Jump to content

Sebs

Member
  • Posts

    810
  • Joined

  • Last visited

About Sebs

  • Birthday 01/24/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    RO
  • Hobbies
    Planorism, real deal e ATPL

Previous Fields

  • Real name
    Seba

Recent Profile Visitors

1803 profile views

Sebs's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

131

Reputation

About Me

http://www.yapfiles.ru/files/1260212/Boier_Bibescu_feat._Puya_Jon_Baiat_Bun_Rashid_Alex_Velea_Stare_De_Show.swf

 

gallery_141477_23_129433.gif

 

 

 

Totul a inceput intr-o seara de februarie, mai exact, ziua 28, anul 2014.

In timp ce eu vorbeam in disperare despre Counter-Strike, prietenul meu a intervenit cu o discutie despre SA:MP, mi-a explicat unele lucruri si m-a convins sa m-apuc si eu.

Ei bine... de ce nu? ...hai sa-mi fac un cont. Primul meu cont, daca-mi aduc aminte bine, s-a numit "Washington" sau asemanator, am jucat pe el doua minute, era un nume cam penibil.

In urmatoarele cinci minute, m-am apucat serios de treaba.

Asadar, primul meu cont a fost si este in prezent, dar nu mai activez pe el, Yogge. Am pornit ca orice "nab" catre DMV, am dat examenul auto cu un lag infernal in "carca", pe-atunci aveam un calculator cam slabut.

Tin minte foarte bine un lucru, imi placea sa merg cu taxiul. Da, pur si simplu-mi placea sa calatoresc cu taxiul, urcam cateodata intr-unul si nu dadeam o locatie anumite, voiam doar sa fiu plimbat. Ei bine, in primele 5-10 minute de joc am facut pentru prima oara "cunostinta" cu HQ-ul RDT, locul unde am fost chemat de catre prietenul meu... bineinteles, am ajuns acolo cu taxiul.

Pe masura ce am avansat in nivel, nu mai eram chiar un "nab", cunosteam si eu cateva lucruri.

De la nivelul 10, daca nu ma insel, am inceput sa caut o factiune careia sa ma alatur.

Nu va spun... am incercat in o gramada de parti, ori eram respins, ori picam testul. Mi se pareau foarte grele testele.

Intr-un final am renuntat la dorinta de a intra intr-o factiune si am inceput sa muncesc, ca orice om. Munceam mult si, ma enervau foarte tare copiii "smecheri" care ma loveau sau care faceau DM. Asa am ajuns si la cateva sanctiuni, doua-trei mute-uri.

A venit ziua "cea mare", in care am dat testele pentru licente. Bineinteles ca am fost ajutat, la telefon... le-am luat pe toate.

Mi se cam luase de "familia" civililor, asadar, m-am gandit sa ma pun serios pe treaba la partea cu factiunile. Am aplicat in Paramedics, pe cand Tule era lider... am fost acceptat. La sfarsitul testului, am fost un om foarte fericit, scosesem si eu 1.5/3! Eram in culmea fericirii... necazul a fost ca punctajul obtinut sa nu fie tocmai unul dorit, deoarece, altii au scos punctaje foarte bune. Ei bine... am ratat aceasta sansa.

M-am pus iar pe muncit, alte 3-4 mute-uri.

Mi-am cumparat o arma si m-am dus in intersectie, ca oricare "mafiot" de pe-atunci... am inceput sa fac DM. Si uite-asa, am facut "rost" si de un ajail.

Pe parcurs, am inceput sa particip la evenimente de tot felul. Era de ne-asteptat sa nu se intample ceva rau si din acest punct de vedere... am primit un warn pentru [/call 112] la event.

Am gustat si eu putin gusul afacerilor, un Burrito, un Buccaneer, ceva, acolo.

Mi se luase de atata munca si, am aplicat in School Instructors. Am aplicat mai mult in bataie de joc, eram sigur ca nu voi avea sanse. Ei bine, am fost acceptat, prima mea reactie a fost: "Interesant... eh, oricum pic testu', da' macar sa ma prezint la el". M-am prezentat la test si am trecut cu un punctaj bunicel, m-am alaturat factiunii School Instructors. Era uimitor, prima mea factiune. Am petrecut in School Instructors aproximativ trei luni, fara sa primesc vreo sanctiune. Am parasit-o cu rank 2.

De-atunci, i-ar m-am pus pe munca. Am parasit School Instructors cu ideea ca de-acum sunt "baiat mare" si pot intra si in alta factiune... nu a fost asa. Sanctiunile s-au strans... in toate factiunile eram respins si, nu mai aveam chef de SA:MP.

Am decis sa-mi fac alt cont, pe care sa nu mai primesc sanctiuni si sa-mi fac un log frumos. Nu m-a tinut mult, am facut un cont si am jucat pana la nivelul doi, am intrat iar pe Yogge. Am mai facut asta de cateva ori, nu m-a tinut.

Pana la urma, mi-am propus serios sa ma las de contul Yogge si sa-mi fac un nou inceput.

Am publicat un anunt vulgar, tocmai pentru a primi ban, doream acel impuls de a ma tine de un alt cont...

Acolo s-a terminat "cariera" mea de pe acel cont... la revedere, Yogge!

 

Mi-am creat un nou cont, "CokoShAl', pe data de 12 septembrie 2014. La inceput aveam indoieli cu vedere la faptul ca mi-am ales un nickname permis.

Am avansat si, m-am bazat pe experienta acumulata de pe contul Yogge, pe care am jucat pana la nivelul 22. Wow, la nivelul 6 am intrat in News Reporters, factiune in care am stat foarte mult timp, in care mi-am facut foarte multi prieteni si in care m-am simtit extraordinar. A fost ceva superb. Am parasit-o la rank 4, "datorita" unor colegi nu foarte prietenosi, dar si din pricina faptului ca ma plictisisem de "munca" de reporter. Dupa ce am parasit-o, am jignit foarte usor un fost coleg, primind prima si ultima mea sanctiune de pe acest cont, un mute, chiar de ziua mea...

Bineinteles ca News Reporters mi-a facut un log foarte frumos inca de la nivel mic, asadar, am intrat in prima mea mafie: 69 Pier Mobs. Imi schimbasem si calculatorul, acum puteam juca SA:MP linistit.

Am stat in 69 Pier Mobs doar cateva zile, deoarece, pe atunci, era o mafie destul de slabuta. Am parasit-o intr-un stil porcos, am folosit un limbaj vulgar pe /f... regret asta. Ei bine, primele mele 60 de FP-uri isi facura simtita prezenta.

M-am realaturat iar News Reporters dupa ce-am parasit mafia, dar, am primit un FW si nu mi se mai parea ca la inceput. Am parasit din nou News Reporters.

Atunci, am vrut sa ma alatur unui departament!

Inca de la inceputul "carierei" mele pe acest server mi se parea ceva extrem de greu. Ei bine, am fost acceptat in San Fierro Police Department. Am scos un punctaj de 1/3 la proba teoretica si 5/6 la proba practica. Bun asa! Am fost scos din departament impreuna cu alti doi baieti, din pricina faptului ca punctajele noastre nu se comparau cu celelalte.

In Las Venturas Police Department am picat testul practic, la arme.

M-am alaturat din nou unei mafii... de aceasta data, The Tsar Bratvei! Nu am stat nici acolo doua saptamani, deoarece nu ma mai simteam bine in ea si, am inceput sa ma cert. Alte 60 de FP-uri, yay!

M-am alaturat factiunii Los Santos School Instructors, mi-a placut sa-mpart licente, asa cum faceam pe vremuri. Din nou, liderul nu mi-a placut, am acumulat doua FW-uri si, alte 60 de FP-uri.

Am vrut sa ma realatur familiei de altadata, News Reporters.

A fost a treia oara cand intram, doar ca, de aceasta data, "domnea" prietenul meu, Xin. Mi-am amintit cat de mult imi pierise cheful... se pare ca nici aici nu ma tin departe de FW-uri, inca doua! Asa se intampla cand nu-ti mai dai interesul.

In cele din urma, visul meu s-a implinit... m-am alaturat unui departament, Federal Bureau of Investigation! Am fost cel mai bucuros om cand am fost invitat in factiune, a fost si este superb! In prezent, detin rank 3 in acest minunat departament si, tinta mea este sa ii preiau functia de lider.

Mi-am facut o gramada de prieteni aici, glumim si radem mereu pe /r, e o atmosfera foarte frumoasa.

 

Am atins si un nivel destul de inalt, 43... acum as putea spune ca sunt un jucator avansat, cu multa experienta.

Am aplicat de doua ori si pentru functia de helper, dar, am fost respins, pentru moment.

Pe viitor, chiar mi-as dori sa detin si o functie de acest gen, dar si o functie de admin.

Am cunoscut foarte multi oameni cu suflet mare si am format zeci, daca nu sute de prietenii. Nu as vrea sa mentionez pe nimeni, pentru ca imi este frica sa nu uit pe cineva.

M-am alaturat si multor clanuri, in care mi-am petrecut o mare perioada din timp, de asemenea, facandu-mi prieteni in continuare.

 

Toate bune si frumoase, pana in data de 24.10.2015, cand am renuntat la acest joc!

Cu parere de rau m-am retras din FBI si am dezinstalat jocul pe care l-am frecventat timp de doi ani.

Poate, peste un an sau mai multi, ma voi reapuca... am "sfarsit" la nivelul 44. Toate cele bune, cititorule!

 

****Citesc asta 4 ani mai tarziu si nu pot sa cred ca am pierdut vreo ora sa scriu cringe-ul asta romantic..

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.