Jump to content

Competitia Stunterilor. Premiu $5,000,000

M Caesar
 Share

Recommended Posts

Buna seara dragi jucatori! Vin cu un event nou predestinat stunterilor in special, dar oricine poate participa.

Titlul cam spune povestea acestui event, insa totul va fi mult mai interesant.

Desfasurarea eventului:

*Toti participantii se vor prezenta in parcarea cu etaj, vizavi de Car Rent LV unde vom face mai multe mini-eventuri, ca sa le zic asa. Acestea nu vor avea legatura cu tema de stunt, aici trebuie doar sa aveti vointa si sa vreti sa mergeti mai departe.

*Numai 5 participanti vor mai ramane, care intra in finala. Deci va trebui sa luptati daca vreti sa intrati in cursa pentru cele 5 milioane. De aici, cei 5 o sa trebuiasca sa faca anumite sarituri pe cladiri in Las Venturas si sa le iasa din prima (nu va speriati, stunturile nu vor fi dificile).

*La aceasta faza, daca nici un participant nu reuseste sa sara din prima, se reia stuntul. Daca doar o persoana sau doua reusesc stuntul din prima, acestea merg mai departe, iar cei 3 sau 4 ramasi vor concura din nou, dar vor executa alta saritura.

*Pentru ultimii doi ramasi am pregatit o surpriza, iar acestia vor afla la momentul eventului.

Regulament:

*Nu aveti voie sa detineti arme la voi.

*Nu aveti voie sa dati pumni si picioare, vreau sa ne purtam civilizat.

*Aveti voie sa folositi motocicleta personala doar daca este de tip NRG-500.

*Va trebui sa ascultati de mine la tot ce va zic si sa-mi urmati indicatiile.

*Imi rezerv dreptul de a aduce modificari ale regulamentului in timpul competitiei daca este cazul.

Conditii de participare:

*Minim level 5

*Seriozitate

*Bun simt

Model de inscriere:

Nickname:

Level:

Poza cu [/stats]:

Sunt de acord sa ascult de organizatori?: DA / NU

Alte precizari:

Momentan astept sa vad daca sunt doritori sa participe la event, apoi o sa anunt data concursului aici, dar cred ca va fi dat anuntul in decursul a 2-3 zile.

Nickname: FabiaN.

Level: 25

Poza cu [/stats]: http://postimage.org/image/yar4a0ogv/

Sunt de acord sa ascult de organizatori?: DA.

Alte precizari: Sunt putine NRG la rent si care se spawneaza, vom face schimb de NRG-uri la mini-eventuri nu?

Toti cei 10 acceptati pentru a participa la concurs.

As vrea sa incep eventul cat mai repede pentru ca poate unii se vor satura sa astepte atat de mult pentru event. Tocmai de aceea am nevoie de mai multi participanti. Nu inteleg de ce nu s-au inscris mai multe persoane, totusi este un premiu destul de mare.

Oricum, este stabilit faptul ca vreau minim 25 de participanti. Daca nu se vor strange, cu parere de rau va spun, ca va trebui sa anulez eventul. Insa voi face tot posibilul sa termin acest concurs, chiar vreau sa iasa ceva frumos.

Mai vedem pana maine seara ce se va mai intampla. Spor la joc pana atunci. :)

EDIT:

Sunt putine NRG la rent si care se spawneaza, vom face schimb de NRG-uri la mini-eventuri nu?

Am precizat mai sus, FabiaN. Mini-eventurile nu vor avea tema de stunt, vor fi doar niste eventuri la care trebuie sa-ti dai silinta.

Edited by M Caesar

Acceptati cu totii.

Mi-am propus sa incep eventul cu 20 de oameni, asadar, maine (29.11.2012) la ora 21:00 astept sa va prezentati in parcarea cu etaj de langa Car Rent LV.

Ne vedem atunci, spor la joc pan atunci! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.