Jump to content

SA:MP: Car colors (ALL)

HeadgeaR

Recommended Posts

SA:MP: Car colors (ALL)

Stiu ca multi dintre voi doresc sa isi puna o anumita culoare pe masina in SA:MP. Totodata stiu ca multi dintre acestia nu cunosc ID-ul acelei culori, asa ca, m-am gandit sa deschid acest topic. Aici veti gasi toate culorile care pot fi setate pe masina. Acestea sunt de doua tipuri: Standard (le poate avea oricine) si Hidden (acestea trebuie cumparate de pe clienti.b-zone.ro). Culorile Standard sunt niste culori normale, nu au nimic diferit sau mai special una fata de alta, dar culorile Hidden sunt "metalizate", acestea arata mult mai dragute si mai frumos, sunt mai "vii" daca pot sa spune asa.

MZtgC.png

------------------------------------------------------------------------

h8fkH.png

A mai fost facut acest topic de N ori...

+ Ca e copy-paste dupa Google.

In fine, o sa fie folositor pentru cei noi care nu stiau de topicurile anterioare cu acest subiect.

Am dat un Search pe forum si am vazut doar un topic care era facut in martie 2011 si nici nu avea toate culorile, doar jumatate (din cele standard, hidden nu avea).

Copy Paste? De unde le scoateti ma.. Doamne. Este facut in totalitate de mine, inafara de poze (acolo eu am, pus textul, atat). Voi astia cu "Copy + Paste" cautati doar sa faceti +1, nu meritati nici macar respectul unui porc.

cautand pe vestitul "goagal" am gasit asta http://wiki.sa-mp.com/wiki/Color_ID ;) mai bine stergi postul !!!

Esti gramada omule. Crezi ca toti stau sa caute pe google? Multi cauta pe forum.

Si eu stiam de ele, si stiu ca multi altii stiau de ele. Dar macar el a vrut sa ajute, voi ati vrut sa faceti +1... Ai un + de la mine ;).

Destul de folositor, totuşi eu mai uşor scriu "samp color id" pe google şi-mi arată aia de pe wiki decât să caut 30 min pe forum :)).De apreciat gestul totuşi.Nu-i mai săriţi atât în cap, măcar el face ceva şi încearcă să ajute nu stă să critice aiurea.

Felicitari pentru munca depusa, normal, doar daca ai muncit. Insa, asta puteai gasi si pe google.

As fi recunoscator daca ai posta si de la cine ai luat inainte de RollBack-ului forumului.

Ok frate, inteleg ca au mai fost n'spe mii de topicuri pe tema asta, nu stiu care anume, dar cu siguranta au fost. Dar, ce te face sa crezi ca eu am copiat ce e aici? Sincer. Ok, am luat de pe Wiki o imagine, si am impartit-o in doua, culorile Standard si Hidden. Intrebarea mea este, ce te face sa crezi ca eu am copiat asta?

Copy+Pased de pe WIki deci........

Orcum bravo!

Eu te intreb foarte serios de data asta, nu crezi ca iti permiti cam multe?

Eu zic ca am auzit de Google. Tu ce zici?

Eu zic ca esti cam ratat.

@ Voi inchide topicul, nu stiti sa apreciati nimic. Toti cei care spuneti ca am plagiat, sunteti gramada.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.