Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

M A R 1 A N

Donator
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

About M A R 1 A N

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta

Previous Fields

  • Real name
    Marian
  • RPG Nickname
    Marian

Contact Methods

  • Discord
    marian666

Recent Profile Visitors

806 profile views

M A R 1 A N's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 1 Poll Rare
  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 15 Topics Rare
  • 1 Reaction Received

Recent Badges

2

Reputation

  1. Nick-ul tau: Marian Server: RPG Descriere: Salut, La ziua 4 si ziua 12 din quest-ul de la Nea Firel, in primul dialog, Mirela vorbeste in limba romana chiar daca jocul este setat pe engleza. Restul dialogurilor din quest sunt in engleza, insa acest detaliu pare sa fie omis. Propun sa fie corectat pentru profesionalism, mai ales daca acest quest va fi folosit din nou in perioadele speciale. Multumesc! Screenshot(s): Nu am apucat sa fac.
  2. @ Sh4dowArt Foarte frumoase lucrarile, oare ai cum sa pui scrisul 'Marian B-Zone Romania' mai pe mijloc cat te uiti pe cont sa nu se suprapuna textele intre ele? Uite aici o poza ca sa intelegi mai bine
  3. Acum depinde, de fapt, chiar daca Everest este un varf de munte, cand cineva intreaba "Care este cel mai inalt munte?", raspunsul corect este tot Everest, pentru ca in acest context se refera la cel mai inalt punct de pe un munte, adica varful. Himalaya este un lant muntos care contine mai multe varfuri inalte, inclusiv Everest, dar muntele Everest este considerat cel mai inalt munte datorita varfului sau, care atinge cea mai mare altitudine de pe planeta. Intrebarea din punctul meu de vedere este cu du-te vino asa ca din punctul meu de vedere, intrebarea pusa corect era: Care este cel mai inalt punct de pe planeta?
  4. Nick-ul tau: Marian Server: RPG Descrierea bugului: Trivia B-Days intrebare incorecta, intrebarea spune 'care este cel mai inalt munte din lume?' iar raspunsul corect la asa ceva aparent este Everest, geografic vorbind, everest nu este un munte ci un varf de munte, el este varful muntiilor Himalaya, asa ca, raspunsul corect la aceasta intrebare era 'Himalaya' ci nu Everest. Screenshot(s):
  5. Display Name: Marian Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Luna Text(opțional): Marian Dimensiuni (opțional): Voi stiti mai bine Alte precizări (opțional): puneti face ceva gen idk luna cu caractere din samp sau idk, sa aiba legatura cu luna, asta e important Multumesc!
  6. Nu va mai certati baieti in comentarii pe aici, tusu a facut o postare din pur amuzant si pura caterinca, fara scopul de a jignii conducerea B-Zone sau staff-ul. Daca va place postarea, radeti dar nu va mai atacati prin comentarii ca nu are rost.
  7. @ Soulrayne Multumesc frumos pentru lucrare. Se poate da Thread Close. Mai am doar o rugaminte, oare ai cum sa scoti scrisul cu 'b-zone romania', ci sa ramana doar marian? Daca da, astept un PM cu ea. Mersi mult!
  8. @ Soulrayne Salut, am adus modificarile cerute de tine, multumesc si astept lucrari! Multumesc!
  9. Felicitari, foarte frumos!
  10. Felicitari pentru munca depusa!
  11. Display Name: Marian Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Natura noaptea sau luna Text(opțional): Marian Dimensiuni (opțional): Voi stiti mai bine Alte precizări (opțional): Multumesc anticipat
  12. Discord ID: marian666 Gradul/Gradele dorite: Department faction member Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Marian Rank bar-ul profilului RPG:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.