Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Abia astept sa apara in Martie ..

27% reducere la preorder pe green man gaming pentru cei interesati

lol, tu chiar crezi ca sunt mai mult de 5% de persoane de pe comunitatea asta care au cumparat vreodata un joc? Uita-te si tu la atitudinea jegului astuia:

Nu mai gasesc unde e scris, e vorba de un analfabet pe nume Zen00 pe topicul cu ETS 2, el vroia sa joace MP, ii s-a zis ca jocul trebuie cumparat si el a zis ca e o prostie sa dai bani pe jocuri, ca bla bla bla...De parca lumea munceste gratis pt el.

Edited by RevirdDab

lol, tu chiar crezi ca sunt mai mult de 5% de persoane de pe comunitatea asta care au cumparat vreodata un joc? Uita-te si tu la atitudinea jegului astuia:

Nu mai gasesc unde e scris, e vorba de un analfabet pe nume Zen00 pe topicul cu ETS 2, el vroia sa joace MP, ii s-a zis ca jocul trebuie cumparat si el a zis ca e o prostie sa dai bani pe jocuri, ca bla bla bla...De parca lumea munceste gratis pt el.

Personal mai cunosc cativa care mai cumpara de pe aceasta comunitate, dar nu cred ca depasesc 1% . Cred ca am vazut si eu topicul respectiv, imi aduc aminte ceva de un lesinat intreband chestia aia. E trist cand se ajunge sa se compare munca unei companii intregi timp de cativa ani (mai multi decat are aceasta comunitate si va avea vreodata) cu nr angajatilor mult peste nr de conturi inregistrate pe acest forum cu ceva gratis. Acum nu zic ca merita cumparat orice gunoi gen AC Unity facut in 2 luni la repezeala, dar la GTAV se vede efortul depus + multe chestii noi care nu mai exista pana acum in alte jocuri + online cu prietenii, first person camera intr-un open world si mai multe.

Acum cand vad minori dinastia ca ala cu ETS2 de considera munca de 5 ani a 1000 de oameni ceva gratis si fura pensia alimentara pe 2 ani a lu mamica sa doneze 500 euro de infernus pe o comunitate plina de codati si buguri, care ciordeste scripturi si altele de prin alte parti (intrebati doar cine a facut jailul actual de pe SAMP cu multi ani inainte sa auda bizon de el) care face bani cu un joc facut de rockstar ca dupa 6 luni astia sa-i dea cu picioru in cur si sa dea wipe sau sa mai deschida 6 servere cu 5 playeri fiecare mi-e scarba.

Intr-un fel e mai bine asa, leprele raman aici, iar lumea buna evolueaza la GTAV Online. Astfel nu dam de specimene ciudate in GTAV. :) Si GTAIV MP a fost si inca este a dracu de fain si nu iti da nimeni ban si kick aiurea si nu este nici macar un codat, pe cand aici este total pe invers, lumea buna ia ban si raman codatii, 95% din server care nu iau niciodata nici macar un kick.

Pe langa asta donezi 8 euro pentru CP permanent si dupa 2 zile afli ca nu e permanent :)) La faze dinastea nu e vorba de bani, ci e vorba de altceva, ceva ce putini vor intelege din pacate (Stafful nu a inteles din pacate :( ).

Ei nici cu 4-ul nu au terminat şi vor să scoată 5. Eu vă recomand să îl jucaţi pe xbox când apare dacă doriţi să vă bucuraţi cu adevărat de el.

Ei nici cu 4-ul nu au terminat şi vor să scoată 5. Eu vă recomand să îl jucaţi pe xbox când apare dacă doriţi să vă bucuraţi cu adevărat de el.

Cum ma, cum sa recomanzi sa joci un joc cu atat potential pe o conserva care il ruleaza la 20fps si rezolutie de 800p ?

Cum n-au terminat cu IV, joc scos acum 7/8 ani care a primit deja 2 dlc-uri in 2010? Iar pe xbox a aparut, in 2013 pe 360 si in 2014 pe One. O mizerie pe ambele, rezolutie de rahat, AA e inexistent, GTA IV cu un ENB bun se pisa pe el. Se va vedea acum adevaratul GTA V pe PC, acum cateva ore au scos trailerul

Bineinteles ca nu va merge pe pc-urile celor de pe bzone de gaming cu windows xp gaming edișăn cu gt 630 4gb si un APU cu 4ghz frate!

@,

Voi aveti bugul asta? Masinile apar sau dispar de la distanta ca in GTA Vice City, iar draw distance-ul e setat la maxim. Si nu, nu e din cauza ca depasesc memoria vram a placii video, am testat cu totul la normal si draw distance-ul la maxim cat sa ramana multa memorie vram si la fel face...

https://www.youtube.com/watch?v=F3RMwEasQCw&feature=youtu.be

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.