Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

RW i.M.a

Member
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

224 Extraordinary

About RW i.M.a

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/21/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focșani
 • Hobbies
  Rugby

Previous Fields

 • Real name
  Daniel
 • RPG2 Nickname
  i.M.a

Recent Profile Visitors

1857 profile views
 1. »Nume: i.M.a »Rank: 3 »Nivel: 175 »Echipa actuala: ROADS »Echipa dorita: SWAT »Puncte echipa actuala (x/100): 100 »Alte precizari:ceau
 2. Nick:ima Numarul interviului: 8712 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/JCAQdTs Alte precizari: - Nick:ima Numarul interviului: 8713 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/e0ACn4D Alte precizari: -
 3. @RW Pink cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8713.
 4. @RW Pink cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8712.
 5. Blacklist: - Clanresign fara motiv intemeiat: 2 luni daca nu aveti rank 4 +. - Stergerea aplicatiei: 6 luni. - 3/3 Clanwarn: 1 luna.
 6. - Minim nivel 50 - Minim 1,300 ore - Minim un rank 4 recent in FH ( minim din 2020 ). - Fara aplicatii in alte clanuri in mai putin de 2 saptamani. - O activitate decenta de minim 25 de ore pe luna. - Fara conturi cumparate.
 7. - Nu aveti voie sa veniti la roburile colegilor de clan. ( Clan WARN ). - Fara insulte grave la adresa colegilor cu care nu va permiteti astfel de limbaj. ( Demitere ) - Cererile de rank up la lider sau coleader este sanctionata cu Clan WARN! - De la rank 2 ai drepul la voturi. ( Clan WARN ). - Posturile intre colegi sunt strict INTERZISE ( Sanctiune: Demitere ). - Aveti nevoie de 25 de ore lunar pentru a ramane in clan. - Motivele pentru contra trebuie sa fie bine intemeiate, cine nu are un motiv clar pentru contra primeste Clan WARN. - Membrii banati vor primi demitere si voi avea blacklist in clan pana expira banul. - Daca primesti ban nu vei mai fi readaugat de pe alt cont. - Înainte de a părăsi clanul, membrii sunt obligați să-i comunice decizia și motivul lider-ului. - Dacă un membru folosește comanda [/clanresign] dintr-un motiv absurd, nu o să mai primească invite incă o data. - Nu aveti voie sa acuzati colegii pentru fapte grave fara dovezi concrete. - De la rank 4 sunteti obligati sa faceti un eveniment by RW pe saptamana, premiul va este decontat de catre clan ( Cu dovezi ). - Cei care sunt prinsi ca dau din casa vor primi demitere si interdictie permanenta in clan Rogue Warriors. - Daca esti inactiv pe o perioada indelungata poti depunde o cerere de inactivitate ( Demitere ). Zilele pentru Rank UP: - Rank 1 - La invite in clan. - Rank 2 - La 14 zile petrecute in clan - Rank 3 - La 2 luni petrecute in clan - Rank 4 - La 6 luni petrecute in clan. - Rank 5 - La 12 luni petrecute in clan
 8. Nick: ima Numarul interviului: 8557 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/3Nuw7HO Alte precizari: -
 9. Nick: ima Numarul interviului: 8556 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/DpwYJMC Alte precizari: -
 10. @YoNuTz RPG cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8556.
 11. Nick: ima Numarul interviului: 8555 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/sDmE1QK Alte precizari: -
 12. @RW Pink cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8555.
 13. Nick: ima Numarul interviului: 8554 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/8Yu78ud Alte precizari: -
 14. Nick: ima Numarul interviului: 8553 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/oT410fW Alte precizari: -
 15. RW i.M.a

  Nick: imaCine ti-a aprobat ziarul?: Eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Eu nu e nevoiePoza cu ziarul: https://imgur.com/a/ELqkNP7Alte precizar ceau
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.