Jump to content

Important! Securitatea Conturilor Dumneavoastra!

GutMasteR

Recommended Posts

Salut! Ma numesc [GMS]GutMasteR si doresc sa va prezint cateva modalitati de protejare a conturilorilor dumneavoastra:

1) Daca aveti windows XP ( SP2 ) intrati in Windows Task Manager ( ctrl+ alt + del ) la Processes si cautati MPK.exe, daca il aveti trebuie sa stiti ca este un program de tip Keylloger care afecteaza performanta Pc-ului dumneavoastra si va pune in pericol toate informatiile, adica , cel care l-a instalat primeste E-mailuri cu tot ce scrieti tot ce accesati etc. Programul merge sters in modul Safe Mode ( dati restart la Pc si apasati f7 dupa care selectati Safe Mode) sau dati END Process ( din task manager , dati mai intai click pe el).

2) NU acceptati programe de tip .EXE pe Mess sau pe alte programe de socializare ( ar putea fi keyllogere ). Si daca cineva va spune: "- Am un hack de bani /masini /etc." "-Doresti sa ai un program care iti face bani gratuit?" sa nu il acceptati , de obicei aceste persoane va dau un id de mess si va dau programul care este un keylloger mascat sau e un program care va cere numele pe server parola si suma de bani pe care o doriti in cont ( el copie id-ul si parola si o trimite prin e-mail celui care v-a dat programul) astfel el va va luat tot.

3) Incercati sa schimbati parola de la cont macar o data la 3 saptamani.

4) Nu mai credeti in minuni de genul hai ca iti fac bani dami parola ta si vei vedea.

Sper ca v-a folosit acest topic.

Va urez succes in game!

Trebuie sa fi putin cam inapt sa folosesti numele mpk.exe la un keylogger, pt. ca este usor de detectat, in general, "hackarii" incearca sa ascunda keyloggerul printre fisiere care sunt normal deschise odata cu pc-ul, cum ar fi iexplorer.exe audiodg.exe csrss.exe searchindexer.exe etc...cel mai bine este sa nu incercati nimic, nimeni nu va vrea binele.

Trebuie să fii prea prost ca să accepți rahaturi, de la necunoscuți. Eu dau add pe messenger doar la prieteni (mă refer la cei din samp care garantez că nu fac faze de rahat). Mare grijă cu cine vorbiți, și ce vorbiți.

Eu am aceeași parolă de 1 an juma', de când joc samp, și nu am avut contul spart niciodată. Totul depinde de voi, de ce fișiere acceptați, ȘI DE LA CINE.

Trebuie să fii prea prost ca să accepți rahaturi, de la necunoscuți. Eu dau add pe messenger doar la prieteni (mă refer la cei din samp care garantez că nu fac faze de rahat). Mare grijă cu cine vorbiți, și ce vorbiți.

Eu am aceeași parolă de 1 an juma', de când joc samp, și nu am avut contul spart niciodată. Totul depinde de voi, de ce fișiere acceptați, ȘI DE LA CINE.

Ai foarte mare dreptate... nu trebuie sa accepti toate rahaturile primite pe mess... si eu am aceeasi parola de cand joc. Ai grija ce "prieteni" iti faci, chiar si cel mai bun prieten te poate insela ...

Folositor dar trebuie sa fi prost sa accepti fisere de la necunoscuti sau sa crezi ca cineva iti da hack de bani,masini etc pe gratis,sau iti da pe bani si defapt iti da keylogger

Uite,tu ai experienta adica nu esti chiar asa naiv dar sunt si "copii" care se lasa pacaliti.Foarte bun acest tutorial,ca sa zic asa,pentru incepatori. :)

Uite,tu ai experienta adica nu esti chiar asa naiv dar sunt si "copii" care se lasa pacaliti.Foarte bun acest tutorial,ca sa zic asa,pentru incepatori. :)

trebuie sa fie si de aia altfel alti nu ar avea de unde sa prospere:))

trebuie sa fie si de aia altfel alti nu ar avea de unde sa prospere:))

V-ati gasit voi doi sa vorbiti, parca va vad in 2 zile la Complains ca v-ati vandut Faggio pe 2 $ si vreti "dreptate".

V-ati gasit voi doi sa vorbiti, parca va vad in 2 zile la Complains ca v-ati vandut Faggio pe 2 $ si vreti "dreptate".

Nu prea inteleg ce vrei sa zici.Eu mai am mult de muncit ca sa imi cumpar in Faggio "+" ca eu ma joc pentru distractie.Nu imi imaginez de ce ai intrat in discutie.

Un tutorial bun, dar partea cu parola. Ca trebuie schimbata odata la 3 saptamani, nu este necesara. Daca ai o parola buna, nu este nevoie.

Trebuie sa fi putin cam inapt sa folosesti numele mpk.exe la un keylogger, pt. ca este usor de detectat, in general, "hackarii" incearca sa ascunda keyloggerul printre fisiere care sunt normal deschise odata cu pc-ul, cum ar fi iexplorer.exe audiodg.exe csrss.exe searchindexer.exe etc...cel mai bine este sa nu incercati nimic, nimeni nu va vrea binele.

Eu am csrss.exe în Task Manager, s-au putea să fie keylogger?

Când îi dau End Task îmi spune că nu paote fii sters.

Eu am csrss.exe în Task Manager, s-au putea să fie keylogger?

Când îi dau End Task îmi spune că nu paote fii sters.

csrss.exe este o aplicatie importanta a windowsului. Daca se afla in "C:\windows\system32" si are descriptia "Client Server Runtime process." nu ai de ce sa iti faci griji.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.