Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

eB Jokye

Donator
 • Content Count

  951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 Extraordinary

About eB Jokye

 • Rank
  Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
 • Birthday 05/17/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Friends.

Contact Methods

 • Skype
  owner.pitik

Previous Fields

 • Real name
  Constantin
 • RPG2 Nickname
  Jokye

Recent Profile Visitors

2046 profile views
 1. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat Jacket Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 2. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat [M]MeS. Sancțiunea aplicată: Demitere [3/3FW] Motivul: Limbaj vulgar
 3. eB Jokye

  Misiunea de săptămâna aceasta a fost deja realizată de către alt membru. Succes!
 4. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat MrCartofel Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat Jacket Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 5. eB Jokye

  Bună dimineața! Începând cu ziua de azi, toți o să primiți rank-up / fw / fw clear la timp, fără a mai trebui să așteptați până la statistica raportului de activitate. În atenția celor noi intrați: Bun venit în agenție! Sper să vă acomodați cât mai rapid și să avem o colaborare cât mai bună și cât mai lungă. Drept urmare am rugămintea să aveț grijă la metrii și să evitați abuzurile. Succes!
 6. eB Jokye

  Propunere respinsă. Nu cred că din 10 ținte 8 se află la SF Taxi ca să fie nevoie de o asemenea cerere. Fiind un membru al agenției Hitmen trebuie să ai răbdare. Puțin probabil ca ținta să stea mult acolo. În plus, s-ar putea abuza de o asemenea cerere.
 7. eB Jokye

  Felicitari! Ai raportul optional in saptămâna 29.01.2018-4.02.2018
 8. eB Jokye

  Misiunea a săptămânii 29.01.2018-4.02.2018 Primul agent care efectueaza 2 contracte de la distanta de 299.9m va avea raportul optional în această săptămână. Obs: Ambele contracte trebuie să fie făcute cu sniperul de la 299.9m Contractele trebuie făcute în perioada 29.01.2018-4.02.2018 Pozele trebuiesc încărcate pe imgur.com. Pozele mai vechi de 8.01.2018 nu sunt valide.
 9. eB Jokye

  Propunere respinsă. O să organizez eu mai multe concursuri pe forum la care să poată participa toți membrii. Nu văd o chestie de viitor în propunerea ta.
 10. eB Jokye

  Felicitari! Ai castigat prioritate la rank up, drept urmare ti-ai primit si rankul.
 11. eB Jokye

  Felicitari! Ai castigat prioritate la rank up, drept urmare ti-ai primit si rankul.
 12. eB Jokye

  Misiunea a săptămânii 08.01.2018-14.01.2018 Primii 2 agenti care fac 2 contracte de 200.0m vor avea prioritate la rank up! Obs: Ambele contracte trebuie să fie făcute cu sniperul de la 200.0m Contractele trebuie făcute în perioada 08.01.2018-14.01.2018. Pozele trebuiesc încărcate pe imgur.com. Pozele mai vechi de 8.01.2018 nu sunt valide. Doar primul beneficiază de prioritate la rank up.
 13. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat [M]MeS. Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat MoraruOwn.. Sancțiunea aplicată: Avertisment Verbal Motivul: Contract de 199.17m
 14. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat SavicaBEST Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 15. eB Jokye

  Ziua bună agenți și la mulți ani. Vă doresc un 2018 plin de împliniri, fericiri și totodată sănătate! La mulți ani tuturor cu numele de 2018! Cu ceva timp înainte ați fost înștiințați că din anul 2018 de vor face anumite schimbări în facțiune, drept urmare: Rank Up, Rank Down, FW, FW Clear, AV. Începând de acum, Rank-up, Rank Down, FW, FW Clear, AV se vor oferi în urma statisticii săptămânale. Drept urmare trebuie să așteptați până la statistică pentru a vă primi rank-ul/sancțiunea. Dar, pentru cei ce nu vor să aibă rankul întârziat și nu vor să aștepte statistica de activitate au posibilitate de a primi rank up la timp. Ce trebuie să faceți? Trebuie să faceți raportul x2. Drept urmare, dacă dețineți rank 1 și aveți de făcut 20 contracte minim, pentru a primi rank up fără să mai așteptați trebuie să realizați 40 contracte peste 200m. Deci dacă sunteți nou intrat în facțiune și în prima săptămână faceți raportul dublu o să primiți rank up la timp. Indiferent de zi. Mai aveți o posibilitate de a primi rank up la timp indiferent de zi, trebuie să realizați misiunea săptămânii. În urma sondajului de la discuții am hotărât să redeschidep topicul "Misiunea săptămânii". La misiunea săptămânii veți putea câștiga: Scutire de la raportul de activitate din săptămâna respectivă. Prioritate la Rank-Up ( Asta înseamnă că nu mai trebuie să așteptați statisica pentru a primi rank up) Înjumătățirea raportului de activitate. Bunuri materiale.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.