Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

kNIGHTAdv

Member
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Edward
  • RPG Nickname
    kaLLeN

Recent Profile Visitors

518 profile views

kNIGHTAdv's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

10

Reputation

  1. gta 3 img low pc 30-50 fps 

     

  2. kaLLeN. de pe RPG4, cont spart, sal.

  3. Salut, am o problemă.

    În 2016 am încercat să vând un cont pe RPG4, l-am dat și pe ăla de pe forum, și chestia e că am luat ban de la aka05, și acum după unban, ăla tot dă recover. Alexandrew i-a dat de 3 ori din câte mi-a spus reject la cerere, însă continuă.

    Nume : kaLLeN.

    Repet, am fost sancționat, și Aka05 mi-a spus că ăla tot dă recover, și nu reușesc să-l opresc. Dacă te-aș ruga, să-i dai reject, mai apoi o să depun eu o cerere de recuperare pentru diferite motive de securitate.

    Țin să menționez că are pin-urile, o parolă, și 2 email-uri anterioare pe care le-am avut eu. Sper să mă ajuți, mulțumesc.

    1. Kelton

      Kelton

      Îmi pare rău dar nu răspundem de astfel de cazuri.

    2. kNIGHTAdv

      kNIGHTAdv

      N-ar fi rău dacă i-ați da reject, mai apoi să depun eu o cerere.

  4. Nick: RatoNN Level: Dețin level 40. Vârstă (reală): Am vârsta de 14 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Sunt un membru al acestui server încă din anul 2015, am 2 ani pe acest server. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/RatonN Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Funcția aceasta ar fi o nouă experiență pentru mine, având în vedere că am mai fost un lider, care după părerea mea, mi-am făcut foarte bine treaba cât timp am fost, și cred că m-aș descurca. Sunt dornic să ajut playerii de level mic de pe serverul RPG2.B-ZONE.RO, doresc să-i susțin financiar din banii mei, să le dau din averea mea, un fel de populare a acestui server, având un primar stabil și foarte bun. Consider funcția de primar de pe acest server una care necesită multe responsabilități, puține sancțiuni, multă gândire și mult timp, și eu consider că le am pe acestea! Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc să bag în trend evenimentele făcute cu sume modeste - sume mari, ce înseamnă asta? Înseamnă că, pe săptămână, voi face un event mare cu o mașină, cu o casă, sau fie cu niște bani cu care pot ajuta persoanele „nevoiașe”, care au nevoie de ele. Intenționez să ajut playerii dornici de a se reapuca de un joc vechi, de a îi susține cu tot ce este nevoie (bani, suport etc). Voi face parteneriat (bine înțeles dacă și facțiuniile sunt de acord) cu un departament de poliție pentru a ocolii accidentele, pentru a se circula cât mai bine și-n mod liniștit, voi angaja câțiva medici care să fie în locații publice (CNN-uri, bănci etc) la ore fixe, și intenționez să aduc o persoană care să fie activă cât nu sunt eu (nu chiar tot timpul). Vom face întâlniri cu playerii serverului, multe evenimente și cât mai mulți bani, respectiv taxa = 1$! #echipaRATONN - (restul sunt fani)
  5. CUMPĂR CLIENȚI B-ZONE.. RAPID..(25 PSF)

  6. CUMPĂR RAPID EURO CLIENȚI,AM PSF DE 25.

  7. VÂND PSF DE 25 PE 2-3 EURO CLIENȚI. PM ME RAPIDD

    1. RW VladTepes

      RW VladTepes

      De ce ai vinde 5€ pentru 2-3€ ?

    2. kNIGHTAdv

      kNIGHTAdv

      că am ban pe rpg4 și văd că nimeni nu vinde..și acum e pomană clară..

  8. CUMPĂR CLIENTI.B-ZONE.RO rapid,4 euro = sultan pe rpg4 + 400k.

    1. kNIGHTAdv

      kNIGHTAdv

      am psf de 25!!!

  9. CARE AI 4 EURO CLIENȚI B-ZONE? DAU ORICE,RAPID!!! (sultan rpg4)

  10. Nu știu să fac setări obs,am căutat tutoriale și nu-mi iese. Careva să mă ajute? Dau date Tw11!.. Rapid,plătesc în bani rpg4 / rpg2.
  11. AFKFAKE :)))) Post de la MrCoD care se termină la mine cu ... un ban. - https://www.rpg4.b-zone.ro/players/report/5541 ..Ai de p*m,cum să zici că există AFKFAKE? :)))))

  12. Bag po*a în ea comoară,nimeni pe RPG4 nu a găsit-o :))

    1. Show previous comments  1 more
    2. kNIGHTAdv

      kNIGHTAdv

      Unde să o găsească mă? :))

    3. xAsi RPG4

      xAsi RPG4

      Era in LV, el a gasit-o prima data.

    4. kNIGHTAdv

      kNIGHTAdv

      Era pe dracu..

  13. Feliicitări,îmi plac foarte mult.
  14. mai uită-te la tutoriale,în rest e bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.