Jump to content

Cel mai frumos cadou de Craciun!

demeZeu
 Share

Recommended Posts

Ce ar fi mai frumos decat ca pe 25 Decembrie sa fac o extragere, in care unii dintre voi pot castiga un premiu impresionant?

Este foarte usor, trebuie doar sa completati urmatorul model:

Nick:

Numar:

Parerea despre event:

Ce imi doresc de Craciun?:

Alte precizari:

Va trebui sa postati un numar in ordine, de ex daca eu postez 3, urmatorul 4, urmatorul 5, cine se incurca nu va mai fi luat in considerare.

M-am gandit mai bine, asa ca voi extrage 25 de numere (25 decembrie), cei care au ghicit numerele vor primii 1.000.000$ fiecare.

Dupa aceea, voi extrage un singur numar, cel ce l-a ghicit va primii 10.000.000$.

Pe 25 decembrie voi extrage numerele, pana atunci, AVETI VERDE LA POSTAT!

Edited by nWo NiceLy

Nick: SnaKs2000

Numar: 3

Parerea despre event: Interesant event.

Ce imi doresc de Craciun?: Eu de Crăciun nu îmi doresc bunuri materiale , ci să fiu sănătos eu în continuare şi toţi ceilalţi.

Alte precizari: :*

Edited by Stefan aka SNaKs2000

Nick: Clayton

Numar: 4

Parerea despre event: Puteai sa faci unul original nu lafel ca al meu.. ma rog, intentia conteaza.

Ce imi doresc de Craciun?: Sanatate.

Alte precizari: -

hai frate, doar nu crezi ca m-am luat dupa tine, totusi e 20 milioane premiul... de ce as fi facut-o?

Nick: RoBBBy

Numar: 9

Parerea despre event: Suuuper ideea.

Ce imi doresc de Craciun?: 20.000.000$ , in joc bineinteles! 8->

Alte precizari: Succes tuturor.

Edited by RoBBBy

Nick: M.Mihai[km5]

Numar: 30

Parerea despre event: super

Ce imi doresc de Craciun?: O gagica cu caciulita de Mos Craciun, si renii lu mosu.

Alte precizari: Sarbatori fericite.

Nick: hiPhop

Numar:11

Parerea despre event: Miza e foarte mare , inseamna ca e bine.

Ce imi doresc de Craciun?:Eu de craciun vreau sanatate si fericire si castigarea acestui premiu!

Alte precizari: Multumesc!

Edited by HipHop47

Nick: CaLdeRon

Numar: 13

Parerea despre event: Foarte frumos, nu am mai participat la un astfel de event.

Ce imi doresc de Craciun?: Sa fiu alaturi de cei dragi, si sa acumulez ceva banuti, in game si in viata de zi cu zi :X .

Alte precizari: Ai avut o inspiratie deosebita cu acest tip de event, cred ca ti-ai format o schita, dupa cate am observat premiul il vei acorda de Craciun, ceea ce este foarte placut, un cadou placut pentru cel ce va castiga :), succes ! Craciun fericit !

Edited by CaLdeR

Nick:Mendoza_Suffer

Numar:55

Parerea despre event:Foarte Tare

Ce imi doresc de Craciun?:Imi Doresc Un Buffalo

Alte precizari:Sper Sa Primesc Cadoul

Serios? Numar 55? Nu puteti fi atenti deloc, e bine ca cel din fata ta, CalDeRon nu s-a incurcat.

EDIT: Voi vorbii cu Kelton si in caz ca mi se da voie, voi marii premiul !

Edited by nWo NiceLy

Nick: Madytz

Numar: 15

Parerea despre event: Superb.

Ce imi doresc de Craciun?: Sanatate, ca-i mai buna decat toate. (si un telefon pentru ca vechiul mi-a fost furat :)) )

Alte precizari: Imi plac cartofii.

• Nick: EuGen90
  • Numar: 16.
  • Parerea despre event: Foarte frumos din partea ta, sa faci un lucru bun de sarbatori.
  • Ce imi doresc de Craciun?: Sanatate, ca-i mai buna decat toate. [ si pe Brunetta. :X ;)) ]
  • Alte precizari: Felicitari, ai un + de la mine.

Edited by I Cosmin I

• Nick: LegolasGi
  • Numar: 17.
  • Parerea despre event: Foarte frumos din partea ta, sa faci un lucru bun de sarbatori.
  • Ce imi doresc de Craciun?: Sanatate, si pe joc as dorii sa castig acesc concurs pentru a face niste banuti, ca mi-au fost furatii multii :(
  • Alte precizari: Ai un + de la mine, ca ne indeplinesti ''visele de craciun'' in acest joc.

Nick: iuliaaa

Numar: 19

Parerea despre event: Frumos

Ce imi doresc de Craciun?: Sa am o familie in continuare.

Alte precizari: Succes tuturor.

Edited by Juicyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.