
    Ruben
  • RPG Nickname
    BLackRp

Recent Profile Visitors

11376 profile views

TLG JustRed's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

250

Reputation

  1. Ah, Leonardo da Vinci, cand m-a banat in 2014. In 2014 s-a promis ca o sa faca un anti-cheat in 3 luni, sunt 4 ani deja: 

     

  2. Este adevărat ce s-a întâmplat cu Vinnie? Dacă da, RIP și în al doilea rând puteți vedea cum se duce viața, bucurați-vă de fiecare moment, băijeți.

    1. RW Luce.

      RW Luce.

      Da, este adevarat.

    2. RW NonSt0p3R

      RW NonSt0p3R

      Da, este adevărat, D-zeu să-l odihnească.

  3. Nick : JustRed Rank : 1 Motivul invoirii: Nu pot ajunge la primele doua waruri deoarece sunt la munca, dar o sa vin totusi la ultimele 2 sa va ajut cum pot. Data warului la care nu poti veni : 12.12.2016 Alte precizari : N/A!
  4. Nick : JustRed Rank : 1 Motivul invoirii: 1/2 Data warului la care nu poti veni : 9.12.2016 Alte precizari : Sunt la muncă dar o să vin pe la 20:45, cam aşa.
  5. Salutare! Bine v-am găsit, am cam făcut-o lată ieri pe ultima sută de metrii. Știe careva ceva moduri bune pentru a face un PLUS la FPS-uri? Am avut ieri o problemă mare cu un virus care consumă 75% din procesor, acum că e rezolvată vreau să îmi bag și eu niște moduri care mă ajută să adun ceva FPS-uri.
  6. New avatar. M-am schimbat puțin de acum 2 ani față de cum arăt pe #cenzurat# :))

    1. Show previous comments  2 more
    2. WG Livian Costel Pop

      WG Livian Costel Pop

      Cu toate că am schimbat RPG-ul, n-o să uit ce era TLG pe RPG2, mi-a făcut mare plăcere să fiu membru. Vă salută Costel69 nabul

    3. TLG JustRed

      TLG JustRed

      Te salut şi eu man, a fost fain ce a fost... :(

       

    4. South Max

      South Max

      Chiar... TLG & OLD RDT. Mi-e dor de vremurile ălea, ştiu că nu vor mai exista dar asta e. JustRed, unul dintre cei mai buni Sublideri de ganguri de pe RPG 2.

  7. Salut! Bine facem, să aveți toți o Duminică plăcută. PeTi, vezi că au mai făcut niște băieți aplicații, important e și să fim activi în joc înafara timpului de war, mai dăm și noi un /ad ceva, să vadă lumea că are ce face în facțiune.
  8. Bună dimineața! Deseară să fiți în număr cât mai mare pentru sesiunea de războaie. Avem șanse mari acum, în situația actuală să facem macar 18 teritorii săptămâna aceasta.
  9. Bine v-am găsit, eu sunt noul sub-lider! Sper să ne înțelegem de minune și îmi face plăcere să vă pot ajuta cu orice, pe fiecare
  10. Ce mai fac băieții? O mafie ceva pe RPG2?

    1. Show previous comments  7 more
    2. TLG JustRed

      TLG JustRed

      Salut, Maxule! Si mie mi-e dor, pacat :))

    3. TLG JustRed

      TLG JustRed

      @KuKy ejty pref men

    4. RW KuKy

      RW KuKy

      bn men hai sa te anvatz samp.

  11. Hehe, te-am gasit si aci. ;) #EUROSTAR #WAS #HERE.

    1. TLG JustRed

      TLG JustRed

      :)), nu pentru mult timp, plec.
    2. Toni26

      Toni26

      unde pleci bre?

  12. Moartea nu vine cand vrei tu, ea vine cand tu nici nu sti. De aceea trebuie sa fi pregatit mereu..., dupa moarte nu mai poti face nimic. Acuma degeaba va mai pune-ti voi sufletu, o plecat. Cat timp esti pe pamant ai sansa sa alegi, dupa ce ai plecat de aici nu mai poti repara nimic pe acest pamant. Pana la urma toti avem aceasi soarta sarac sau bogat cum vei fi..
  13. @@Valad, Nu ai pus o dovada... Lista playeri tepari: Se[7]ven (Profil: http://forum.b-zone....6115-shotgunn/) MariusUCL aLLX Steve11 XXYYXX(http://forum.b-zone.ro/user/100314-xxyyxx/) Pentru "destepti" care mai sunt am vazut ca va doare unde-va ca unu tepuieste pe altul. Informatii necesare pentru a nu primi o teapa. 1. Sa nu ai incredere in nimeni (Inclusiv admini sau helperi) ,crezi ca daca e admin sau helper e greu sa o faca? Nu este nici o diferenta intre un admin si un player, Adminu ce rost ar avea sa fie daca nu ar fi playeru? Dar totusi pas cu pas am crezut ca o sa se reglementeze aceste lucruri, era mai frumos inainte, aveai siguranta pe un transfer, acuma ..dai banu si o plecat, nu mai transferati. Va propun sa vindeti si sa ii oferiti cash daca nu puteti face prin /trade . 2. Camatar = Tepar, cand vedeti pe /ad Camatar transformati cuvantul ala in "Tepar", e greu sa se dea pe fata, dar totusi incearca, si sa ma ___ In aia care fura si de la cei cu 100-200k poate pe stats, Ba nu ma doare de unu cu 80kk ,50kk ca ia teapa cu 20-30k, dar cand vad ca nu este diferenta...ala munceste pentru 100k-200k si ia teapa, un player sa fim seriosi, nu toti ati intrat pe forum sa cititi regulile sau toate posturile cum sa "nu primesti teapa", intai v-ati logat in game..ati jucat si tot asa. EU am fost tepuit din prima saptamana pe RPG1, tin minte si acuma, am lucrat toata saptamana la ferma si o zis unu ca imi da masina pe toti bani care ii am, i-am dat si dupa o plecat. Nu toti is jucatori de samp cu 2-3 ani, alti sunt incepatori. Ar trebui sa se implice si stafful mai mult..nu este de la ei inteleg, li sa interzis sa se implice, dar cu metodele astea o sa apara tot mai multi "NOOBI" am respect pentru toti membrii din staff, nu am vrut sa ajung aici dar asta este...Nici nu mai poti juca RP Nu stiu ce sa mai adaug, dar totusi respect pentru cei care inca "Mai traiesc"(playeri cu deminitate si respect) alti procedeaza corect, dar rar gasesti unu. O sa fie updatata lista la primul topic.
  14. Nu are treaba cu staffu, teapa e teapa. In plus nu vad ce ti-ar putea face, e tepar, pune-l sa fie cunoscut. Am vazuto si pe asta
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.