Jump to content

Ce topic ati dori sa facem?

Stone
 Share

Recommended Posts

Propun crearea unui topic in care sa se vorbeasca despre cele mai bune accesorii pentru o masina (cele mai frumoase jante potrivite pentru acea masina, cum sa iti alegi stergatoarele potrivite, etc).

Refacerea topicului Guess the car.

Nu mai are farmec. Am demonstrat in topicul facut de MrYonutz - care a fost sters si el - ca orice poza ai posta (fie usa unei masini, fie o roata, fie jumate de masina) cautand acea imagine pe Internet pot gasi numele masinii.

Un topic "Masina ta". Stiu ca majoritatea nu au inca masina, data fiind media de varsta, cred ca undeva pe la 14-15 ani, dar ar putea posta informatii, imagini cu masina parintilor.

Si, ar mai putea posta, in alt topic cu numele "Aventuri cu masina", povesti interesante / amuzante / periculoase la care au luat parte. Adica nu de pe net.

.

Propun sa adaugati topicul despre avioane si elicoptere, pentru ca sunt un mod de transport a secol-ului 21

Pot sa ma ocup eu de acest topic ma pricet foarte bine la Avioane (devin pilot) si la ori ce intrebare pot sa raspund

Quote me daca v-a placut ideea

Un topic, unde un membru sa isi aleaga o masina stock, sa o modifice pe hartie in detaliu si sa puna o poza finala cu o masina, nu neaparat aia, dar acelasi model cum ar arata masina lui. De exemplu un golf 4: Incepi cu motorul ideal pe care ti l-ai dori, caroseria, dotarile pe care le vrei etc etc si ajungi la modificarile pe care i le-ai face,Air Ride, roti nu stiu de care etc etc, stilul abordat, OEM, DUBstyle, Custom etc. Si primul membru care a postat dupa tine sa aibe dreptul, ca in decursul zilei urmatoare sa isi posteze el masina si tot asa.

Propun sa adaugati topicul despre avioane si elicoptere, pentru ca sunt un mod de transport a secol-ului 21

Pot sa ma ocup eu de acest topic ma pricet foarte bine la Avioane (devin pilot) si la ori ce intrebare pot sa raspund

Quote me daca v-a placut ideea

Un topic "Masina ta". Stiu ca majoritatea nu au inca masina, data fiind media de varsta, cred ca undeva pe la 14-15 ani, dar ar putea posta informatii, imagini cu masina parintilor.

Si, ar mai putea posta, in alt topic cu numele "Aventuri cu masina", povesti interesante / amuzante / periculoase la care au luat parte. Adica nu de pe net.

Propun crearea unui topic in care sa se vorbeasca despre cele mai bune accesorii pentru o masina (cele mai frumoase jante potrivite pentru acea masina, cum sa iti alegi stergatoarele potrivite, etc).

Nu mai are farmec. Am demonstrat in topicul facut de MrYonutz - care a fost sters si el - ca orice poza ai posta (fie usa unei masini, fie o roata, fie jumate de masina) cautand acea imagine pe Internet pot gasi numele masinii.

Ne vom gandi la propunerile de mai sus ...

Restul propunerilor nu au sens / sunt respinse.

Mi-ai "luat vorba din gură "

PS : ASTA AM VRUT SĂ SPUN ŞI EU ! Să prezentăm maşinile dacă nu avem , a părinţilor .... OMG !

Stone: Daca este deja scrisa propunerea, nu o mai spui si tu.

Edited by Stone

Ar fi ok, un topic de discutii libere. Eu unu as dorii sa achizitionez o masina, si am multe dubii, si poate sunt persoane printre noi care ma pot ajuta cu sfaturi, dar nu numai pe mine, ci-n general.

Ar fi ok, un topic de discutii libere. Eu unu as dorii sa achizitionez o masina, si am multe dubii, si poate sunt persoane printre noi care ma pot ajuta cu sfaturi, dar nu numai pe mine, ci-n general.

Nu cred ca ar fi necesar pt ca s-ar face spam..insa voi discuta cu stone !

Ar fi frumos sa fie 2 topic-uri.

Masinile cele mai noi pe piata si un topic despre masinile de colectie (detalii, poze, etc).

Pentru masinile noi pe piata exista categoria de - Masini noi.

Propun deschiderea unui topic unde sa putem discuta liber despre masini, unde sa postam in cazul in care avem ceva nelamuriri.

A mai fost propusa chestia asta ! Cred ca in curand vom face si un astfel de topic !

Propun sa fie deschis topic unde fiecare membru b-zone sa-si prezinta masina din dotare...cu care se deplaseaza (personala sau a parintilor) insotita de o scurta descriere si daca au intampinat probleme cu ea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.