Jump to content

Cumpar PSP

Roe

Recommended Posts

-Cumpar un PlayStation Portabil Slim&Lite prefer argintiu , dar se poate si negru. Sa fie 2000 si sa se poata moda (am auzit ca doar unele versiuni de la 2000 se pot moda). Care vinzi, da un reply si trimite pm cu id-ul tau.

Mai bine dute la amanet ca sunt psp acolo si oricum pe argintiu sunt cam rare.Oricum la PSp e mai scump jocurile :D astai nasol

De aceea am specificat ca as cumpara PSP modabil (adica se instaleaza ceva pe el ca sa poti downloada jocuri si instala pe el de exemplu de pe filelist.) . Nu toate PSP-urile se pot moda, am inteles de la un prieten ca doar PSP-urile v1000 si cateva v2000.

Guest GRINGlype

Asa cum spune titlul, doresc sa achizitionez o gantera reglabila cu greutatea de minim 20kg reglabila in sensul sa aiba mai multe discuri de vreo 2-3kg pe care le pot pune si scoate de pe ea.

De asemenea, doresc sa cumpar si 2 discuri de minim 5kg fiecare pe care sa le pot pune pe vechea mea gantera pentru a totaliza o greutate mai mare decat am acum 23kg. Bara ganterei mele are diametrul de vreo 3-4cm asa ca discurile trebuie sa intre acolo facem proba inainte de a le cumpara.

Astept oferte aici pe topic, prin functia private message sau prin yahoo messanger la alah_alhas. Ma puteti contacta si telefonic la 0788410681, dar zic ca mai bine intai vorbim prin internet. Doar in Bucuresti.

de ce nu puneti si preturile? ma refer la cei care au lasat doar id... m-ar interesa si pe mine un psp gata modat sau care se poate moda dar as vreau sa stiu si ce preturi aveti...:P ms

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.