Jump to content

Placa video

Recommended Posts

Salut.As vrea sa-mi cumpar o noua placa video noua pentru ca cea actuala este depasita.Inainte sa cumpar,vreau sa ma asigur de cateva detalii pe care nu le stiu.

1.Daca aleg o placa video care imi convine ce trebuie sa verific la calculator?Cum procedez.

2.In caz ca-mi cumpar,trebuie sa dau restart la windows ? Ce ar trebuii sa fac.

Mai multe detalii astept de la voi.

Multumesc anticipat.

VA ROG FRUMOS NU VA MAI BAGATI DACA NU STITI !!!!!!!!!!!!!!

Il spuneti la omu` asta numai porcarii,cum adica " orice " placa video poate lua ?

Sunteti tampiti ?

HTc sper ca nu ai ascultat de idiotii astia 2

In primul rand trebuie sa aflii ce placa de baza ai, ce tip de placa video ai [ AGP / PCI ]

@AGP - modelul mai vechi

@PCI - modelul mai nou

Al2-lea rand sa aflii ce sursa ai,daca suporta respectiva placa video [ mai exact daca e o sursa slabuta, daca e sa o schimbi ]

Iar in ultimul rand ti-as recomanda eu o placa video daca aflii ce ti-am spus eu la " primul rand " [ sa imi spui si un pret maxim, in RON ]

under si ballantines, va rog, daca scrieti rahaturi, nu va bagati

cum a zis si radu, vezi ce placa de baza ai, daca pe pe AGP sau PCI. Fiecare placa video, pe saitul producatorului, are recomandarea pentru ce sursa sa iei la placa respectiva. MAJORITATEA placilor performante la jocuri iti vor cere 350W +, deci ai grija cu sursa ca faci muci placa. Acuma, iti trebuie si un procesor decent daca vrei ca placa sa-si faca toata treaba. Daca iti iei o placa noua, nu trebuie sa faci nimic, ai o placa externa, (nu integrata), deci BIOS-ul tau e setat bine. TREBUIE sa opresti PC-ul, sa schimbi placa, si dai reset. Baga driverele necesare (daca ai W7, cel mai probabil le instaleaza singur). Nu ai de resetat windowsul. Sper ca nu te-ai apucat sa iei placa, ca vad ca toti desteptii se baga -_-

1) Întâi trebuie să ne zici fabricantul şi modelul plăcii de bază, al procesorului ăi al sursei pe care o deţii.

2) Nu, doar schimbi driverul.

Apropo, nu restartezi Windows-ul, ci îl reinstalezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.