Jump to content

Ajutor CP

Liviu14

Recommended Posts

Am si eu o mica nevoie de ajutorul vostru daca se poate. Parintii mei spun ca este o prostie sa dau bani pentru un joc. Este careva care poate face o donatie prin sms pentru a putea sa-i satisfac cumva pe parintii mei? Este vorba sa-mi trimiteti prin sms, 1-2 euro daca puteti. Astept raspuns. Multumesc!

Deci nu mai cersim in SAMP bani virtuali. Cersim pe forum bani reali?

O sa ai mare succes, cred ca deja ai primit vreo 50 de euro. =))

Am si eu o mica nevoie de ajutorul vostru daca se poate. Parintii mei spun ca este o prostie sa dau bani pentru un joc. Este careva care poate face o donatie prin sms pentru a putea sa-i satisfac cumva pe parintii mei? Este vorba sa-mi trimiteti prin sms, 1-2 euro daca puteti. Astept raspuns. Multumesc!

Adică, noi să-ţi transferăm bani ca să...ce ? Nu înţeleg ideea.

Vrei să le demonstrezi că bagi bani în joc şi-ţi vin mai mulţi sau ce ?

Bă .. scuză-mă că-ţi zic , eşti senil?Unii nu dau bani pentru ei , şi îţi dau tie.Să am miliarde nu ţi-aş da..sincer..tu îi zici lu mă-ta ce faci cu banii ? =)) , îţi iei acadele de 100 de lei , contează? :)) , zii şi tu că-ţi este foame rău la şcoală să-ţi dea 10 lei în fiecare zii ai făcut 10 zile 100 lei...big deal .. gosh..tre' să te învăţ eu .. of of of

Care este prost sa iti dea tie bani? Nu dau penru mine si dau pentru tine.... Nu o lua in nume de rau dar intreaba pe cine vrei si o sa primesti acelasi raspuns... Nu mai fa posturi aiurea sau pentru +1 !

Mai bine ceri :topic_closed:SINCER

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.