Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NokS

VIP
  • Posts

    3086
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About NokS

  • Birthday 11/08/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati

Previous Fields

  • Real name
    Eduard

Recent Profile Visitors

35585 profile views

NokS's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

240

Reputation

  1. La multi ani legenda RPG2!

  2. Salut ! O saptamana productiva, desi e cam mijlocul saptamanii .
  3. Nick: NokS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aici Respectiv aici Imagine (obligatoriu pentru semnatura) : Doresc ceva facut de la 0. Tema (In caz ca nu exista o imagine): 666/ hell Text: "666" si "Cumpara-ti biletul spre rai" ( fara ghilimele ) Dimensiuni: Potrivite pentru un logo. Alte precizari: Sa fie cifrele in flacari, iar intreg textul sa respecte tema mentionata mai sus, de hell/666. Am id-ul la refferal de pe clienti 666, de asta doresc acest logo.
  4. Felicitari Xavi ! La cat mai multe luni si speram sa te ajutam sa te ridici si sa ridicam totodata si factiunea. Succes !
  5. Multumim ! O saptamana usoara la toti !
  6. Nick: NokS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura) : Astept creatiile. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Las la latitudinea creatorilor. Text: "666" si "Cumpara-ti biletul spre rai" ( fara ghilimele ) Dimensiuni: Potrivite pentru un logo. Alte precizari: Cifrele sa fie in flacari, iar intreg textul sa fie intr-o tema specifica iadului, codul meu de refferal de pe clienti fiind 666. Astept creatiile voastre, nu vreau nici sa fie prea strident, dar vreau si ceva care sa iasa in evidenta. Am mai avut o imagine, insa dupa 4 ani s-a sters si nu mai pot face rost de ea, insa astept ideile voastre. Mersi !
  7. Salut ! Succes la contracte. Aparent o saptamana mai lejera pentru raport. Zi faina !
  8. La multi ani NokS! Sa fi sanatos!

  9. La multi ani NoKS !!!!!!!!!!!

  10. La multi ani NokS :*

  11. La multi ani Noks!

  12. La multi ani !

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.