Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RW AlexIoan

Donator
 • Content Count

  3132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

341 Impeccable

About RW AlexIoan

 • Rank
  ●FC RAPID BUCUREȘTI●
 • Birthday 11/19/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://HALA MADRID
 • Skype
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alexandria
 • Hobbies
  Fotbal,Fifa,Bikes,Real Madrid,Rapid Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Ioan Alexandru
 • RPG2 Nickname
  alexioan

Recent Profile Visitors

9679 profile views
 1. Cine-i mare barosan? Barosan de barosan Eu sunt mare, eu sunt mare Eu sunt marele bastan, Am valoare, am valoare

 2. RW AlexIoan

  Bai kelton te faci se ras singur. Am primit remove de la admin iar apoi mi s a mai oferit șansa de a mai fi membru staff deoarece si voi stiti ca a fost cea mai mare magarie ce a-ti facut atunci. Altii care au zis multe despre internele serverului au primit doar un avertisment. Iar legat de staff-ul actual ai doar handicapati care cred ca daca stau 10 ore pe server sunt mai șmecheri. Uite te si tu ce membrii erau in staff acu 2 ani si uite te acuma :)). De ce awake va întrece cu un server pe voi cu 4? Ai încercat chestia cu 20 ore pe luna si ai vazut ca nu va merge , ceea ce v am zis in alte posturi de atunci. Reveniți la modul vechi de acum 2-3 ani de abordare al problemelor si o sa fie bine iar pe server.
 3. RW AlexIoan

  B-zone se duce pe râpă bai baieti. V-o zice unu care a jucat pe vremea buna a serverului. Toate deciziilile din ultimii 2 ani au fost dăunătoare serverului. Nu e de mirare cum unele personaje cu retard mintal grav cum ar fi Nicolae au ajuns admini 4 ;))) penibil. Daia va întrece awake cu un server pe voi cu 4 , că de pe b-zone toti aia vechi s au retras văzând cr specimene obțin funcțiile
 4. oh no, 2016 cf bai

 5. RW AlexIoan

  This is b-zone csf n'ai csf
 6. RW AlexIoan

  La buca ai dat? Dacă nu degeaba ai fost la munte
 7. RW AlexIoan

  Vot încheiat! Bine ai revenit CristyanN
 8. RW AlexIoan

  Am votat
 9. RW AlexIoan

  Am hotarat sa facem acest poll pentru a vedea dacă sunteți sau nu de acord sa il adăugăm pe CristyanN in clan. A avut de 12 ori sublider, lider si helper pe Rpg2, a mai fost în RW in trecut Votați cu "Da"/"Nu" După vot, postati "Am votat" Minimum 20 voturi Doar membrii clanului Rogue Warriors pot vota
 10. RW AlexIoan

  Sărbători fericite catalin ai distractie plăcută
 11. RW AlexIoan

  Poll încheiat. Bine ai venit Venom!
 12. RW AlexIoan

  Am votat
 13. RW AlexIoan

  În urma eliberarii unui loc in clan am hotarat sa il ocupam conform acestui POLL. Astfel cele 2 persoane propuse sunt: VenomOwn(Admin actual pe RPG2) Sneck(Lider actual pe RPG2) Pot vota doar membrii clanului Rogue Warriors - RW Sunt 2 membrii, intra doar unul Trebuie sa se stranga minim 20 de voturi *Aveți obligația de a posta în acest topic "Am votat", altfel votul nu se ia în considerare!
 14. Dai și mie 1kkk? 

  Dau back

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.