Jump to content

[B-Zone] Short edit

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:Short edit.

Gen:Edit..

Durata:30 sec[

Data lansarii:Azi.

Scurta prezentare:Nab edit + nab drift. Nu ma pricep la niciuna din ele, dar am zis sa-ncerc.

Link catre clip :

E movie maker, nimic altceva.

Edited by MrYonutz

0:14 şi 0:19 fail :)), cam scurt filmuleţul... ÎNVAŢĂ DRIFT !

Stai calm compatriotule :)), astia care fac filme cu drifturi si edituri folosesc handling mod :-J, nu e nimic real pana cand nu fac de fata cu tine :). Cam naspa editul, nu prea stiu ce sa zic.

Ai report pentru "postu'" asta. Nu te-ai sinchisit sa scrii nimic.

Sa sincronizezi muzica? :)) Nici aia nu ti-a reusit. In rest drift nab level edit movie maker level.

Ba mi-a iesit la driftu' in care bag si color ala.

Am zis ca e aiurea, nici mie nu-mi place. L-am postat ca sa primesc sfaturi.

Mai munceste la drifturi bre :))), ai cam dat fail la mai 2 faze:))), muzica se potriveste, editu' bine, scurt si frumos :))).. bravo ma.

Nu stiu de unde pana unde ma iei pe mine cu "bre" si "ma".

Fail e doar o faza. La aia cand m-am urcat pe bordura, asa am vrut, d-aia am si dat slow down x2 si ease in x2. Daca nu voiam sa se vada, o taiam.

Nu stiu de unde pana unde ma iei pe mine cu "bre" si "ma".

Fail e doar o faza. La aia cand m-am urcat pe bordura, asa am vrut, d-aia am si dat slow down x2 si ease in x2. Daca nu voiam sa se vada, o taiam.

Sfaturi zici? Inainte sa faci un film cu drift in care neaparat vrei sa sincronizezi muzica, alege una BUNA. Nu stiu ce sa zic..ceva cu suisuri si coborasuri la sunet. Sunetu tare sa fie in momentul driftului. Cel mai bun efect pe acel moment e un shake si slow mo. In rest de preferat sa bagi sony vegasu tare in filme dastea. Grafica lasa de dorit. Nu imi place cum se vede...fa drifturi cu elegy, iati un handling mod ca nimeni nu face direct iti zic la sigur. Big up si mai scoate filme normale :)

N-am mai râs de mult aşa, ahahahaha.Lasă-te Ioane, nu-i de tine video editing.

Un video multicolor cu puţin slow motion, să nu uităm de drifturile impecabile (LOLZ).

haha_you_funny.jpg

Am zis ca e aiurea, l-am postat pentru sfaturi nu sa razi ca bostanu'.

Edited by MrYonutz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.