Liviu14 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Am si eu o mica nevoie de ajutorul vostru daca se poate. Parintii mei spun ca este o prostie sa dau bani pentru un joc. Este careva care poate face o donatie prin sms pentru a putea sa-i satisfac cumva pe parintii mei? Este vorba sa-mi trimiteti prin sms, 1-2 euro daca puteti. Astept raspuns. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaitsa Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ai tupeu nu gluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fab Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Deci nu mai cersim in SAMP bani virtuali. Cersim pe forum bani reali? O sa ai mare succes, cred ca deja ai primit vreo 50 de euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Am si eu o mica nevoie de ajutorul vostru daca se poate. Parintii mei spun ca este o prostie sa dau bani pentru un joc. Este careva care poate face o donatie prin sms pentru a putea sa-i satisfac cumva pe parintii mei? Este vorba sa-mi trimiteti prin sms, 1-2 euro daca puteti. Astept raspuns. Multumesc! Adică, noi să-ţi transferăm bani ca să...ce ? Nu înţeleg ideea. Vrei să le demonstrezi că bagi bani în joc şi-ţi vin mai mulţi sau ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShOppS Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 ))))))))))))))))) ce penala faza Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Ar trebui sa iti asculti parinti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgT95 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Auzi la el, cere daca nu de la bunici nu de la playeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blablabla Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Bă .. scuză-mă că-ţi zic , eşti senil?Unii nu dau bani pentru ei , şi îţi dau tie.Să am miliarde nu ţi-aş da..sincer..tu îi zici lu mă-ta ce faci cu banii ? , îţi iei acadele de 100 de lei , contează? , zii şi tu că-ţi este foame rău la şcoală să-ţi dea 10 lei în fiecare zii ai făcut 10 zile 100 lei...big deal .. gosh..tre' să te învăţ eu .. of of of Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Stai sa inteleg pentru ce-ai facut postul acesta pentru +1 sau pentru ca nu-ti dau pariniti banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeTros U R F Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Care este prost sa iti dea tie bani? Nu dau penru mine si dau pentru tine.... Nu o lua in nume de rau dar intreaba pe cine vrei si o sa primesti acelasi raspuns... Nu mai fa posturi aiurea sau pentru +1 ! Mai bine ceri SINCER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brent Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 LoL=))Eu nu dau bani pentru mine si sa dau pentru tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnEmY Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 ))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH CheLoo89 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Adica ce? Asta e ca un cersit pe strada..mai bine ti-ai asculta parintii,, E trist cum s-a ajuns.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Te rog lasa-mi un numar de telefon, de preferabil in PM si voi incerca sa te ajut in functie de cat de bine te descurci in SAMP pentru a-mi da seama daca tu chiar ai nevoie de acei banuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpy299 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 PM cu nr de tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.