Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Don VODA

Member
  • Posts

    727
  • Joined

  • Last visited

About Don VODA

  • Birthday 01/23/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi

Previous Fields

  • Real name
    Silviu
  • RPG Nickname
    Don

Recent Profile Visitors

4733 profile views

Don VODA's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

314

Reputation

  1. Nick: Don Data sancţionării: 15.03.2017 A fost sancţionat membrul: [F4L]AlexOwn. Sancţionat cu: FW Motivul: Raport incomplet Dovada (opţional, după caz): Dovezile sunt prezentate in Raportul de activitate Alte precizări:​ -
  2. - Nume: Don - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit:4 - Anunțuril dorit: Don[VODA] vinde casa cu ID 40, fosta Mastertrap21, situata in Idlewood. Oferte pe RPG. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Multumesc
  3. @@Parker Dee, - ambii primesc cate un advertisment la Blacklist pentru DM neintemeiat.
  4. @@S4F ATV, - Nu primeste nimic. Stiu ca baiatul ala e problematic, dar dovezile tale sunt insuficiente.
  5. - Nume: Don[VODA] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Don[VODA] vinde casa cu ID 40, fosta Mastertrap 21 si casa cu ID 508, situata pe Vinewood, [/sms 151-1526]. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Multumesc.
  6. Nick: Don[Voda] Data si ora: 05.02.2017 - 18:00 Am dat test cu: Jackerson Proba teoretica: 1./3 Proba practica: 5/5 Rezultat final: Admis Alte precizari: Felicitari
  7. Nick: Don[VODA] Data si ora: 05.02.2017 - 00:00 Am dat test cu: The.Officer Proba teoretica: 0.5/3 Proba practica: 3/5 Rezultat final: Admis Alte precizari: Pacat ca nu ai facut poze la tot, ca aveai maximul la practic. Felicitari.
  8. Nick: Don[Voda] Data si ora: 22:00 Am dat test cu: Nyx. Proba teoretica: 1.5/3 Proba practica: 5/5 Rezultat final: Admis. Alte precizari: Felicitari.
  9. La multi ani va doresc si un an nou cat mai productiv pe toate planurile. Distractie placuta.
  10. Salutare. La multi ani celor ce poarta numele de Andrei / Andreea sau Geta. Voiam sa va transmit numai bine si succes atat in joc, cat si in viata reala. Sper sa ne mai auzim prin game. Mi-a facut placere. V-am pupat. Multumesc celor care m-au ajutat pe parcursul 'carierei' mele de cop.
  11. Ideea este buna, Theo. Poate, poate vom avea prezenta mai buna daca va intra aceasta regula in vigoare.
  12. @, Lelu are dreptate. Nu sunt nici eu de acord. Daca as avea o certitudine ca nu se va exagera cu chestia asta, as fi de acord. Dar o sa vina cei de rank 3+ si o sa se creada superiori, si daca nu faci o data cum vor ei, o sa se puna sa stea pe noi, tinandu-ne doar in amenzi. Acum sa vedem ce spun si ceilalti. Eu zic sa nu exageram chiar asa, DM in jurul HQ-ului tot o sa se faca, ca asta e distractia noastra. /d aiurea tot o sa se dea, pentru ca cine nu o face?! Si lista poate continua. O zi buna.
  13. Multumesc frumos. Mai astept cateva creatii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.