Jump to content

Andreiutzuuu

Member
  • Posts

    2430
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Andreiutzuuu

  • Birthday 01/15/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    69 Pier Mobs.

Contact Methods

  • Skype
    Confidential

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

3503 profile views

Andreiutzuuu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

65

Reputation

About Me

OXZCKTp.png

 

 

 

 

RPG2:
AnDrEiUtZuUu.png

My Factions:


1. Vietnamesse Boys-rank 2(Solider)- Leader: Paul
2. National Guard-rank 2(Solider) - Leader: uuc1mnL
3. Red Dragon Triad-rank 2(49-er) - Leader: [TLG]NoLifee.
4. Los Santos Police Departament-rank 1(Officer) - Leader: CrazY10
5. Shoutern Pimps-rank 2(City Fish) - Leader: Alyn
6. Red Dragon Triad-fost rank 5/6(Vanguard/Mountain Master) - Leader: [TLG]BLack
7. Vietnamesse Boys-rank 6 (President) - Leader: Andreiutzuuu
8. Red Dragon Triad - rank 6(Mountain Master) - Leader: avK25
9. Shoutern Pimps - rank 3(Fattam) - Leader: [CBN]Cristi.
10. 69 Pier Mobs - rank 2(Mummy) - Leader: Mr.Srk
11. Red Dragon Triad - rank 2(49-er) - Leader: Necrotoxyc(BanH)



RPG1:
RedBoy..png

My Factions:


1. Red Dragon Triad - rank 1(Blue Lantern) - Leader: Andreilolza







 

RPG 2 Full Story.

TMeNF.png

 

Noiembrie 2012.

TMeNF.png

 

 

I. La inceput de drum...civil.

Prin data de 25-30 Noiembrie, la rugaminti-le varului meu Eduard, am hotarat sa ma apuc de SA;MP. Eram foarte entuziasmat, o lume virtuala noua. M-am logat pe server, si implicit eram civil. Am stat si m-am consultat si am ales job-ul de fermier. Lucram pe branci pentru a face primii mei bani si pentru a-mi cladi o situatie financiara buna. Muncind din greu la ferma, am facut primii mei bani, care i-am folosit, cumparandu-mi un loc deasupra capului, mai precis o casa.

II. Prima factiune, Solider Andreiutzuuu - Vietnamese Boys. A2b0n5F.png
Facusem in sfarsit level 3 si am hotarat sa aplic in mafie. Stiam ca eram la inceput si terbuisa sa fiu instruit adecvat. Am decis sa aplic in Vietnamese Boys, lider fiind Paul, un om serios. Am aplicat pentru prima data fiind acceptat pentru teste. Bun testul teoretic a fost simplu, mai era proba cea grea, testul de arme, pe care l-am picat in prima faza. Dupa 3 zile, am aplicat din nou si am fost acceptat, trecand spre entuziasmul meu si de testul de arme. Oficial eram in teste. Au urmat zile grele de acomodare pentru mine, zile de waruri, pline de nervi, dar si de bucurii. Norocul meu a fost ca am avut langa mine oameni de treaba care au avut incredere in mine precum: Maxtreme2008, Paul, Alyn, Mr.Fr0tzic. Pana la urma, mi-am continuat munca cu seriozitate, si am fost promovat la rank 2 de catre Paul. Eram in culmea fericirii, deoarece, am auzit de la multi playeri, ca Paul, este foarte exigent. Luand rank 2, am decis sa ies din Vietnamese Boys.

III. De partea legii,Solider Andreiutzuuu - National Guard. bK4iVVx.png
Iesind din Vietnamese Boys, am hotarat sa aplic in National Guard, lider fiind uuc1mnL.Am trecut toate testele, fiind acceptat, si facand parte din aceste departament. Eram constient ca este foarte greu sa ma mentin. Avusesem si multe reclamatii, care le-am trecut cu brio. In aceste timp, facand parte din National Guard, am invatat sa lucrez in echipa si sa colaborez cu colegii mei.Luand rank 2, am decis sa ies din aceste departament, fiindu-mi dor de waruri, respectiv mafii..

IV. Mafiot cu sange rece, 49-er Andreiutzuuu - Red Dragon Triad. gmYPUSx.png
Bun, am ajuns si la una dintre cele mai frumoase parti ale acestei povestiri, si anume factiunea Red Dragon Triad. Scriu aceste cuvinte cu lacrimi in ochi amintindu-mi de momentele cele mai frumoase ale mele pe acest server. Aplicand in Red Dragon Triad, cariera mea pe acest server a luat aploare. Intrand in mafie, nici-un gang rival nu ne facea fata, eram de neoprit. Dar dupa 2 luni de munca multa si daruire, eu impreuna cu: Eduard, BLack, Cesar(Justred), Alyn_18, Only, eKKeNN, NoLifee, Bobbert si multi altii, am reusit sa cucerim tot Las Venturasul, un vis devenit realitate. Imi amintesc si acum cu placere de momentele de bucurie, de pe[/f], unde nu te mai puteai intelege unul cu altul. Baietii erau in culmea fericirii, la fel si eu. Facand 2 luni in mafie, si fiind atat de aproape de rank 3, am facut cea mai mare greseala din cariera mea pe acest server, hotarand sa plec din Red Dragon Triad.

V. Din nou de partea legii, Detective Andreiutzuuu - Los Santos Police Departament.
Los Santos Police Departament, condusa de Crazy10 si unul dintre cele mai respecatate departamente. Am decis si eu sa aplic acolo, fiind acceptat si dand testele cu RazzOr. Dar socul s-a produs, eu luand testul pe skype cu un coleg de banca, nu stiam o boaba din regulament. Fiind parat de cineva din factiune, Crazy a decis sa-mi puna cateva intrebari la care eu nu am stiut, iar dupa 2 zile, am fost dat afara cu Faction Punish 60/60. Sincer ma acomodasem cu ticket, si amenzile,dar nu a fost sa fie.

VI. Un peste iscusit, City Fish Andreiutzuuu - Shoutern Pimps. 1KPta1l.png
Dupa doua saptamani in care am stat civil, pentru a scapa de Faction Punish-ul din Los Santos Police Departament, la rugamintile lui Alyn, vechiul coleg din Vietnamese Boys, pe atunci lider la Shoutern Pimps, am aplicat in aceea mafie, fiind acceptat. Warurile erau frumoase, tinand cont ca ma luptam impotriva prietenilor mei din Red Dragon Triad cu care cucerisem Las Venturasul, dar simteam ca ceva nu mergea...In fiecare seara la fiecare war pierdut cel care lua rost era batjocorit de restul colegilor, ceea ce nu se numea unitate. Venise si randul meu sa iau wrost la war si fiind foarte nervos, Alyn m-a dat afara, fara Faction Punish deoarece, dor ce luasem rank 2.

VII. Un nou mafiot cu sange rece,Blue Lantern / 49-er / Red Pole / White Paper Fan/ Vanguard / Mountain Master Andreiutzuuu - Red Dragon Triad. gmYPUSx.png
Dupa ce am iesit din Shoutern Pimps, am decis sa ma intorc la marea mea iubire, daca pot sa o numesc asa, Red Dragon Triad, condusa de un om serios, poate cel care a avut cea mai mare incredere in mine de pe server si m-a invatat toate lucrurile pe care le stiu acum, acesta fiind [TLG]BLack. Revenind in Red Dragon Triad, unde m-am simtit categoric cel mai bine de pe server, mi-am revazut prietenii cei mai buni, care m-au ajutat in situatiile incordate si au dat importanta la toate lucrurile facute de mine. Am obtinut in aceasta mafie, toate rank-urile posibile si imposibile, de la rank 1 la rank 6, cel de sublider. Aici am stat aproape 1 an. Era intr-o zi frumoasa de vara, cand ma logasem pe server, iar subliderul de atunci PopCorn, din spusele colegilor mei, nu mai detinea functia. Auzind aceste lucruri l-am intrebat pe BLack cine va fi noul sublider, si sper bucuria enorma a mea, BLack a hotarat ca eu sa-i fiu mana dreapta. Eram foarte fericit, nu aveam cuvinte sa descriu ce simteam in acele momente, doar ca rank-ul mii l-a dat in timp ce eu faceam materiale, si fiind la materials get, ma grabeam sa ajung la hq pentru a lua [/order 4] si pentru a folosi TEC9-urile. Primul war tin minte si acum ca mi-a adus 3 besturi, primele 3 besturi din cariera mea de mafiot. Dupa 6 luni, BLack a pierdut liderul, moment ce m-a demoralizat complet. Nu stiam ce sa fac, fiind sublider, pana la alegerea urmatorului lider, problemele cadeau pe umerii mei. Toti din gang sperau ca eu, Alyn_18 sau JustREd sa luam lider, dar nu a fost sa fie. Noul lider a fost Maxtreme2008, din nou un vechi coleg din Vietnamese Boys, cu care ma intelegeam ca un frate. Acesta a hotarat sa ma tina sublider, pana cand a inceput scoala... si probleme au revenit. Parintii mei au hotarat sa merg la meditatii, si atunci m-am demoralizat si mai tare. L-am informat si pe Maxtreme2008, iar acesta mi-a acordat rank 4, noul sublider fiind JustRed. Eram intr-un fel bucuros ca a luat JustRed unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar si trist in acel timp ca, lasasem sublideru. Am avansat la rank 5, si m-am mentinut acolo sus, pana intr-o seara cand...

VIII. Un vis devenit realitate,President Andreiutzuuu - Vietnamese Boys Leader. A2b0n5F.png
Pana intr-o seara cand... am mers la war in Red Dragon Triad, dornic sa castigam turf-uri, pana cand am primit teleport de la fostul owner al serverului TheEmperor. Mi-a zis sa nu ma sperii ca nu mii se va intampla nimic. Vazand ca ma intreaba daca accept functia de lider Vietnamese Boys, am stat 2 minute sa ma gandesc, daca sa accept sau nu, deoarece, Red Dragon Triad era totul pentru mine. Spunand da l-am rugat pe Emperor sa ma lase sa-mi iau adio de la colegii mei. Acestora le parea rau ca plec, dar asta era situatia. Am acceptat liderul, iar chat-ul intr-o secnda mii se umpluse cu felicitari. Eram un culmea fericirii, pe[/lc] Maxtreme facea spam cu felicitari nu mai stiam ce sa fac. I-am multumit lui Emperor pentru ca m-a ales lider la factiune si mi-am inceput treaba, au urmat zile foarte grele cu acomodarea, pana la urma mi-am gasit si sublider, pe JustRed, colegul vechi din Red Dragon Triad. Reusisem sa cuceresc alaturi de el si de membrii mei de pe atunci, jumatate din Los Santos. Pana la urma a venit si momentul ca JustRed, sa fie promovat ca lider la factiune, aceea fiind 69 Pier Mobs. Acum intrebarea care statea pe buzele tuturor era cine va fii urmatorul sublider. In seara cand JustRed a luat lider, am primit un mesaj de la Ocaust, cel mai bun prieten al meu de pe aceasta comunitate cu textul: "Cine va fii urmatorul sublider Andrei?". Vazand acest mesaj nu am stat pe ganduri si i-am zis sa demisioneze din Red Draon Triad si sa aplice la mine sublider. Cu ajutorul lui am cucerit tot Los Santos-ul si am castigat respectul multor mafii. Pana intr-o seara cand Exteel mi-a dat Teleport, si m-a cautat prin PC, gasindu-mi aim... Eram trist, dar si fericit ca apucasem sa transfer banii lui Ocaust. Mi-a scos lider, si Ocaust fiind sublider speram ca el sa fie urmatorul lider, dar nu a fost asa, deoarece Crystyan, rank 5 pe vremea cand eu eram lider, a primit aceasta functie. In aceasta mafie am petrecut 2 luni grele in care am muncit enorm sa duc factiunea cat mai sus, dar si 2 luni foarte frumoase..

Am stat 2 luni fara contul principal, 2 luni in care am suferit enorm, pana cand Nicolas a introdus momentul iertarii, si am facut cerere primind unban. Intrat pe cont mi-am revazut toti prietenii si am discutat cu ei fiind foarte fericit. In tot acest timp, cu 2 saptamani inainte sa iau unban, varul meu avK25, a luat lider la Red Dragon Triad. A hotarat sa sta 1 saptamana fara sublider, pana cand mi-a dat mie.

IX. Reintors la marea iubire, Mountain Master Andreiutzuuu - Red Dragon Triad. gmYPUSx.png
Eram fericit ca m-am intors din nou in Red Dragon Triad si din pricina faptului ca varul meu avK25 a luat lider, dar si o parte din REd Dragon-ul vechi erau acolo. Incepusem sa cucerim turfuri, dar pana la urma avK25, a fost parat la Blade, si a acumulat 2/3 la lider, din cauza lui Colonelul... Inca nu-mi explic ce l-a determinat sa faca aceasta fapta necugetata. avK25 a hotarat sa lase liderul, iar din nou toate problemele cadeau pe capul meu. Dakin a fost ales din nou lider, hotarand sa il puna sublider chiar pe Colonelu in detrimentul meu. Nu am acceptat aceasta umilinta si am iesit.

X. Din nou un peste singuratic,Fattam Andreiutzuuu - Shoutern Pimps. 1KPta1l.png
Luand lider un vechi prieten si anume [CBN]Cristi, dupa ce am iesit din Red Dragon Triad, am aplicat aici. Cu aceasta mafie am reusit sa cucerest Las Venturasul, Los Santosul si jumatate din Sand Fierro. Necunoscand multi oameni in Shoutern Pimps, si cu mici neintelegeri intre mine si Cristi am hotarat sa ies la rank 3.

XI. Un 69-ist inrait,Mummy Andreiutzuuu - 69 Pier Mobs. fnxB9wC.png
Am ales aceasta mafie cu inima nu dupa numarul de turf-uri, deoarece aici erau o parte din membrii fostului Red Dragon care a cucerit atatea turfuri. Aici m-am simtit bine. M-am acomodat repede cu noi colegi fiind foarte de treaba. Am si aparat, dar am si cucerit turfuri, punandu-le mari probleme celor din Shoutern Pimps. In data de 23.06.2014 am fost promovat la rank 2 de catre liderul si fostul membru Red Dragon Triad Mr.Srk.

XII. Red Dragon Triad 4 Ever!, 49-er Andreiutzuuu - Red Dragon Triad. gmYPUSx.png
Iesind din 69 Pier Mobs, m-am orientat sper mafia care m-a adus unde sunt acum si anume Red Dragon Triad, condusa de Necrotoxyc[banH], mai precis Dakin[banH] Pana in prezent ne luptam cu Shoutern Pimps in cucerirea cator-va turfuri. Aici am toti vechii prieteni din vechiul Red Dragon Triad, si ma simt excelent, si cred ca avem toate atu-urile sa devenim din nou mafia de neoprit.

XIII. 69 Again, Regional Officer Andreiutzuuu - 69 Pier Mobs. fnxB9wC.png
Odata ce, cel mai bun prieten al meu, Ocaust a luat lider, a hotarat sa ma puna pe mine mana dreapta a lui. Eram foarte fericit din pricina alegerii lui ca fiind lider la aceasta mafie, dar si ca luasem eu sublider. Imi amintesc ca si in Vietnamese Boys, am facut o teraba excelenta reusind aproape sa iau tot Los Santos-ul inpreuna cu Ocaust. In prezent ne luptam pentru cucerirea San Fierro-ului.




 

TMeNF.png

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.