Jump to content

Parerea Ta Conteaza!

Sylvynho

Recommended Posts

Nick: V3n0n

Lvl: 10

Spune si Tu!: 1. da lexutzu dar noi dupa ne luam masinile si plecam la lspd sau le distrugem si puteai si scz ca zic dar nu cred ca ti-ar placea sa iti zicem tie nab :D 2. loloz are dreptate pt crash esc pot primi ban sau warn

P.S ma rog nu ma bag dar eu am zis pararea mea

Nick: Spawn

Level: 17

Spune si tu!: observ ca de cand adminii sunt in mafii si au de`a face cu PD/NG/FBI au inceput sa se planga inainte cand nu aveau treaba cu mafiile nu ziceau nimic si nu ne dadeau credibilitate noua..in fine eu nu am nimik de reclamat la adresa copilor poate nu toti dar majoritatea isi fac corect treaba,am avut probleme de genu asta dadeau w degeaba ..asta e faci SS si apoi post..plus ca mai sunt cops care mai gresesc cateodata asta e greseala e omeneasca nu tre sa sarim in capu lui..mergem mai departe si faza cu banii..nu cred ca sunt disperati de bani..poate sunt 2-3 dar nu toti ! Aveti dreptate in legatura cu articolele alea mai trebuie modificate un pic in rest totul e ok parerea mea ! Cheers !

Nu spawn eu spus din totdeauna k nu ai voie sa te predai e o tampenie si o repet poate acum ii intereseaza mai mult

P.s: As dori fiecare factiune Pd/ng/Fbi sa isi trimita un membru/ liderul sa discutam.

Si Factiune : Corleone,Yakuza,Lcn,Rrom

Va fi si primarul la ora 9 langa primarie. Sper sa nu iasa revolutie :-S

atat timp kt ei vor accepta disctuie nu o sa fie nimic .

Dar dak o sa protestam singuri ... Oricum astp k KIP sa fie in calitate de Sef al Politie dak nu o sa vina sa ii fie rusine

Nick: DJ_Speedy

Lvl: 7

Spune si Tu!: primim wanted 1/2 si copii ne omoara ca sa faca rost de bani am spus de 5 ori la wanted 1 ma predau de 5 orii si el ma omorat .... astia is copiiii fomisti de banii ... vrem ca la wanted 1 sa dureze doar 1 minut !!! wanted 2 : 1 min jumate FACEM PROTEST

Nick: Ferdenez

Lvl: 6

Spune si Tu!: Copii sunt mai raii decat hotii si eu am patit-o si l-am postat pe forum pe piticul odata dar el tot spunea ca nu este adevarat :( se da wanted prea repede , de ex la sergio , este un nemancat , iam dat un pumn la event de ziua b-zone si mia dat wanted si m-a omorat , noroc ca m-a scos alin maest !

Nick:_TeDy_

Lvl:11

Spune si Tu!:Aha , deci protestati pe niste lucruri stupide . Deci , in real life daca omori un om ,ataci un politist,te poti preda . In real life se dau ani buni de stat in jail . In real life cand omu se preda vine el sa se predea nu alearga 20 de politisti dupa el si el se duce in LV cu elicoptere avioane etc. sa nu fie prins . Voi daca aveti orice wanted fugiti ca niste nebuni nici nu spuneti "Ma predau".In realitate politistul te intreaba daca te predai?:-?.Daca vi se da o amenda voi ca niste buni cetateni nu platiti,si fugiti in Desert oriunde numai ca sa nu va prinda politia.Daca vi s-a dat wanted pt teritorii Guvernamentale fugiti , nu ziceti ma predau . Daca aveti din orice motiv wanted sau e vorba de o amenda , bani , jail FUGITI . Si dupa aveti pretentii sa va intrebam noi : "Te predai?" . Ar fi foarte frumos sa ne impuneti sa va zicem "Te predai te rog frumos..te rog te rog" .. Eu zic ca cel mai bine este ca sa se mareasca preturile de arrest si sa nu mai fugeti mereu si dupa cand va prindem si va Kill-arim ziceti :"Ma predau ma predau .. POST POST"..Deci lasati-va.

nick:r3g3n3sis

level:15

spune si tu ! : pai sunteti n00bi imediat aud :(( iti fak post post post post copii ce sa le faci .....dak vreti sa nu mai urlati ca niste copii de 10 ani NU MAI FACETI LUCRURI ILEGALE N00BS si nu o sa mai patiti nimic .....si cand primiti wanted nu fugiti k n00bi predativa k e spre binele vostru

Guest GTTBrasov

Nick:NFS_Carbon

Lvl:1

Spune si Tu!:Mda,pb asa e si pe alte svre nu doar pe B-Zone!Odata pe un zcr ma tot enerva unu n00bete si i-am tras un glontz in cap,si un cop imi da wanted pt civ kill,si nici nu ma intreaba daca ma predau,POC!!Un glont in fatza,si aveam si lvl 1 si am facut bani pe minus X(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.