Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South KinoTo

Donator
  • Posts

    2028
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About South KinoTo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Los Angeles (California)
  • Hobbies
    ♣♦♥Music♥♦♣

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    KinoTo

Recent Profile Visitors

4518 profile views

South KinoTo's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 200 Reactions Received Rare

Recent Badges

322

Reputation

About Me

R1Q20Ei.png

Cariera lui [uS]KinoTo pe RPG.B-Zone.RO:

~ Inceputuri ~

 

Totul a inceput pe data de 10.08.2013. Era o zi calduroasa de vara, ca oricare alta si din plictiseala am inceput sa ma uit la videoclip-uri despre SA:MP. Am fost atras de roleplay-ul pe care l-am vazut si am cautat cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania, si asa am ajuns pe B-Zone. Bineinteles, la inceput nu cunoasteam pe nimeni de pe aceasta comunitate, insa, in acea seara m-am intalnit in realitate cu un prieten, si anume: KaZzy13x. I-am povestit despre ce am facut si a fost dispus sa se apuce si el de aceasta comunitate. Am crescut amandoi in level, am muncit cot la cot pana ne-am luat primele vehicule de tip Wayfarer de care ne-am folosit o perioada lunga de timp, dar niciodata n-am putut face parte din aceeasi factiune.

 

~ Prima factiune ~

 

Dupa lungi incercari, am reusit sa intru in prima mea factiune: Paramedics (lider: BilBarbosu). Eram foarte entuziasmat, deoarece pe contul vechi pana la level 20 nu reusisem sa intru intr-o factiune. Am intrat cu 1/3 si 5/6 la proba practica. Am petrecut aproximativ 2 luni in acea factiune, timp in care am cunoscut oameni minunati precum: Brunetta, Missy, Crissy, RzR.Marius, DemonRullz si multi altii. Cu timpul am inceput sa adun sanctiuni si am hotarat ca este mai bine sa-mi dau demisia si sa incep iar de la 0. Este adevarat ca mi-a parut rau sa-mi dau demisia, dar poate nu as fi fost unde sunt azi daca nu faceam acest pas.

 

~ Noi inceputuri ~

 

Am inceput contul KinoTo (CrazY13x) de la 0. Acum acumulasem experienta, cunoasteam regulamentul si invatasem din greseli. La nivel 7 am intrat la insistentele unui prieten intr-un clan neofficial numit "Blue Boys" , fiind condus de catre Elix si FaN007. Scopul acestui clan era de fapt sa pregateasca jucatorii pentru o factiune. Intre timp am intrat pe data de 27.11.2013 in Vietnamese Boys (lider: HunTeR). Bineinteles ca primele mele war-uri n-au fost deloc stralucite, faceam numai scoruri proaste, asa ca mi-am propus sa ajung un "maestru" al armelor. Imi inventam singur exercitii care sa ma ajute sa trag mai bine cu Deagle-ul. Ma antrenam in fiecare seara alaturi de KaZzy13x. Dupa 2 saptamani au inceput sa se vada rezultate atat la war-uri cat si la antrenamentele clanului, asa ca am fost numit antrenor al clanului "Blue Boys". Pe data de 12.01.2014 am primit rank 3 iar pe data de 17.01.2014 am demisionat din Vietnamese Boys pentru a-mi incerca norocul intr-un departament.

Rezultatele acelor antrenamente:

 
[/color]
 
 

~ Los Santos Police Departament ~

~Rank 5 (Captain) & legenda~

 

Pe data de 17.01.2014 am intrat in Los Santos Police Departament (lider: AlexM), la scurt timp clanul Blue Boys a fost desfiintat deoarece aparuse update-ul pentru clanuri official si din cei 25 de membri, ramasesem doar 4. Am pastrat legatura in tot acest timp cu Elix, FaN007, Yenoh si multi altii. In LSPD am petrecut cea mai lunga perioada de timp (1 an fara cateva zile). Pasiunea mea pentru 'trasul cu arma' crescuse si atunci cand ai un rival te face sa-ti doresti sa ajungi mai sus ca el. Rivalul si bunul meu prieten a fost Away. Am intrat amandoi ca rank 1 si ne intreceam cine are cele mai multe puncte la raport, cine trage mai bine, cine ajunge cel mai mare rank (bineinteles ca il bateam de fiecare data). Cand ma simteam oarecum "important" in acest departament. Ajunsesem antrenor, desfasuram activitati, coordonam membrii la interventii si multe altele. Pe data de 21.11.2014 am obtinut functia de Helper level 1, dupa 2 saptamani am fost avansat la gradul de Helper level 2, dar dupa 1 an de LSPD intervenise monotonia, voiam sa ma reintorc in gang. Pe data de 04.01.2015 am demisionat din LSPD (lider: InfernalGuess)

Momente:

 
 

~ Green Street Bloods ~

~Rank 1 (Street Soldier)~

 

Intrasem increzator ca voi ajuta la cucerirea a doua orase (lider: zeAmateur69), dar nu a fost asa. A fost o dezamagire totala. Scopul lor de fapt fusese deja atins si membrii plecau pe capete, asa ca n-am mai facut fata si am decis sa demisionez.

 

~ Red Dragon Triad ~

~Rank 1 (Blue Lantern)~

 

Aici aveam cu cine sa "lucrez", existau membri, exista interesul pentru cucerirea orasului dar dupa 2 saptamani la insistentele unui bun prieten, Pharell, am mers sa in gangul rival pentru a-l ajuta (lider: AndreyCiubotariu)

 

~ Southern Pimps ~

~Rank 2 (City Fish)~

 

Era pentru a 2-a oara cand ma simteam bine intr-un gang, insa dupa ce am cucerit orasul LV alaturi de rizEa, toti au inceput sa plece, inclusiv conducerea, asa ca am hotarat sa ma duc in alta parte pentru a ajuta.

 

~ Vietnamese Boys ~

~Rank 2 (Soldier) & Diamond team legend~

 

Am intrat in Vietnamese Boys la insistentele lui Tig3R si ale lui KeNNeDy si alaturi de aceasta "brigada" numita si "Diamond team" am reusit sa facem imposibilul. Vietnamese Boys cucerise pentru a 2-a oara in istorie tot orasul Los Santos. Insa, am hotarat sa iau o pauza si sa ma duc intr-o factiune pasnica (lider: KeNNeDy)

 

~ San Fierro Taxi Company ~

~Rank 3 (Cabbie)~

 

Am stat alaturi de cei din SF Taxi in jur de o luna, timp in care am obtinut si rank 3, dar totusi parca nu era locul meu acolo. (lider: SmaraAndrey.)

 

~ Hitmen Agency ~

~Rank 1 (Freelancer)~

 

Dupa ce am parasit SF Taxi, avand in vedere ca erau aplicatiile deschise la Hitmen Agency, am zis: de ce sa nu-mi incerc norocul? Am intrat in Hitmen Agency cu 0/3 la proba teoretica si 10/10 la proba practica. Simteam ca acolo imi este locul si ca nu voi mai pleca, dar nu stii niciodata ce iti aduce ziua de maine. Dupa o luna, bunul meu prieten, FaN007, a ajuns lider si imi oferise sansa la rank 6. Pe data de 18.05.2015 am iesit din Hitmen Agency (lider: RzR.Marius)

 

~ Vietnamese Boys ~

~Rank 6 (Right Hand) & legend~

 

Am intrat in speranta ca vom cucerii din nou orasul Los Santos insa, planurile ne-au fost stricate. Eu am primit ban pentru airbreak (un cod cu ajutorul caruia poti trece prin texturi) iar FaN007 a decis ca scoala este pe primul loc si isi doreste sa ia bacul.

Momente:

 
[/color]
 

~ Los Santos School Instructors ~

~Leader (LS Boss) & legend~

 

Stii ca este momentul sa te pensionezi, atunci cand primesti ban. Am hotarat ca cel mai bine este sa raman aici si sa nu ma mai plimb prin factiuni. Sincer sa fiu, aici ma simt foarte bine. Am reusit sa formez un colectiv de care sunt mandru, chiar daca n-o sa le zic niciodata asta si ii accept si cu bune si cu rele.

 

Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sprijinit si au fost alaturi de mine!

Leader 03 - XI - 2015 | 15 - V - 2016: iata ca s-a incheiat si cariera mea de lider si instructor. 10 luni in factiune si 6 luni de lider, o perioada extraordinara. Sunt constient ca este doar un joc, dar datorita colectivului simt cum s-au rupt mici bucatele din mine.

Momente:

 
GI6ICwh.png
Ptz6Glr.png
 
 
gata.png
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.