Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

eB RaZvAn

Member
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 Extraordinary

About eB RaZvAn

 • Rank
  Mr. Know it all

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova, Dolj
 • Hobbies
  Bodybuilding

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  .Razvan
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

3863 profile views
 1. eB RaZvAn

  Nick: .NiTzi. Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: este la antrenament Data activitatii la care nu poti veni: 24.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: mulțam!
 2. eB RaZvAn

  Nick: .NiTzi. Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: este la antrenament Data activitatii la care nu poti veni: 20.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: mulțam!
 3. eB RaZvAn

  Nick: .NiTzi. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: La noapte se întoarce acasa cu fotbalul și nu v-a putea intra. Dupa ce se întoarce v-a avea o activitate ridicată. Data activitatii la care nu poti veni: 14.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: mulțam!
 4. eB RaZvAn

  Nick: .NiTzi. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Este plecat din oras cu fotbalul și m-a rugat sa ii pun învoirea Data activitatii la care nu poti veni: 13.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: ceawles
 5. eB RaZvAn

  Nick: .Razvan Rank: 6 Data: 03.04.2019 Am dat test cu: Pasaroi Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final: admis Alte precizari: felicitari!
 6. eB RaZvAn

  Misiunea din saptamana 01.04.2019 - 06.04.2019 In aceasta saptamana aveti de facut 6 poze: doua poze cu doi admini de nivel 1 diferiti doua poze cu doi admini de nivel 2 diferiti doua poze cu doi admini de nivel 3 diferiti acestia trebuie sa foloseasca comanda [/wave] Primul care posteaza corect misiunea va avea raport de activitate optional in aceasta saptamana. Criterii de castig: - Nu editati poza in niciun program. - Folositi " imgur.com " pentru a incarca fotografia. - Folositi modelul de postare de pe prima pagina - Fotografia să nu fie mai veche de 01/04/2019 ora 19:50 Succes tuturor in realizarea misiunii din aceasta saptamana! Numai bine!
 7. eB RaZvAn

  Pentru cei care sunt într-un clan le apare la reconectat sa se înregistreze.
 8. eB RaZvAn

  @MarioM2 felicitari! Ai terminat misiunea și drept urmare primesti in aceasta săptămâna Raport Opțional! Succes tuturor săptămâna viitoare!
 9. eB RaZvAn

  Misiunea din saptamana 25.03.2019 - 31.03.2019 In aceasta saptamana aveti de facut urmatoarele poze: o poza langa NPC-ul Ryder o poza langa NPC-ul Dimitrie o poza cu textul din imaginea urmatoare (https://imgur.com/a/K7q7v) Primul care posteaza corect misiunea va avea raport de activitate optional in aceasta saptamana. Criterii de castig: - Nu editati poza in niciun program. - Folositi " imgur.com " pentru a incarca fotografia. - Folositi modelul de postare de pe prima pagina - Fotografia să nu fie mai veche de 26/03/2019 ora 20:15 Succes tuturor in realizarea misiunii din aceasta saptamana! Numai bine!
 10. eB RaZvAn

  @Silviusy17 GG! Sa faci treaba buna ca Royal! @DaNuTOwn nu-i adevărat dacă te duci pe poliție ai locul de munca asigurat.
 11. #RETRAS

  Remember .Razvan

  1. NC Cretsu

   NC Cretsu

   Mult succes, Razvan! #Remember.

  2. eB RaZvAn

   eB RaZvAn

   @oC Cretsu te pup băiatule! Ai grija de tine

 12. eB RaZvAn

  Succes tuturor in ceea ce v-ați propus. Cariera mea pe samp se sfârșește aici. Aveți grija de voi și ce faceți! Nu acordați jocului mai mult timp decât merita ca nu o sa va asigure viitorul! Remember Major (5) .Razvan! - Over
 13. eB RaZvAn

  Neața! Ia gata cu taina și la scoala cu voi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.