Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FlorinP

Member
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About FlorinP

  • Birthday 03/13/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi

Previous Fields

  • Real name
    Florin

Contact Methods

  • Discord
    Florinp#2151

Recent Profile Visitors

473 profile views

FlorinP's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Foarte frumos logo-ul, cand intru intr-o mafie cu siguranta il voi purta. Ai un + de la mine.
  2. Date din joc: Nickname: FlorinPsa De cât timp jucați Minecraft?( Minim 3 luni ): Joc Minecraft de aproximativ un an. De cât timp jucați Minecraft pe B-zone?: Joc pe serverul B-zone de aproximativ 2-3 luni Ați citit măcar o dată regulamentul serverului?: Desigur Sunteți de acord că veți respecta membrii Factiuni cu rank mai mare sau egal?: Da. Ați citit regulamentul Facțiuni?: Da. Ce funcție dețineți pe server?( Member, Advanced, Helper, Vip etc. ): Momentan nu am nici o functie si nici nu doresc. Aveți contrucții deosebite pe server?( Poze sau Video ): Nu am cinstructii despre care sa cred ca sunt interesante. Date din Real-Life: Nume: Florin Vărsta: 15 ani Știți o limbă străina sau mai multe?: Stiu engleza Autobiografie de minim 30 de cuvinte: Salutare. Ma numesc Florin si sunt din Iasi. Am 15 ani iar anul acesta trec in clasa a 9-a. Sunt o persoana de treaba, foarte glumeata dar stiu cand sa ma orpesc. Sunt un baiat respectuos si disciplinat. Ma integrez repede intr-un grup nou. Imi place foarte mult sa ies in oras cu prietenii mei.
  3. Nick: FlorinP Cel mai bun clan este: B4L De ce?: Undoo este liderul clanului, cu asta zic totul.
  4. Topicul perfect pentru un incepator in afaceri. +1
  5. Nick: FlorinP Level: 16 Răspuns: hitman Alte precizări: Super fain event. AI UN MARE + DE LA MINE!
  6. Felicitari pentru topicuri!Deja ti-am dat un plus.Merita mult mai multe!Dati-i si voi baieti!
  7. Neata!Cine mi-a baut cafeaua? P.S: Data viitoare nu ma mai trezes asa tarziu.Vin si eu sa o beau cu voi.
  8. Neata!Sincer roby nici eu nu inteleg dece dar nu ma deranjeaza pentru ca eu oricum nu vorbeam pe chatul ala.Bafta la heal celor matinali!
  9. Daca ai stii cat de mult imi displace materia asta.....................
  10. Eh ce mai vrei eram pe strada si ma grabeam sa ajung la scoala, trebuia sa mai trec strada si nici nu m-am uitat la ce am scris. P.S:Am editat(sa fi si tu multumit ,prietene) .
  11. Neata!Bravo Daniel tine-o tot asa!Eu saptamana asta nu am mai dat nuci un test. P.S:Ma scuzari de iesirea brusca din joc de ieri.Bafta la heal celor matinali!
  12. Bine spus Andu su Se7en!Aveti dreptate!Cam mult de invatat dar bine ca mai avem azi si maine si citez:,,RELAX LIKE A B0$$!"
  13. Salut dragi colegi!Saptamana esta desi productiva este foarte obositoare asa ca nu prea pot fii prezent pe joc(pe forum sunt prezent tot tinpul char si la scoala)am avut si eu un test la mate si niste ore....... grele nu asa luni 2 ore de mate + 2 ore de romana + o ora de chimie + o ora de fizica,ieri am fost mai relaxat,iar astazi 2 ore de fizica(una neanuntata)+mate+2 ore de chimie.Deci sapt asta sunt cam ocupat.Bafta si celor din game care incearca sa isi faca comenzile! P.S:Bafta la tesc Alex si Daniel!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.