Jump to content

no more using this account

Member
  • Posts

    436
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

1088 profile views

no more using this account's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

23

Reputation

  1. no more using this account

    Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu gasesc. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/Lqw7GTT Tema (În caz că nu există o imagine): aveti imagine. Text: MickeyM Dimensiuni: 150x300 Alte precizări: ceva simplu, si blurul si textul, simplu.
  2. no more using this account

    Nick-name: [AIM]JaSSeM Rank:1 Ma invoiesc de la:War Motivul pentru care nu pot veni: sunt la antrenamente, si nu ajung la primul war. Data:27.02.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: salut
  3. no more using this account

    @chronosx multumesc pentru creatie, insa acel text nu este pe stilu meu. @South Example multumesc, incearca sa faci textul mai mic si sa fie drept, nu inclinat.
  4. no more using this account

    @AIM MIonut sterge brush-ul galben si lasa doar textul MickeyM fara b-zone.ro si il aleg pe al tau.
  5. no more using this account

    @Ficus FANTASTIK apreciez munca depusa, insa blurul nu da deloc bine pe acest stock, iar textul in concordanta cu imaginea este pozitionat prost si da efectul de cum textul ar fi mai important decat imaginea.
  6. no more using this account

    Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu mai gasesc. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/Lqw7GTT Tema (În caz că nu există o imagine): aveti imagine. Text: MickeyM Dimensiuni: 150x300 Alte precizări: ceva simplu, si blurul si textul, simplu.
  7. no more using this account

    Salut, am postat un nou montaj pe canalul meu, un like si subscribe, multumesc!
  8. no more using this account

    Personal, cel mai mult imi place a lui LEWA, multumesc! Multumesc si celolralti pentru efortul depus, se poate da T/C.
  9. no more using this account

    Mai astept 2 creatii dupa care se poate da T/C. Multumesc pentru creatiil de pana acum.
  10. no more using this account

    Display Name: MickeyM Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): cu mult timp in urma, peste 1 an de zile, imi pare rau, nu mai gasesc si nici nu era pe acest cont cred. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Text: MickeyM, iar daca se poate si arata frumos, micut mai jos de MickeyM "$CRIM blood" Dimensiuni: 150x300 / 150x250. Alte precizări: Mersi, bafta!
  11. no more using this account

    Salut baietii, am postat un mic montaj -60 fps-uri, sper sa va placa!
  12. no more using this account

    Salut, am postat un nou episod din seria mea "B-ZONE WARS". Daca iti place, nu uita sa dai un like/subscribe si share, te pup!
  13. Dau avere rpg3 pe skinuri GO! cristian.baciu33 id skype.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.