Jump to content

Ike

Member
  • Posts

    622
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta
  • Hobbies
    Sa-i dau mucu' lui Byfydo!

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

5896 profile views

Ike's Achievements

Regular

Regular (8/14)

60

Reputation

About Me

Poveste

     Dragi votanti, multumesc ca m-ati ales presedinte... Pardon, am gresit discursul. A fost o data ca niciodata un baiat pe care il chema Stefan, adica eu, nu alti Stefan pe care ii mai cunoasteti. Ei bine, mi-am inceput "aventura" pe b-zone pe 1 iulie 2010 si dupa cum vedeti, sunt tot aici si acum.

     Prima mea factiune a fost Taxi Cab Company, intrat acolo la insistentele unei cunostinte din joc, undeva in iulie 2010. Doar ce se schimbase liderul si Rizi m-a vazut capabil sa fac fata si m-a acceptat. La o luna, am primit rank 2, eu fiind unul dintre cei doi cu aceasta onoare ca sa ii zic asa (celalalt era Steel_Two). Insa, desi luasem rank 2, ma plictisisem de Taxi, vroiam altceva. Eram inactiv pentru ca ma saturasem sa iau civilii care ziceau ca ii ocolesc ca sa ii storc de bani, mare avere 500$... Si deci dupa o luna in Taxi Cab Company, am iesit.

     Apoi, pe la inceputul lui august am intrat in School Instructor eu vroiam mafie, dar Barzini si Paterno m-au respins. N-am ce sa le fac. In S.I. Am avut parte de unii din cei mai buni colegi: Sillence_Kill, Kamicazes, WildcatX (acum o gasiti ca Dienutza, da' sa nu ziceti, e secret). Dupa o luna am primit rank 2, insa pe atunci nu exista topicul de Licente Care Trebuiesc Atribuite (Multumim lui Benny pentru idee) si pentru ca nu mai ramanea nimeni online cateva ore, KamiBoss mi-a dat faimosul rank 3. Shlomy ce sa faca, a zis ca e pe raspunderea lui, dar nu conta, deja il facusem mandru. Am mai stat o luna in S.I, moment in care m-am ocupat de atribuirea licentelor colegilor care dadeau teste. In acea perioada l-am cunoscut pe Meghy, pe vremea aia NGist si prin intermediul lui, pe viitorii mei colegi din National Guard pentru ca da, dupa 2 luni in S.I, am plecat in NG.

Cel care m-a pilit maxim si l-a stresat pe Ciupanezu sa deschida recrutarile pe data de 5 octombrie a fost nimeni alta decat bunica LoLLiPoP, pardon, bunicul. Pe LoLLi il stiam de cand eram in Taxi, am avut rent la el cred ca 80% din timpul meu pe b-zone, iar sa intru in factiunea in care era el sublider, a fost ceva extraordinar la acea vreme. Insa intre timp el a plecat, colegii s-au schimbat, unii au aparut, altii au disparut, a urmat sublider ALLEN, apoi Legic (ma rog Micky, dar Legic era baza), si mai nou, cu putin ajutor din partea lui Micky (care a luat ban si mi-a facut loc), eu. N-am sa-i uit niciodata pe cei mai buni colegi ai mei: ByFyDo, Thomas_Jefferson (nu, nu fostul presedinte al Americii), SeNz0r, WildcatX (v-am zis ca acum e Dienutza? Da' sa tineti secret), unK. (cu punct, nu cu X), [F4L]Oacc (broscuta extaziata), Klaudiu, [F4L]Balon, [F4L]Oasis9 (zis (ga)oasis prin NG, dar nu prea ii ziceam in fata ca ne era frica de banul crud si nemilos), DooMasteR, Funkky si multi altii, al caror nick-name nu mai imi vine acum.

     Deci voi puteti sa ziceti din povestea mea: "Ia uite-l pe Steficu asta, din Taxi si din S.I. a plecat ca s-a plictisit." Eu pot sa va zic: In National Guard am 2 ani de zile si nu planuiesc sa ies.

     Timpul a trecut, iar in mod misterios (nu chiar, cativa stiu adevarul), Ciupa a renuntat la lider (mhm...). Acum, noul lider NG este ChevChelios, aka Dre, aka TheRuffRyder (a man with many nicknames). Raman in continuare alaturi de NG, asteptand momentul in care sa ma las de server.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.