Jump to content

Siberiu

Donator
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About Siberiu

  • Birthday 04/28/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Afganistan
  • Hobbies
    Alba Neagra.

Contact Methods

  • Skype
    siberiu.babinet

Previous Fields

  • Real name
    Siberiu
  • RPG Nickname
    CantStop

Recent Profile Visitors

239 profile views

Siberiu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

8

Reputation

  1. * Nick: CantStop* Rank: 2* Motiv: Vreau sa ii prind pe toti cu wanted, si sa ii trimit la plimbator.* Alte precizari: Multumesc , Nicee*
  2. Nick: CantStop Level: 32 Vârsta (reala): Am varsta de 19 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 Ani aproape. pe contul acesta. Poza cu /stats: http://imgur.com/a/LLyy7 Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: - Sa ajut cum pot mai mult playerii de nivel 2-7, - Si pentru ca imi doresc de foarte mult timp sa fiu Primar. - Ce intentionez sa fac pentru jucatori: - Ajut jucatori cu (Intrebari). - O sa pun taxa de 1$ Maxim 2$. - Dau [/givetax], la jucatori intre nivelul 2-7. - Event-uri in fiecare weekend cu premii cuprinse intre 30.000$ - 70.000$. - Odata pe saptamana (sambata seara sau duminica) un fel de sedinta cu jucatorii in care sa raspund la intrebari / nelamuriri. - O sa ofer sfaturi celor care sunt la inceput si nu stiu cum sa intre intr-o factiune. - Event-uri rapide cum ar fi primul cu "/charity", primul cu "g", primul cu "/sms" cu premii intre 10.000$ - 15.000$. - In ultimele zile ca primar voi organiza un event surpriza (christmas event)!
  3. * Nick: CantStop * Rank: 2 * Motiv: De cand am intrat in departament , acesta a fost visul meu! * Alte precizari: Respect, BRO!
  4. Bafta, pe mai departe , si Noapte Buna Tuturor :X
  5. Craciun Fericit la toti, Si o noapte cat mai placuta #Respect LSPD, Seara asta o dam tare!
  6. Am un videoclip frumos, succes tuturor la colindat, dar nu asa!, LSPD Trebuie sa colindam tare !!
  7. Salutare, am revenit in forta, va urez tuturor Craciun Fericit, a terminat cineva misiunea de craciun?
  8. Noapte buna, tuturor succes la ce aveti de facut, si aveti grija la post-hunteri e plin servar-ul!, Bafta, Bafta!
  9. » Nick:CantStop » Rank:1 » Echipa:ROADS » Data:20/12/2015 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate):Ședință. » Lipsesc din motivul:In ziua aia lucrez, daca era seara puteam dar asa nu pot imi pare rau. » Alte precizari?:Sper sa ma intelegi.
  10. Succes, Tuturor la raport si mare grija la amenzi/suspecti/etc.. , Noapte Buna!
  11. Buna Dimineata!! Eu mam inscris la olimpiada, la water race, va astept si pe voi , Bafta tuturor si succes la suspecti!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.