Blablabla Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nume: Diaon ( Game ) Blablabla (Forum) Ce problema ai?: Nu ia in considerare tot ce am pe laptop ( rami , etC). O scurta descriere a situatiei: Deci , in urma cu vro 2-3 ani mi-am pus o placa de ram de 1 GB , pentru GTA IV , de la Rami nu imi mergea , dar acum nu merge aproape niciun joc cu cerinte asemanatoare.De exemplu , THe Saboteur ala , daca as da totul la low ar merge macar cat de cat , dar orice as face la setari merge sacadat.Am 3 GB RAm , 1,8 Dual Core ( stiu stiu..jalnic ) si 1 GB placa video.laptopu e vechi tare dar nu imi permit unu nou acum.. Screenshot: - Alte precizari: Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Jocurile de cerinte mai mici merg la fel scandat? Incearca sa joci NFS MW , Spinter Cell etc. Daca la fel merge scandat inseamna ca nu e de rami , ca daca ai 3 gb ram nu ar trebui sa miste, totul pleaca de la placa video sau de la procesor. Daca poti spune si placa video poate te-am putea ajuta. Incearca un update la aceasta ( placa video ). Curata pc-ul de praf, mai ales in zona procesorului deoarece acolo se aduna deobicei praf mai mult. Acum depinde si de puterea de procesare a procesorului , daca ai dual de 1.8 nu iti duce GTA IV , sau iti duce dar super greu, eu am amd x2 de 2.8 si merge si la mn greu cu placa 512 shader 3 ( neintegrata ) si 4 gb ram... Sa nu ai pretentii sa mearga la un procesor mai slab ... Incearca ce am scris mai sus , daca la toate jocurile iti merge scandat inseamna ca e de la placa video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dns15 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Schimbati Win , stergel de praf , fai toate update-urile la zi si atunci vezi daca merge ....eu am jucat GTA IV pe 2 GB rami placa video 512 ,si procesor 1,8 Ghz si mergea Binisor, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Merci de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Deci iti dau urmatoarele sfat-uri si incearca sa vezi daca-ti merg. 1. Deschide carcasa de la Pc-ul , si curatal de praf prin inauntru. 2. Baga-ti un alt Windows XP , 7 , 8 sau care iti bagi . 3. Lasa-mi PM daca nu-ti merge nici asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Daca ati fii citit ati fii aflat ca e Laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Mai exact ce placa video ? [ numele intreg ] Incearca sa faci update la placa video. Rami ai destui,procesor e " oarecum " bun dar n-ar trebui sa-ti sacadeze The Saboteur. GTA 4 clar nu iti merge din cauza procesorului iar daca spui ca si placa video e praf e mult mai sigur. Windows-ul de cand il ai ? Ce windows ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Deci:Laptop Toshiba , de vro 5 ani , windowsul l-am schimbat odata , acum vro 4 ani parca , o sa-l schimb curand TOSHIBA Personal Comuper Intel® Core2 Duo CPU T5670 @ 1.80 Ghz 2,87 GB of RAM Physical Adress Extention Placa video: CHIP TYPE: Mobile Intel®4 Series Express Chipset Family DAC TYPE : Internal Memory Size: 1028 MB Adapter Strig: Mobile Intel® GMA 4500MHD Bios Information : Intel Video Bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Daca ati fii citit ati fii aflat ca e Laptop Aloo , tu vrei sa joci jocuri pe Laptop ? Lasa-te deoarece laptop-urile nu sunt pentru jocuri , mai ales jocuri de astea mari ca GTA IV.. E un fenomen ca iti merge greu jocul si inca nu ti-a luat foc laptop-ul. Nu mai juca jocuri pe laptop daca nu vrei sa ramai fara el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Nu am bani de pc momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 (edited) Aloo , tu vrei sa joci jocuri pe Laptop ? Lasa-te deoarece laptop-urile nu sunt pentru jocuri , mai ales jocuri de astea mari ca GTA IV.. E un fenomen ca iti merge greu jocul si inca nu ti-a luat foc laptop-ul. Nu mai juca jocuri pe laptop daca nu vrei sa ramai fara el. Cred ca glumesti http://store.sony.co...#specifications cu 60 milioane din magazin Eu am unu mai slabut si merge brici orice.Nu stiu de unde ai scos prostia asta ca laptopurile nu sunt pentru jocuri Edited November 18, 2012 by MosLaDatorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euforiyia Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 (edited) Deci iti dau urmatoarele sfat-uri si incearca sa vezi daca-ti merg. 1. Deschide carcasa de la Pc-ul , si curatal de praf prin inauntru. 2. Baga-ti un alt Windows XP , 7 , 8 sau care iti bagi . 3. Lasa-mi PM daca nu-ti merge nici asa. Tu nici nu citesti toate posturile, dai numai sfaturi proaste. Habar n-ai despre calculatoare si postezi la fiecare topic. Tu vrei sa joci GTA IV pe laptop? Ma faci sa rad. Deci, sa inteleg, ai spus ca ai mai bagat tu o placuta de 1 GB RAM. Deci inainte ai avut de 2 GB RAM si ai bagat una de 1? Daca da, mare greseala. Cerinte recomandate/minime pentru a te putea juca GTA IV. Recommended System Requirements * OS: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3 + Windows 7 * Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz * Memory: 2.5 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista) * 18 GB Free Hard Drive Space * Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 Minimum System Requirements * OS: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3 + Windows 7 * Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz * Memory: 1.5GB(Vusta), 1GB (XP), 16GB Free Hard Drive Space * Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X19 Daca vrei sa te joci jocuri, precum GTA IV s.a., cumpara-ti PC, nu-ti lua alt laptop, ca laptopul nu e pentru jocuri de genu'! PS: Titlul pe care l-ai pus tu la topic, nu are nici o legatura cu continutul postului. Edited November 19, 2012 by Euforiyia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Cred ca glumesti http://store.sony.co...#specifications cu 60 milioane din magazin Eu am unu mai slabut si merge brici orice.Nu stiu de unde ai scos prostia asta ca laptopurile nu sunt pentru jocuri Baietas , cred ca tu vorbesti acolo de laptop-urile de gaming care dai nush cate milioane in cazul tau 60 si sa fii un retard sa dai 60 de mil pe un laptop cand de 60 de mil isi faci un pc avion. Si nu , laptop-urile nu sunt pentru jocuri, documenteazate apoi comenteaza aiurea mai baiete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Merci de sfaturi , am bagat 2 GB ram , 1 aveam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Baietas , cred ca tu vorbesti acolo de laptop-urile de gaming care dai nush cate milioane in cazul tau 60 si sa fii un retard sa dai 60 de mil pe un laptop cand de 60 de mil isi faci un pc avion. Si nu , laptop-urile nu sunt pentru jocuri, documenteazate apoi comenteaza aiurea mai baiete. Mai invata sa te uiti pe net smechere, cu 25-30 de milioane iti iei procesor i5 cu 2.60 ghz 6 gb rami pana la 8 gb, placa video gts 435 cu 1gb ram. cu optiunea de a face memoria ram in memorie video(laptop hp) Sa stii ca merita sa dai 60 milioane , ca daca iti iei un pc avion cum zici tu consuma curent de 3 ori mai mult decat laptopu asta baiete. Te costa minim 10 milioane un monitor 3D, sa nu mai zic de celelalte cerintooe. Mai nou producatorii scot pe piata si laptopuri slabute de gameming deoarece unu nu isi cumpara unu doar sa se uite la un film in tren sau cand pleaca in excursie din an in paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts