Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

eB Jokye

Donator
 • Content Count

  951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 Extraordinary

About eB Jokye

 • Rank
  Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
 • Birthday 05/17/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Friends.

Contact Methods

 • Skype
  owner.pitik

Previous Fields

 • Real name
  Constantin
 • RPG2 Nickname
  Jokye

Recent Profile Visitors

2020 profile views
 1. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat Jacket Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 2. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat [M]MeS. Sancțiunea aplicată: Demitere [3/3FW] Motivul: Limbaj vulgar
 3. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat MrCartofel Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat Jacket Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 4. eB Jokye

  Bună dimineața! Începând cu ziua de azi, toți o să primiți rank-up / fw / fw clear la timp, fără a mai trebui să așteptați până la statistica raportului de activitate. În atenția celor noi intrați: Bun venit în agenție! Sper să vă acomodați cât mai rapid și să avem o colaborare cât mai bună și cât mai lungă. Drept urmare am rugămintea să aveț grijă la metrii și să evitați abuzurile. Succes!
 5. eB Jokye

  Propunere respinsă. Nu cred că din 10 ținte 8 se află la SF Taxi ca să fie nevoie de o asemenea cerere. Fiind un membru al agenției Hitmen trebuie să ai răbdare. Puțin probabil ca ținta să stea mult acolo. În plus, s-ar putea abuza de o asemenea cerere.
 6. eB Jokye

  Propunere respinsă. O să organizez eu mai multe concursuri pe forum la care să poată participa toți membrii. Nu văd o chestie de viitor în propunerea ta.
 7. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat [M]MeS. Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat MoraruOwn.. Sancțiunea aplicată: Avertisment Verbal Motivul: Contract de 199.17m
 8. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat SavicaBEST Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Contract sub 200m
 9. eB Jokye

  Ziua bună agenți și la mulți ani. Vă doresc un 2018 plin de împliniri, fericiri și totodată sănătate! La mulți ani tuturor cu numele de 2018! Cu ceva timp înainte ați fost înștiințați că din anul 2018 de vor face anumite schimbări în facțiune, drept urmare: Rank Up, Rank Down, FW, FW Clear, AV. Începând de acum, Rank-up, Rank Down, FW, FW Clear, AV se vor oferi în urma statisticii săptămânale. Drept urmare trebuie să așteptați până la statistică pentru a vă primi rank-ul/sancțiunea. Dar, pentru cei ce nu vor să aibă rankul întârziat și nu vor să aștepte statistica de activitate au posibilitate de a primi rank up la timp. Ce trebuie să faceți? Trebuie să faceți raportul x2. Drept urmare, dacă dețineți rank 1 și aveți de făcut 20 contracte minim, pentru a primi rank up fără să mai așteptați trebuie să realizați 40 contracte peste 200m. Deci dacă sunteți nou intrat în facțiune și în prima săptămână faceți raportul dublu o să primiți rank up la timp. Indiferent de zi. Mai aveți o posibilitate de a primi rank up la timp indiferent de zi, trebuie să realizați misiunea săptămânii. În urma sondajului de la discuții am hotărât să redeschidep topicul "Misiunea săptămânii". La misiunea săptămânii veți putea câștiga: Scutire de la raportul de activitate din săptămâna respectivă. Prioritate la Rank-Up ( Asta înseamnă că nu mai trebuie să așteptați statisica pentru a primi rank up) Înjumătățirea raportului de activitate. Bunuri materiale.
 10. eB Jokye

  PanDaXl20, o sa fie adaugat pe blacklist cu 2/2 avertismente! AvK25 o sa fie adaugat pe blacklist cu 1/2 avertismente!
 11. eB Jokye

  În acele 3 minute nu aștepți să îți răspundă cel de rank 3+, ci să vezi dacă ținta ta revine. Propunere respinsă. Propunere respinsă. Nu schimbăm o asemenea regulă.
 12. eB Jokye

  Nick:[eB]Jokye Rank: Director Membrul sancționat Bogdan Sancțiunea aplicată: Avertisment verbal Motivul: Contract de 199.21 m
 13. eB Jokye

  Un FW cred că ar prinde bine Faction Log-ului tău, tu ce crezi?
 14. eB Jokye

  Aşa da, imi place ca te oferi. Două la mine, sa ma simt si eu bine cand va dau rank up!
 15. eB Jokye

  Și cine nu te lasă să faci contract cu sultanul facțiunii? Regulament: Membri facțiunii au obligația să facă contracte cu vehiculele facțiunii/elicopterele facțiunii! Cine dorește să faca contract cu elicopterul personal, are voie doar cu Maverick și cu Sparrow. Ai voie sa faci contracte cu orice vehicul al factiunii, insa daca vrei sa faci cu vehicul personal ai voie doar cu Maverick sau Sparrow. Data viitoare citeste bine regulamentul si apoi fa o propunere.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.