Jump to content

AIM Katzuno Valoare

Donator
  • Posts

    2047
  • Joined

  • Last visited

Other groups

1 Follower

About AIM Katzuno Valoare

  • Birthday 11/19/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Braila
  • Hobbies
    Programming, WebScripting, #Sa colorez cu excremente harta din SAMP, [AIM], 1001 blonde

Contact Methods

  • Skype
    erikbraila98

Previous Fields

  • Real name
    Erik
  • RPG Nickname
    Katzuno[AUR]

Recent Profile Visitors

8782 profile views

AIM Katzuno Valoare's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

371

Reputation

About Me

Totul a inceput in vara anului 2012, atunci am creat primul cont pe RPG.B-ZONE.RO, dar m-am lasat peste 2-3 zile deoarece nu imi placea sa fiu civil. Aproximativ jumatate de an mai tarziu, Vennom a primit functia de owner al serverului de Minecraft B-Zone, iar eu am revenit pe aceasta comunitate sa il ajut la scriptarea serverului si administrarea. Dupa aproximativ 1-2 luni in functia de Co-Owner Minecraft, avand numele Ic3Box, am decis sa ma apuc de SAMP pe serverul RPG1. Cum viata de civil nu era un mediu placut pentru mine, un fost moderator al Mc.B-zone.Ro, Popandaul, mi-a dat un cont de level 10.

 

Avand acest cont, cu un trecut nu prea frumos (FP in The Patterno Family) am decis sa intru intr-o factiune, asa ca am ales News Reporter. Nu m-am gandit prea mult la sansele mele de a fi acceptat (era 1 singur loc liber si 2-3 pagini de aplicatii), dar totusi am aplicat si spre surpriza mea am fost acceptat de catre liderul de pe atunci Krysty. Aici am stat pana la rank 3, aproximativ 2 luni si mi-am facut primii mei prieteni pe acest server, dintre care unii sunt si acum: sNrobert, Clark, Leventhe. Acestia 3 au fost cei mai importanti pentru mine in perioada petrecuta in News Reporter.

Totusi, am iesit din aceasta factiune dupa niste neintelegeri cu liderul Krysty si am decis sa incep alt capitol al carierei mele.

 

Astfel, am aplicat in SFPD unde am fost acceptat din nou spre surprinderea mea de catre liderul Seba97. Aici din pacate am fost demis pentru 2 lucruri prostesti facute de mine in perioada de teste. Am acumulat 1 FW deoarece am postat raportul pe siteul http://postimage.org/ si cineva mi-a sters din poze, iar al 2-lea FW l-am acumulat tot aiurea, avand o reclamatie, am incercat sa postez dovezile de pe telefon, nu s-au postat si am avut surpriza sa ma trezesc la spawn civil.

Am iesit si din SFPD, unde am ramas cu anumiti prieteni buni: Anded, Tig3r, Striker. Mai departe am decis sa incerc din nou o factiune pasnica, iar astfel am aplicat in Los Santos Taxi, unde era sublider Sassori, iar lider Shobo.

 

Aici am fost acceptat deoarece 'precenu' Sassori era sublider. Pot spune ca nu m-am simtit deloc bine in aceasta factiune, intrucat am acumulat 1 FW pt afaceri pe /f si 1 AV pt crash la comanda in perioada de teste, dar datorita lui Sassori am luat rank la timp si mi-am dat demisia la rank 2. In aceasta factiune nu am ramas cu niciun prieten nou :)).

 

Mai departe urmeaza urmatorul capitol din cariera mea, si poate acela care m-a 'lansat' pe aceasta comunitate. Cand am iesit din Los Santos Taxi, am aplicat in FBI, unde am fost acceptat de catre liderul ByFydo. Aici mi-am petrecut urmatoarele 6-7 luni pe SAMP unde am obtinut rank 4, intrucat am luat ban. La cateva zile de cand am intrat in factiune, a fost anuntat noul sublider FBI, anume Sour (SnoopCat). Dupa 1 luna petrecuta in factiune am luat rank 2, iar dupa inca 1 luna si 1 saptaman am fost promovat de catre liderul ByFydo la rank 3. Am fost bucuros deoarece puteam sa ma plimb in sfarsit cu Bullet / Infernus / Hunter, dar 2 luni mai tarziu urmeaza inca o surpriza de la ByFydo (bineinteles dupa ce mi-a adaugat un mut in logs)... Am fost promovat la rank 4, astfel puteam organiza interventii la waruri si multe altele intrucat am decis sa mai raman.

ByFydo a lasat liderul, iar noul lider a fost Sour, bineinteles. Aici incepusera emotiile pentru cine va fi noul sublider, iar majoritatea celor din factiune mizau intre mine si ___George___ ('prietenul' care a devenit cel mai mare dusman). Uite ca surpriza a venit si noul sublider FBI a fost ales... acesta fiind CiupeRca (HaZe). Fiind cam "neinsemnat" in aceasta factiune pe atunci, au inceput certurile si discutiile. ___George___ i-a luat familia in cuc lui Sour ca nu i-a dat lui, Zornet pentru ca nu mi-a dat mie, iar foarte multi rank 4+ revoltati nu i-au oferit respectul lor lui CiupeRca care dupa doar cateva zile a renuntat la sublider, dar inainte de acest lucru a dat un fail pe [/gov] la care eu m-am simtit nevoit sa fac poza si sa-i dau lui George sa suferim impreuna. Pentru ca eram un simpatizant al DM-ului, inainte de asta intrasem pe un server de DM cu wallhack sa dau magie, vazand adversarii. Am uitat sa scot .asi-ul din SAMP si cand am apasat F3 sa somez un jucator, "Wallhack activated". Am facut poza cu wall-ul la prostia lui CiupeRca si acea poza a ajuns la Kelton.

Urmatoarea zi, dis-de-dimineata, Sour m-a chemat in HQ spunandu-mi: "Nabule, ai grija ce faci ca diseara la sedinta am surpriza cea mare pentru tine". Eu am avut mare grija si am luat ban in jurul orei 13:40-50 => Adio sublider, bun venit interdictie. Doua saptamani dupa ce am luat ban, Sour a decis ca nu mai are optiune de sublider si avand bacul nu se poate descurca singur cu factiune, intrucat a lasat liderul iar noul lider FBI a fost: HaZe (CiupeRca).

De aici am parasit factiunea cu foarte multi prieteni buni si cu anumite vorbe de duh spuse de George:

Remember ___George___ : Katzuno, promovabilitatea la tine e mai mica ca la bac.

Adevarul ca eram putin cam hater... am picat foarte multi la arme fiindca eram si antrenor, astfel nu doream sa-mi bat capul cu toate paletele.

Din FBI nu-i voi uita niciodata pe urmatorii jucatori care imi mai sunt prieteni si acum: Sour, ByFydo, HaZe, maxtreme2008, [GF]InfernalGuess, Zornet, Skelet, Catalin_, Sebi_Jr, starjkee2k, Piticul, BilBarbosu, Freelander si multi altii care acum nu mai joaca pe server.

 

Iata ca mi-a trecut interdictia si m-am apucat din nou de SAMP pe serverul RPG1, fiind chemat de liderul Dookid in Green Street Bloods, prima mea mafie, unde nu m-am simtit foarte bine deoarece erau multi post-hunteri. Am iesit cu 3 zile inainte sa obtin rank 3 fiind inactiv 3 zile si ~ 15 minute, iar liderul Dookid a primit PM cu mine de la un membru. Avandu-i colegi pe Tratecyyy si qMenthol (Xenon324) am reusit sa obtin doar 2-3 besturi aici. Desi nu am fost prea activ in aceasta factiune si nu m-am simtit prea bine, nu mi-am facut foarte multi prieteni noi, totusi acestia putini au fost: Dookid, qMenthol.

 

Am decis sa nu mai aplic in mafii deoarece membrii de acolo nu se compara cu cei din departament, iar astfel m-am dus din nou in FBI, evident fiind acceptat de catre liderul HaZe, unde am stat pana la rank 3, iesind dupa o neintelegere cu subliderul Starjkee2k. Pe parcursul acestei perioade in FBI, m-am alaturat clanului AIM si am devenit liderul acestui clan dupa ce will.i.am s-a lasat si mi-a cedat mie clanul.

 

Impreuna cu [AIM]Sassori si [AIM]BeyondOwn am reusit sa ridicam acest clan la un alt nivel si sa ajungem printre cele mai bune clanuri de pe server, in concurenta cu Ultras South si Gangsters Familly. Am strans aici 50 de membrii care au realizat ceva pe acest server si care trag divin cu armele. Am ridicat clanul AIM la o reputatie de respectat pe server si am ajuns sa fim recunoscuti ca si "Clanul in care se intra cel mai greu".

 

Stiind ca voi avea sprijinul clanului AIM, am decis sa incerc si un mandat la Primarie, unde am avut 4 contracandidati, cel mai important fiind [GF]Lauraa. Am castigat mandatul cu o majoritate foarte mare, avand 126 de voturi in fata contracandidatului meu principal, [GF]Lauraa care a avut doar 53.

Cand mi s-a terminat mandatul, am decis sa nu mai aplic pentru inca unul deoarece este o factiune plictisitoare. Am fost chemat de [AIM]Sassori in factiunea Vietnamese Boys. Am aplicat aici si bineinteles am fost acceptat de catre liderul [AIM]Fabii.

 

Aici m-am inteles foarte bine si cu liderul Fabii, cat si cu subliderul [AIM]Tig3r, pe care i-am ajutat sa ridice factiunea pana la 16 turfs aducandu-mi cativa baieti din clanul AIM in acest gang. Cand am ajuns la 16 turfs si castigam continuu, [AIM]Fabii a ajuns la concluzia ca nu mai are timp si a decis sa lase liderul dand la 19 membrii rank 6 (Remember Fabii).

 

Noul lider Vietnamese Boys, a fost ales, iar acesta fiind [uS]Tom.Hagen care l-a adus sublider pe [uS]Lion. La inceput am fost nemultumit de prestanta lor, dar intr-un final m-am inteles foarte bine cu amandoi, i-am ajutat sa organizeze warurile, ei neavand experienta in LS. In aceasta factiune am strans ~10 besturi, dar uite ca a venit timpul sa ies si de aici, dar de data aceasta intr-un alt fel.

 

Subliderul Vietnamese Boys, [uS]Lion m-a propus ca sublider in factiunea The Tsar Bratva, unde fusese proaspat ales noul lider, [rTn]Sidorov. Uite ca Sidorov m-a chemat sublider TTB sa il ajut cu factiune. Fac parte din TTB de ~ 1 saptamana si am reusit sa ridic aceasta factiune de la 16 membrii la 41 in atat de putin timp. Zic eu ca m-am descurcat bine pana acum si sper sa cuceresc minim orasul Las Venturas. De cand am fost promovat la aceasta functie, am pierdut doar 3 waruri si am ajuns la 6 turfuri deja.

 

Vedem ce imi rezerva viitorul ... To be continued...

 

Remember forever: 1NWIQ6q.png

 

 

Remember AUR (cea mai tare trupa de pe server), Membri:

 

 

 

- Katzuno[AUR]

- BeyondOwn[AUR]

- Sprites[AUR]

- TraTecyy[AUR]

- Anndi[AUR]

- qMenthol[AUR]

- SvenKing[AUR]

- Peaceful[AUR]

- Wallabee[AUR]

- Vendrik[AUR] a.k.a Alex_Mafya

- Hu3XXX[AUR]

- PauL[AUR]

- HawKing[AUR]

- Combater[AUR]

- Cristi95[AUR]

- AllenMinyo[AUR]

 

 

 

 

 

News Reporter - rank 3, 12.04.2013 - 26.05.2013| Lider: Krysty / Sublider: RazviTnX

San Fierro Police Department - rank 1, 29.05.2013 - 11.06.2013| Lider: Seba97 / Sublider: Razvan14

Taxi Company Los Santos - rank 2, 19.06.2013 - 07.07.2013| Lider: Shobo / Sublider: Sassori

Federal Bureau of Investigation - rank 4, 08.07.2013 - 02.01.2014 | Lider: ByFyDo - Sour / Sublider: Sour - Ciuperca(Haze)

Green Street Bloods - rank 2, 04.03.2014 - 07.04.2014 | Lider: DooKid / Sublider: Ted

Federal Bureau of Investigation - rank 3, 21.06.2014 - 27.08.2014 | Lider: Haze (Ciuperca) / Sublider: [uS]SpeedyZor / [AIM]Freelander / [AIM]Starjkee2k=> Back in Business. (Agent decorat Katzuno)

Mayor - rank 6, 02.09.2014 - 01.10.2014 (Don' Primar Katzuno)

Vietnamese Boys - rank 3, 02.10.2014 -> 09.12.2014 | Lider: [AIM]Fabii / [uS]Tom.Hagen / Sublider: [AIM]Tig3r / [uS]Lion

The Tsar Bratva - rank 6, 09.12.2014 - prezent | Lider: [rTn]Sidorov / Sublider: [AIM]Katzuno

 

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.