Jump to content

[Portofoliu] Aleksandr

Aleksandr
 Share

Recommended Posts

A trecut ceva vreme de când am lăsat baltă tot ce ţine de comunităţi şi m-am axat mai mult pe "învăţat". De aici şi marea pauză. Revin cu câteva layout-uri. *Sunt încă la început, aşa că aştept cu nerăbdare sfaturi / idei din partea voastră.

Website medical

Tehnologie1

Website educaţional

Booking

Tehnologie2

Guvernamental / avocat

Şi tot ceva de booking

Calitatea e mai low din cauza imgur-ului.

Edited by Aleksandr

A trecut ceva vreme de când am lăsat baltă tot ce ţine de comunităţi şi m-am axat mai mult pe "învăţat". De aici şi marea pauză. Revin cu câteva layout-uri. *Sunt încă la început, aşa că aştept cu nerăbdare sfaturi / idei din partea voastră.

Website medical

Tehnologie1

Website educaţional

Booking

Tehnologie2

Guvernamental / avocat

Şi tot ceva de booking

Calitatea e mai low din cauza imgur-ului.

sunt făcute de tine de la 0 sau după template?

sunt făcute de tine de la 0 sau după template?

Sunt făcute de la 0. Au în spate alte site-uri drept sursă de inspiraţie. Dar doar ca sursă de inspiraţie, nu sursă de plagiere.

Foarte faine, felicitări. Știi să pui un brush calumea.

Ştiu să pun şi brush-uri, să dau şi report-uri.. ştiu de toate. Mersi fain.

####----####

Lucrare nouă. (beta version)

YszKGe4.jpg

Edited by Aleksandr

cum ai făcut rost de poze dacă sunt de pe shutter? să nu-mi zici că ai dat bani pe ele :))

No, păi de obicei lucrez pentru 99designs. Şi ca să nu expun lucrarea cu watermark pe ea, e o smecherie ca la Google Images sa cauti imagini mai mari de 2MP, gen landscape shutterstock. Iti genereaza apoi imagini care sunt folosite pe alte siteuri care au cumparat deja licenta.. dar pot fi folosite doar la preview, in caz ca vrei sa folosesti site-ul, esti obligat sa cumperi. Edited by Aleksandr

Foarte frumoase, ţine-o tot aşa.

Super creatiile, bafta mai departe.

Frumos, multumim de postare!

Foarte frumos .. GG

Frumos , multumim de postare

Voi nu avei puțină jenă să tot continuați spamul pe aici ?

Nu știți să citiți 2 rânduri din regulament ?

„Membrii ce isi dau cu parerea asupra lucrarilor postate de altii trebuie sa alcatuiasca un comentariu cat mai complex. Posturile inutile, doar pentru +1 voi fi raportate si in final sanctionate cu WARN-UP. (exemple posturi interzise: "Bravo, tot asa", "Felciitari, continua asa", "Bravo, sunt frumoase")”

Veți primi un Avertisment Verbal, dacă tot continuați veți primi un punct de WARN

can you make to me a good design with my name Xanxus

i edite it and soory alexander i just understand what he say now !! scz ;)

Edited by XanXus

congrats

Congrats to you too! You have been reported.

English version for what the designer, Cristina said: "Don't you are a little ashamed to keep spamming this portfolio? Don't you know to read 2 lines of rules? Quoting: 3. Members who want to critic your work must post a good advice about the creator work's. Post's +1 and wrong posts will be punished with a WARN-UP. (eg. of prohibited posts: "Congrats, nice work", "Goodjob, mate", etc)"

That was an warning post. Now, the sanction will be applied - that's from me (as she said). Try to translate her last reply for yourself. I am not a translator here.

Let me know if you have problems with understanding romanian, I can help you. But I guess google translate is a good alternative.

Hope this helps.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.