Guest spykyy Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Nick-ul tau:spyky Descrierea bugului:La logarea in joc imi spune ca numele meu este innacceptabil sau nepotrivit si nu stiu de ce. Aveam level 7 si vreau sa ma ajutati ca nu am muncit degeaba....Sper sa fie rezolvat cred e un bug Screenshot(s): http://postimage.org/image/uxowaktjt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Salut. De cele mai multe ori acel mesaj apare atunci cand incerci sa intri pe server dar deja exista o persoana cu acelasi nume logata in acel moment. Exista si cazul in care nu ai scris bine nickname-ul in consola SA:MP. Iti recomand sa iti reintroduci numele in samp.exe si sa incerci o noua logare. De asemenea, in cazul in care iti pierzi conexiunea la internet pentru o perioada foarte scurta, dupa ce aceasta revine iti poate aparea aceeasi eroare. Se rezolva printr-un relog (/q si reconnect). EDIT: Last Login Time: 29.11.2012 17:03 Verifica daca ai scris corect numele in samp.exe si daca tot nu merge da-i restart la calculator. Iti va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Acel mesaj apare când e cineva logat deja pe cont sau folosești caractere inacceptabile în nume, nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.