MrYonutz Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 (edited) Titlul clipului:Short edit. Gen:Edit.. Durata:30 sec[ Data lansarii:Azi. Scurta prezentare:Nab edit + nab drift. Nu ma pricep la niciuna din ele, dar am zis sa-ncerc. Link catre clip : E movie maker, nimic altceva. Edited November 15, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 0:14 şi 0:19 fail , cam scurt filmuleţul... ÎNVAŢĂ DRIFT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 0:14 şi 0:19 fail , cam scurt filmuleţul... ÎNVAŢĂ DRIFT ! Tot drifu' e cam fail. L-am facut sa incerc sa sincronizez melodia cat de cat, da' nu prea ai ce face in movie maker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 0:14 şi 0:19 fail , cam scurt filmuleţul... ÎNVAŢĂ DRIFT ! Stai calm compatriotule , astia care fac filme cu drifturi si edituri folosesc handling mod , nu e nimic real pana cand nu fac de fata cu tine . Cam naspa editul, nu prea stiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radukcu Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 0:14 şi 0:19 fail , cam scurt filmuleţul... ÎNVAŢĂ DRIFT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoDoSeLLL Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Sa sincronizezi muzica? Nici aia nu ti-a reusit. In rest drift nab level edit movie maker level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Ai report pentru "postu'" asta. Nu te-ai sinchisit sa scrii nimic. Sa sincronizezi muzica? Nici aia nu ti-a reusit. In rest drift nab level edit movie maker level. Ba mi-a iesit la driftu' in care bag si color ala. Am zis ca e aiurea, nici mie nu-mi place. L-am postat ca sa primesc sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nu este rau ca incerci ceva nou dar mi se pare mie sau ai lag cand filmezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nu prea e cine stie ce dar felicitari pentru efort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Cremenal. Cum se numeste melodia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Foarte frumos filmuletul , efectele si song-ul sunt geniale..nu neaparat dirft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Cremenal. Cum se numeste melodia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Mai munceste la drifturi bre ), ai cam dat fail la mai 2 faze:))), muzica se potriveste, editu' bine, scurt si frumos ).. bravo ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 Mai munceste la drifturi bre ), ai cam dat fail la mai 2 faze:))), muzica se potriveste, editu' bine, scurt si frumos ).. bravo ma. Nu stiu de unde pana unde ma iei pe mine cu "bre" si "ma". Fail e doar o faza. La aia cand m-am urcat pe bordura, asa am vrut, d-aia am si dat slow down x2 si ease in x2. Daca nu voiam sa se vada, o taiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoDoSeLLL Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Nu stiu de unde pana unde ma iei pe mine cu "bre" si "ma". Fail e doar o faza. La aia cand m-am urcat pe bordura, asa am vrut, d-aia am si dat slow down x2 si ease in x2. Daca nu voiam sa se vada, o taiam. Sfaturi zici? Inainte sa faci un film cu drift in care neaparat vrei sa sincronizezi muzica, alege una BUNA. Nu stiu ce sa zic..ceva cu suisuri si coborasuri la sunet. Sunetu tare sa fie in momentul driftului. Cel mai bun efect pe acel moment e un shake si slow mo. In rest de preferat sa bagi sony vegasu tare in filme dastea. Grafica lasa de dorit. Nu imi place cum se vede...fa drifturi cu elegy, iati un handling mod ca nimeni nu face direct iti zic la sigur. Big up si mai scoate filme normale Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Mi se pare foarte slabut, si 26 de secunde de drift in care nu tau iesit tot ce vreai , dar feliciatrii pentru ca-i incercat. # Sper sa inveti pe vitor !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Imi plac unele efecte. Daca ar fi fost mai lung si ai continua inca vreo 2 ture asa ar iesi ceva mai bun. Mai incearca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 N-am mai râs de mult aşa, ahahahaha.Lasă-te Ioane, nu-i de tine video editing. Un video multicolor cu puţin slow motion, să nu uităm de drifturile impecabile (LOLZ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 (edited) N-am mai râs de mult aşa, ahahahaha.Lasă-te Ioane, nu-i de tine video editing. Un video multicolor cu puţin slow motion, să nu uităm de drifturile impecabile (LOLZ). Am zis ca e aiurea, l-am postat pentru sfaturi nu sa razi ca bostanu'. Edited November 18, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Cand am ascultat inceputul melodiei, am crezut ca nu se mai termina .. In rest nu e cine stie ce .. succes mai departe cu alte filmulete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Frumos bre' , tinand cont ca e primul de acest gen , succes pe viitor nabule . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Nu prea i-a iesit, dar ai depus efort, bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Stefann Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Nu e cine stie ce dar felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts