Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HATTRICK007

Member
  • Posts

    428
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About HATTRICK007

  • Birthday 10/20/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    PM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov
  • Hobbies
    SA:MP, fete, DJ Mixing.

Previous Fields

  • Real name
    Cătălin
  • RPG Nickname
    Privat.

Recent Profile Visitors

681 profile views

HATTRICK007's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

93

Reputation

  1. Mai aștept una, maxim două creații. Restul aveți un ”+1” pentru efort, îmi place toate!
  2. Display Name: HATTRICK007 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Pisici, mașini, fete, peisaje natură. Text: Hattrick. Dimensiuni: Știți voi. Alte precizări: De preferat una dintre temele precizate, dacă nu cu ce vreți voi.
  3. Văd că nu se complică nimeni să facă ce am dorit, asta e. T/C că oricum stă deschis degeaba.
  4. Display Name: HATTRICK007 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): LSPD/Paramedics. Text: LSPD Member/Paramedics Member. Dimensiuni: Știți voi. Alte precizari: Vreau ca avatar-ul să fie împărțit în jumătate, de exemplu în partea de sus a imaginii să scrie ”LSPD Member HATTRICK007 sau doar LSPD și HATTRICK” și în partea de jos ”Paramedics Member HATTRICK007 sau Paramedics și HATTRICK” sau invers, cum vreți voi. În partea cu LSPD să fie o imagine care reprezintă poliția sau o mașină de poliție/girofar, în partea cu Paramedics o imagine care reprezintă un medic sau o ambulanță/mașină, etc. Este mai pretențios, într-adevăr, însă voi aprecia absolut orice creație postată! Imagine orientativă:
  5. Se poate închide acest topic. Mulțumesc pentru postări. Am dat tuturor ”+1” pentru efortul depus. De asemene o să folosesc avatarele pe rând! TOP 3: @, 3! @@Rocky, 2! @@Cristina, 1!
  6. @, prima oară am crezut că-i Ruby. Îmi place, printre cele mai bune. @, este ok, mulțumesc! *Pe la 22:00 o să aleg dintre cele postate și o să ofer și ”+1”. Până atunci mai aștept.*
  7. @@Mentosan, un pic cam prea roz. În rest e ok, mersi!
  8. @@Rocky, frumos! Îmi place și al tău!
  9. @@Lil Wayne, interesant! Sincer nu m-am așteptat la o imagine de genul. Aștept în continuare.
  10. Display Name: HATTRICK007 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/339863-cerere-hattrick007-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Fete/Mașini. Text: HATTRICK007 Dimensiuni: Știți voi. Alte precizari: Mulțumesc!
  11. @, este poza postată de CannoT, însă are și numele, mulțumesc oricum! O să pun pozele la profil pe rând, cel mai probabil. Mulțumesc tuturor! Puteți să dați ”T/C”.
  12. @@woodstar, frumos, chiar îmi place!
  13. @@Lance, este ok, mulțumesc! @@CannoT, lipsește text, poți să-l pui? ***Mai aștept două-trei creații maxim.***
  14. @@Shaarawyy, e destul de ok, mulțumesc. EDIT: @, acum am văzut că mai aveam și de la tine, îmi place și al tău, mulțumesc! @@Psk, lipsește text-ul.. Mai aștept creații!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.