Jump to content

Clayton

Member
  • Posts

    1663
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About Clayton

  • Birthday 02/23/1995

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Recent Profile Visitors

13246 profile views

Clayton's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

185

Reputation

About Me

Clayton, over and out.

 

RPG.B-ZONE.RO


Totul a inceput pe 13 aprilie 2011. Un coleg mi-a reamintit de SA:MP, avand un server personal dar care era nepopulat. Dupa 2 zile petrecute acolo m-am decis sa caut un alt server si din intamplare am dat de B-Zone. Pe atunci serverul avea 200/500 asa ca am intrat si eu. Am inceput ca toti jucatorii la gara LS cu 75k. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa mai citesc odata tutorialul si imediat mi-am luat jobul "detective". Avand o oarecare experienta in RPG stiam ce aveam de facut asa ca in 3 zile am avut skill 5 detectiv, dar lipsa banilor m-a facut sa ma fac mechanic.
Dupa aproximativ o saptamana aveam level 5 si skill 5 mechanic. Reusisem sa strang ~ 2 milioane din payday si jobul mechanic si o duceam destul de bine. Din intamplare am observant un "ad" in care spunea ca factiune Tow Car Company [pe atunci] recruteaza jucatori cu level 5+. Am tastat /stats, am vazut ca am level 5 si m-am gandit sa aplic si eu. Am facut cont pe forum, am aplicat si am asteptat in jur de 2 zile raspunsul. Din pacate liderul, F4L Balon, m-a respins deoarece aveam prea putine ore jucate. Asa ca o saptamana nu am dat buylevel, la level 6 aveam ~ 300 ore jucate iar la a doua aplicatie am fost acceptat. Cam asta a fost "cariera" mea de civil.





Tow Truck Company - rank 3 - [F4L]Balon, Devil, [F4L]Bestial, Tohaneanu lideri


Prima mea factiune, nu mi-am batut joc de sansa oferita de Balon, am reusit sa obtin rank 3 in mai putin de o luna. Am iesit o data deoarece m-am lasat ~ 3 saptamani. Dupa ce am revenit liderul era Devil, un bun prieten, asa ca am reintrat in factiune, am reusit iar sa primesc rank 3, dar Devil a lasat liderul si Bestial a urmat la conducere. In cele din urma am iesit din factiune si am luat o pauza de 2 luni, petrecute in Barzini. Dupa 2 luni am revenit in TCC si liderul a fost Tohaneanu. In ultima parte am reusit sa obtin doar rank 2, iesind dupa 2 saptamani si intrand in Tattaglia la invitatia lui Razvan Truda. Si astfel au luat sfarsit 5 luni de TCC.




The Barzini Family - rank 3 - Unk., Micku7zu lideri


Am intrat in Barzini la invitatia lui Allx, un prieten din TCC, liderul de atunci era Unk. Allx a iesit din Barzini dupa doar cateva zile, a vrut sa ma ia si pe mine in Paterno dar am decis sa raman. Decizia asta mi-a prins bine, deoarece dupa doua saptamani am primit rank 2. Totul a decurs foarte bine, am invatat tot ce trebuie despre war si arme asa ca dupa alte 3 saptamani am primit rank 3. In cele din urma, dorul de TTC m-a impis sa demisionez.
Dupa luna petrecuta in Tattaglia, am revenit in Barzini, cu Micku7zu lider. Am reusit sa obtin rank 2 foarte rapid, deja eram experimentat asa ca nu am avut probleme. Dupa 2 luni am plecat si eram in cautare de altceva.




The Tattaglia Family - rank 3 - Toreno lider


Am intrat in Tattaglia, nu cunosteam multa lume, dar Razvan Truda m-a ajutat sa ma integrez. Dupa prima saptamana, vazand ca sunt activ, Toreno mi-a acordat rank 2. Eram, probabil, cel mai active membru, prezent la toate warurile, antrenamentele si celelalte activitati, asa ca dupa 3 saptamani am primit rank 3.

Dupa o luna, insa, Toreno a decis sa renunte la lider, Kip devenind DON, asa ca am decis impreuna cu cativa amici sa ne reintoarecem in Barzini.




The Cuneo Family - rank 5 - Diesel lider


Dupa a doua sedere in Barzini eram in cautare de un lucru nou. La Corleone si Cuneo s-au schimbat liderii asa ca aveam de ales. In Corleone nu am fost acceptat asa ca am primit o sansa in Cuneo. Aici am petrecut cele mai frumoase moment in cadrul unei mafia, probabil apogeul de pana acum. Am reusit sa obtin rank 5 in 3 luni, am ajutat mafia sa castige 14 waruri din 15, eram cea mai buna mafia. Am fost lider arms, tester si al treilea om din mafia. Din pacate liderul, Diesel, a decis sa renunte la functie si asa s-a distrus cea mai buna generatie a acestei mafia.




The Paterno Family - rank 4 - LoLLiPoP lider


Proaspat iesit din Cuneo, fostul meu coleg din Barzini, LoLLiPoP m-a invitat in mafia lui, Paterno. Nu am stat mult pe ganduri si am aplicat. Zona de war a fost mutata in SF asa ca am facut o harta cu posibilele zone de war din acest oras si pentru munca mea am fost rasplatit cu rank 2. Dupa multe antrenamente si waruri am primit rank 3, iar datorita muncii si devotamentului LoLLiPoP si Ecs7azy au decis sa merit rank 4. Din pacate, datorita unor greseli copilaresti din partea mea si incapatanarea lui LoLLi de a nu da FW el a fost scos din functia de lider iar eu scos cu 3/3 fwarns.





The Corleone Family - rank 1 - UnknownX, Epsylon lideri


Dupa ce mi-au trecut cele 10 ore de FP am decis sa intru in Corleone, condusa de UnknownX si Bestial. Am fost acceptat, noua metoda de war cu "turfs" era implementata, sistemul de rank-up pe timp lafel. Dupa 2 saptamani Unkx. a decis sa renunte la functia de lider asa ca DON a fost ales Epsylon. Acesta din urma a dat wipe, dar am reintrat in mafie. Nu am stat decat doua saptamani deoarece nu imi placea cum se desfasura activitatea unora asa ca mi-am dat demisia.





The Stracci Family - rank 1 - Anthony lider



Fiind civil doream sa incerc si ultima mafia ramasa asa ca am intrat in Stracci. De curand liderul se schimbase, acesta fiind Anthony. Am stat doua saptamani, timp in care am fost SINGURUL prezent la toate warurile/activitatile. In paralel Audi RS8, un foarte vechi prieteni, a primit lider School Instructors. Am demisionat din Stracci pentru a intrat in S.I.

Anthony nu a inteles decizia mea si mi-a purtat "pica" mai bine de 6 luni, in cele din urma m-am facut inteles si am rezolvat problemele.




School Instructors - rank 6 - Audi_RS8 lider


Proaspat instructor am fost avansat de Audi_RS8 la functia de sublider. Mi-am facut treaba foarte bine, am ajutat pe toata lumea, timp de o luna. Intre timp s-a deschis RPG2 si am primit acolo functia de lider la S.I., am renuntat la subliderul de pe RPG1 [mare greseala] si am devenit destul de inactive. In cele din urma, dupa o luna am renuntat la RPG2 si am revenit pe RPG1. Din cauza neintelegeri am plecat din S.I. si "m-am contrat" cu Audi. In cele din urma am rezolvat problema si suntem iar prieteni.




Fire & Medic Dept. - rank 2 - Uidivo lider


In cautare de o alta factiune m-am decis sa intru in F/M, condusa de Uidivo si Brunetta. Am trecut testele fara greseli si mi-am petrecut aici aproape doua luni, totul era frumos, cred ca cea mai activa perioada din ultimul timp. Am organizat multe evenimente in cadrul factiunii, rapoartele de activitate au fost foarte bune si totul era ok. Am primit rank 2 datorita activitatii, dar dorinta de a intra in Hitmen m-a facut sa ies.




The Cuneo Family - rank 2 - Shlomy lider


Fiind respins la aplicatiile in Hitmen m-am decis sa reintru in Cuneo, de data asta Shlomy fiind lider. Dupa o lunga perioada de pauza, am revenit in mafia mea preferata, cu ganduri mari. Dupa 2 saptamani am primit rank 2 si functia de antrenor. Din cauza inactivitatii conducerii, redeschiderea aplicatiilor la Hitmen si datorita amicului Karan am decis sa plec din Cuneo si sa imi incerc norocul in Hitmen.

 

9 mai >> 9 septembrie - Helper RPG1

Legend: Cuneo, School Instructors, Hitmen Agency

____________________________


RPG2.B-ZONE.RO


School Instructor - Leader


Am pus bazele factiunii pe RPG2 dar din cauza ca serverul este destul de slabut si pentru ca nu am vrut sa renunt la contul de pe RPG1 am decis sa renunt. Sper ca factiune se va dezolva bine in continuare si sunt mandru ca eu am fost primul lider al acestei factiuni si implicit primul lider de pe RPG2. Multumesc Royce pentru asta.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.