Jump to content

Cel mai frumos cadou de Craciun!

demeZeu
 Share

Recommended Posts

Nick: Rowe.

Numar: 49

Parerea despre event:Este o idee buna.

Ce imi doresc de Craciun?:Imi doresc destul de multe , dar sa spun cate ceva ->> Sa am toti tovarasii mereu aproape de mine si la bine si la greu , sa trec la scoala cu note mari , sanatate mamei mele care sufera de cancer la plamani , sa ma ajute Dumnezeu sa trec si peste asta.Si sa se rezolve ceva cu ``Romanica`` noastra draga, si sa am grija cu toate fetele astea prefacute din anturaju` meu.

Alte precizari:NU pot sa cred ca peste 80% va doriti lucruri din sa;mp , asta mi se pare ridicol , in loc sa iti traiesti viata ta personala si sa iti pui dorinte ca , chiar te-ar face fericit , daca ai un premier sau nu tot aia e , ce o duci mai bine in realitate ?La un moment dat nu va mai fi sa;mp .(Sa ma ..pe toti care cred ca am facut asta doar ca sa castig , nu sunt vreun lingau sa tineti minte.)

Edited by Lil Hope

Nick: xSteve

Numar: 54

Parerea despre event: Un event interesant si chiar bun.

Ce imi doresc de Craciun?: Pe server imi doresc functia de lider, iar in realitate : sanatate si fericire.

Alte precizari: Sa fie intr-un ceas bun

Nick: CLOD

Numar:20

Parerea despre event: Frumos

Ce imi doresc de Craciun?:Un premier sau o suma de bani

Alte precizari:Sarbatori fericite.

Nick:Lipo

Numar:21

Parerea despre event: Este foarte interesant si cu atat mai frumos , deoarece suntem in preajma sarbatorilor de iarna.

Ce imi doresc de Craciun?: Un cadou.

Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat si Sarbatori Fericite tuturor!

Nick: RamireS.

Numar: 22

Parerea despre event: Nice, sponsorizez si eu daca este nevoie.

Ce imi doresc de Craciun?: O blonda :X, de preferat si cu ochi albastri :).

Alte precizari: Bye Bye.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.