Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Jocul asta mi se pare pur si simplu genial. Cel mai mult la acest joc , ma impresioneaza grafica. Nu cred ca o sa ruleze pe pc-ul meu , dar o sa il incerc cu siguranta la fratele meu , sper insa sa nu fie un "esec" ca gta IV

Edited by eFFFACER Corleone

Wau, wau, mi-a crapat capul cand am vazut aia. Voi chiar aveti impresia ca ai nevoie de un pc racheta pentru GTA 5 ? Si cu 2 GB si 512 MB placa iti merge jocul, chiar mai bine daca ai un CPU bun. Acum conteaza cum configureaza desteptii aia de la Rockstar jocul ca la GTA IV au dat-o in fasole cu configuratia lor de tot smaltul. Puteai sa ai si multi GB, procesor de 3 milioane Ghz, racire cu nitrogen lichid si tot felul si tot aveai niste spike-uri, chiar si foarte putine, pe PC. Iar la alegerea dintre consola si PC, iti alegi tu platforma, fiecare are avantajele si dezavantajele ei.

De asta am si zis, experienta configurarii la Rockstar nu-mi suna bine. Macar sa fie pe PC, asta consteaza

Tinand cont de portarea nasoala facuta in GTA 4, nu cred ca aceasta va fi mai reusita. Orice componente ai avea, GTA 4 are frame dropuri si freezuri. Sper sa tina cont de precedentul si ca nu vor face acelasi lucru, daca tot o tin pe a lor, o sa iau frumos joystickul Xboxului si am sa ma asez comod in canapea in timp ce il savurez.

Eh,se pare ca a venit vremea sa imi schimb cateva piese de la calculator pentru a juca GTA V.

Totusi,sper sa nu pateasca ca si GTA IV la controlul ala mizerabil pentru PC sau si mai grav,ca L.A. Noire.

Rockstar Games a anunțat cel de al treilea trailer GTA V bazat pe protagoniștii jocului, Michael, Trevor și Franklin. Trailer-ul va apărea peste 5 zile pe data de 30 aprilie.

*Îmi cer scuze pentru dublu post, nu a mers funcția edit.

Încercați să discutați acest joc în mai multe fraze sau propoziții mai lungi, evitați + 1 deoarece va fi sancționat.

@ Aștept jocul de ceva timp, sper ca așteptarea mea curând să ia sfârșit.

Sa vezi atunci cand apare in jurul tau o sa auzi numai GTA V :)) cel mai cel este ca este un nou concept si pentru mape o sa fie paduri etc. abia astept cred ca este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an.

20 de noi screenshot-uri din GTA V au fost realizate pe site-ul GameInformer, le puteți viziona aici: http://www.gameinformer.com/games/grand_theft_auto_v/m/grand_theft_auto_v_media/2811153.aspx

4 noi artwork-uri: artwork 1, artwork 2, artwork 3, artwork 4.

Edited by rTs Adrian28

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.