Jump to content

[Battle] FreeedoM vs Zoom-Winner FreeedoM

FreeedoM
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : FreeedoM
  • Numele celui provocat : Zoom xd
  • Tema luptei : free ( cea mai buna lucrarea )
  • Dimensiuni ( maximă / minimă ): Oarecare
  • Deadline time posting : 12 ore

LE: Vedem noi cine nu stie ps

Edited by FreeedoM

Imi veti trimite PM cu lucrare+PSD.Aveti timp 12 ore din acest moment.

START VOT

1UqtsR.png

2freeb.png

Primul la 5 voturi consecutive sau la 10 voturi in total castiga.

Voturile trebuie argumentate.

Voturile neargumentate vor fi anulate.

Edited by Rozay

Votez lucrarea #2 deoarece se vede clar ca are o compozitie mai buna si ca este mult mai lucrata decat prima lucrare care pare ca e facuta in bataie de joc.

Singurul lucru ce nu imi place la lucrarea #2 este textul acesteia in rest e minunata.

Votez lucrarea numarul 2.

Imi place foarte mult aranjarea texturilor in creatie, iar acea mana are o incadrare foarte buna in semnatura, amplasata in asa fel in cat sa se considere ca ar fi iesit recent de sub semnatura.

Prima creatie, mi se pare o creatie mai putin reusita, nu stiu ce as putea vedea bun la ea, dar felicitari pentru amandoi !

P.S.: Daca nu s-ar fi pus textul pe lucrarea 2, nu cred ca era de reprosat ceva la acea semnatura.

La prima lucrare nu prea imi place textul, si este cam "dezrdonata" lucrarea. Lucrarea a doua a o compozitie buna, culorile sunt frumoase, fontul textului se potriveste si este pozitionat bine, deci votez lucrarea #2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.