Jump to content

Zen0

Member
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

About Zen0

  • Birthday 08/03/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad
  • Hobbies
    Sa revin ce am fost odata.

Contact Methods

  • Skype
    zeno.bzone

Previous Fields

  • Real name
    Gabriell

Zen0's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

1

Reputation

  1. scuze nu pot sa ajung la antre sunt de pe telefon, sunt plecat din localitate revin sambata
  2. scuze nu pot sa ajung la antre sunt de pe telefon, sunt plecat din localitate revin sambata
  3. Nick: Zeno. Screen-Shoot cu scorul de la war: http://imgur.com/MREKhfz,m4D5Aqu#0 Numarul de war-uri la care am participat: 2/4 Alte precizari: Primul war a fost aiurea, am mers cu masina, cu inca 3 ( nu am fost sofer ), tot in ei mergeam......
  4. Nume: Zeno. Poza cu /stats inainte de inceperea war-uri: http://imgur.com/Fs0Z4As Poza cu /stats dupa terminarea war-urilor: http://imgur.com/EfCc4Gb Materiale consumate: In jur de 10.000 Mentiune: Eugen, raportul de luni, am avut invoire facuta la DOKY, pe /f, pentru ca nu imi mergea forumul.
  5. Lasa 1/2 atunci, e ok. Trece si ala....oricum ;d.
  6. Vezi ca nu pot sa-ti trimit PM, de aia iti zic aici. Amice, m-am invoit la tine, pe /F, ti-am scris clar, ca poate ajung poate nu, ai comentat tu ceva pe acolo, si ai zis clar OK.Apoi de ce imi pui 1/2 si neprezentat?
  7. Nick : Zeno Rank: 1 Motivul absentei : Nu pot ajuge la waruri...multa treaba, pregatiri pentru scoala.. Data war-urilor: 13.09 Alte precizari?: Scuze.........ca lipsesc 2 zile consecutiv de la activitati, dar chiar nu pot.....e o perioada foarte aglomerata, dar revin in forta maxima, de luni....chiar daca e scoala. Numarul total de invoiri: 3, si e ultima..
  8. Nick : Zeno. Rank: 2 Motivul absentei : Trebuie sa o ajut pe mama, sa faca dulceturi,compoturi si alte cacaturi, toata ziua , si face ca dracu cand ma vede doar pe samp/ Data antrenamentului: 12.09 Alte precizari?: Scuze pt motivul asta dar...probabil vi s-a intamplat si voua, sa trebuiasca sa va ajutati mama....pana mea, Numarul total de invoiri: 2
  9. Nume: Zeno Poza cu /stats inainte de inceperea war-uri: http://imgur.com/NVfXhwF,QCEtioc#0 Poza cu /stats dupa terminarea war-urilor: http://imgur.com/NVfXhwF,QCEtioc#1 Materiale consumate: 13.000
  10. Nick: Zeno. Screen-Shoot cu scorul de la war: http://imgur.com/c1CCUnx,wJjljEK,4GtSex3,hl5XSx8,JyS832H#0 Numarul de war-uri la care am participat: 5/7 Alte precizari: !!!
  11. Nick : Zeno Rank: 2 Motivul absentei : A intervenit ceva, si nu pot fi online, dar este si posibil sa apar, pe la final/mijloc. Data antrenamentului: 10/09/2013 Alte precizari?: Mersi de intelegere. Numarul total de invoiri: 1 P.S.: Daca topicul DISCUTII e inchis....vreau sa va arat ceva aici, ce se discuta...la Avispa despre noi. http://imgur.com/YNETyWY
  12. Nume: Zeno. Poza cu /stats inainte de inceperea war-uri: http://imgur.com/MytwRnz,T6vqYW4 Poza cu /stats dupa terminarea war-urilor: http://i.imgur.com/T6vqYW4.jpg Materiale consumate: 20.000
  13. Nick: Zeno. Screen-Shoot cu scorul de la war: http://imgur.com/qGDR9aU,3czzmwG,GyChB26,AKR1KLq#0 Numarul de war-uri la care am participat: 5/7 Alte precizari: La al 5-lea war, cel cu southern pimps, am primit kick pt desynk chiar la final.....si nu am apucat sa fac ss la scor, dar am poza, dinaintea terminarii warului cu 2 minute. O sa bag bani in HQ in +, pentru warul asta, ca sa nu credeti ca ma ascund de scor ca sa depun bani.
  14. Nick: Zeno Screenshoot cu scorul de la war: http://imgur.com/tII...dyHoy,GfoxHxo#0 Numărul de war-uri la care am participat: 3 Alte precizări: Ultima poza, spune de ce am fost la 3 waruri. am fost si la al 4-lea, dar am iesit cu 5 min inainte.
  15. Nick : Zeno, Rank: 2 Motivul absentei : La ora 13:30 trebuie sa ajung la posta pentru a-mi ridica un colet..anume niste piese pentru bmx comandate. Data war-urilor: 02.09.13 Alte precizari?: Cred ca ajung la ultimele 2/3 waruri. Numarul total de invoiri: 1 in ultimele 3 saptamani.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.