Jump to content

Gogaie RPG4

Donator
  • Posts

    498
  • Joined

  • Last visited

About Gogaie RPG4

  • Birthday 04/16/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dolj - Bailesti
  • Hobbies
    Fotbal <3

Previous Fields

  • Real name
    Hani

Recent Profile Visitors

1551 profile views

Gogaie RPG4's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

98

Reputation

  1. Aici puteti vedea cine este cu adevarat marele ShawySA, fost lider.Un copil infect. Am zis sa am incredere ca a fost si el cine a fost. Cu astfel de copii.. nu mai ai de ce sa joci. Pacat de tine..
  2. Back in business. ^:)^

  3. Nu este cine stie ce, insa este facuta de mine . Default : http://imgur.com/a/h02g2 Edited : http://imgur.com/a/xyA2b Sper sa va placa, nu prea sunt asa talentat la desen.
  4. Nickname: H4nY Rank-ul pe care îl detii:1 Nick-ul celui reclamat: Tornade Status bar (Al celui reclamat): Level-ul celui reclamat:30 Motivul: Limbaj Dovada: http://imgur.com/Zta3d4K
  5. Sunt de aproape 3 zile in factiune, pot spune ca sunteti niste colegi de treaba, pwp
  6. O sa revin cu edit cand o sa termin harta. http://i.imgur.com/HS6GAv3.jpg Edit1 http://i.imgur.com/CixTlBh.jpg Edit 2: http://imgur.com/EqHvMpf Nu mai gasesc 2 in LV, daca le stiti va rog sa le postati pentru a le adauga pe harta. Bafta la cautat inimi. Daca ti-am fost de ajutor, nu ezita sa dai +1.
  7. @, Frumos Mai astept inca o creatie
  8. @@PhaxSILENT, Frumos, mai astept inca 2 creatii.
  9. @@Authe,@@Robby2k, Frumos, v-am dat +1 pentru ca v-ati straduit. Mai astept creatii
  10. Nick: Shaggy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută : http://forum.b-zone.ro/topic/319842-cerere-kmk-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Femeie Text: Shaggy, undeva in josul avatarului, centrar, iar sub sa scrie B-Zone.ro Dimensiuni: Caracteristice avatarului. Alte precizari: Astept cateva creatii frumoase . Multumesc
  11. Nick: KmK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text: KmK Dimensiuni: Respective unui avatar. Alte precizari: KmK sa se afla in partea de jos a imaginii, iar sub KmK sa scrie B-ZONE.RO scris mic. Doresc sa iese flacari albastre din josul imaginii in sus sau un alt efect frumos. (quote/mention) Multumesc, ofer +1.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.