Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Recommended Posts

Salut.

Am o placa de baza

N68C-S UCC

Am un procesor AMD Athlon II x2 3.0 Ghz, placa video nVidia GT220 1 gb si 2 gb rami. (DDR2)

Jocurile gen: Battlefield 3 si NFS MW 2012,GTA IV, imi merg asa, la discretie pe minim, adica imi merg pe minim de tot si cateodata se mai blocheaza 1-2 secunde cand intru in oras sau acolo unde trebuie sa proceseze mai mult.

Am 2 GB DDR2 rami si m-am gandit sa ma duc sa-mi cumpar acum inca 2 GB rami care sunt pe DDR2.

Intrebarile sunt:

1.Daca vreau sa-mi schimb procesorul intr-unul QUAD CORE...tot AMD, tot ATHLON, TOT II, doar ca in loc de Dual e Quad, trebuie sa-mi schimb DDR-ul de la rami ? Adica ramii si placa care ii am, se potrivesc cu Quadu ?

2. Se poate baga memorie DDR3 pe placa mea de baza unde am si DDR2 ?

Salut. Aceeasi placa de baza am si eu. Memoriile DDR2 merg doar cu procesoare pe socket AM2, iar DDR3 doar cu procesoarele pe AM3. Daca iti cumperi un Quad Core probabil va fii pe AM3.

Nu poti folosi si DDR2 si DDR3 in acelasi timp. Daca ai procesor pe AM2 folosesti DDR2, si asa mai departe.

Later:

Aici gasesti toate procesoarele AMD Athlon II, toate sunt pe AM3+(pana la FM1), deci te sfatuiesc sa investesti in DDR3.

Edited by Jackie Dee

Salut. Aceeasi placa de baza am si eu. Memoriile DDR2 merg doar cu procesoare pe socket AM2, iar DDR3 doar cu procesoarele pe AM3. Daca iti cumperi un Quad Core probabil va fii pe AM3.

Nu poti folosi si DDR2 si DDR3 in acelasi timp. Daca ai procesor pe AM2 folosesti DDR2, si asa mai departe.

Later:

Aici gasesti toate procesoarele AMD Athlon II, toate sunt pe AM3+(pana la FM1), deci te sfatuiesc sa investesti in DDR3.

Sarumana, cam asta mi-au spus si cei de la firma.

Meriti sa fii moderator, in locu lui Dani ti-as da moderator de ai continua sa fi activ.

jackie chan culca-te boss

de taceai zeu erai

dani fii atent

din cate am gasit pe net,tu ai o placa de baza asrock [ varza oarecum ]

http://www.asrock.co...DIA/N68C-S UCC/

pe aceasta placa de baza poti pune pana la amd phenom II x6

ca sa iti raspund pe scurt la a2a intrebare [ e mai putin de scris ] , nu nu poti

trebuie sa iti cumperi o alta placa de baza cu DDR3

pt prima intrebare cam asa sta treaba

ramii nu au nici o treaba/problema cu procesorul

iti poti pune si 64 MB ram + amd phenom II x6 4 ghz,tot merge

daca mai ai intrebari ma poti cauta la mradu_bzone [ e id-ul pt cei cu probleme la PC ]

ps : observ ca suporta ddr3 dar cu o singura conditie, sa fie in dual channel si pe frecventa de lucru : 1600 mhz

mhm,cam ciudat

Edited by Radu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.