Jump to content

Propunere scoatere regula WAR

AiMEER

Recommended Posts

Propun sa se scoata aceasta regula :

* WAR-ul între mafioţi se va pedepsi cu wanted 1 fără drept de predare, iar wanted-ul va fi acordat direct fără somaţii în prealabil. Nu vor exista favorizări, şi orice mafiot (fie el admin, sau orice alt jucător) va primi wanted.

* Nimeni nu va mai putea interveni pe cont propriu la WAR. Membrii departamentelor se vor organiza într-o echipă mare şi vor folosi vehiculele departamentelor pentru intervenţie. Pentru organizare / adunare folosiţi [/d]. Se va respecta următorul şablon:

Cel puţin 3 jucători vor soma pe [/m] şi vor da [/cuff] suspecţilor care s-au predat, cel puţin 3 jucători vor da [/tazer] + [/confiscate] (pentru arme) şi alţi 3 jucători, cel puţin, vor acorda wanted. Veţi decide, în prealabil, cine ce funcţie are. Dacă echipa nu conţine, cel puţin, 9 membri (din orice departament), nu veţi interveni la WAR.

* Este treaba voastră să vă asiguraţi că mafioţii vor fi duşi la jail pentru arestare, şi nu vor apuca să se omoare între ei, şi prin urmare să ia jail aiurea. Dacă respectaţi acest model, neavând arme şi primind [/tazer] mereu, mafioţii nu vor avea de ales decât să intre pe g în vehiculele poliţiei. Folosiţi somaţii sinonimice cu: "Opriţi WAR-ul şi predaţi-vă, altfel veţi fi omorâţi" şi evitaţi SPAM-ul. Trebuie să vă asiguraţi că dacă nu toţi, măcar majoritatea mafioţilor au văzut aceste somaţii

Deoarece devine prea enervant, de acum asta nu mai este distractie, mai multi nervi tocati aiurea pentru un joc, turfs-urile astea pentru ce au fost puse, nu pentru distractie, pentru umpic dm? Ce distractie e asta cand stai cu 100 copi langa tine si nu poti face nimic ? Intrebati orice membru din orice mafie sa vedeti ca nu-i convine, deja te enervezi sa stai de 3x la jail ( 3000 sec ) intr-un war de 1h, ce e asta? Stiu ca nu e RP sau blablabla, dar acest server nu e RP si RPG, pana la urma e doar un joc si trebuie sa ne distram, nu sa ne enervam cand iti da X-ulescu din PD wanted si-ti arde tot chefu de war.Uneori mai sunt si faze cand X-ulescu din PD e prieten cu X-ulescu din Paterno si X-ulescu din PD vorbeste cu mai multi colegi sa nu-i dea wanted lui X-ulescu din Paterno si se fac defavorizari.Cred ca e mai bine sa se scoata regula si mafioti sa-si vada de treaba lor, sa se distreze etc si copi sa-si faca treaba lor, sa prinda roberi, sa dea amenzi, sa confiste permise si sa asigure linistea in oras.Deja de acum devine war DEPARTAMENTE VS MAFII : http://i.imgur.com/thYSR.jpg Ar trebui sa se puna turfs si pentru ei.

Astept pareri PRO si CONTRA + argumentari.

PRO CLAR...Sa nu mai zic ca se face un lag de pusca sv-u la cati playeri sunt pe un turf.

Carter banuiesc ca nu ai citit tot topicul, n-are rost sa dau explicatii odata ce voi nu aveti de ce sa va enervati deoarece nu dati war niciodata :-?

Azi la warul cu Corleone am dat /attack pe zona si copii erau dinaintea noastra si a celor din Corleone pe zona, ce sa mai zic ? Restul explicatiilor le ai oferite de playeri si de mine prin alte posturi.

Se vede clar ca PD-ul a favorizat Corleone mai ales la war-urile din LS.

Cand am fost Cuneo , la war-uri contra Corleone pierdeam cu diferenta de 10 puncte MAXIM cu PD in spatele lor :-J .

Si ala a fost noroc.

Daca nu era pd in spatele lor ii castiga usor orice mafie pe corleone , dar ca-s ofticati si slabi , si fara ajutoare nu pot sa mearga la war :-J

Adica , astazi mergem la war .. si suntem langa Aero LS , si vine pd-ul langa noi ? pana la zona de war? dupaia se duce unde-i corleone ?

Ce-i asta frate .. ?

Si cand vine Corleone vine si PD-ul in spate la corleone .

La fiecare war cu cine are Corleone is 10-12 din cealalta factiune , si din corleone numa 4-5 + ca Corleone abuzeaza la maxim .

Daca la toate war-urile intervine pd-ul ce distractie mai e ?

In mafii pot fii maxim : 240 membrii in total !

Si pe server intra peste 500 de playeri pe server.

Ce SS vreti sa faceti pe noi ?

Voi vreti in fiecare sapt sa aveti 200+ poze sa luati un rank up ?

In timpul warului nu da nimeni /robbank ? nu omoara ceva civil .. pe un S.I. ?

In timpi warurilor ii liniste pe srv? nu mai misca nimeni ? numa ce-i care au war?

Asta-i prea de tot ..

Se vede si aicia ca multa lume nu-i de acord cu metoda asta de war.

Numa PD/NG/F.B.I si Corleone clar..

Ce pot sa zic , ura si invidia se vede la tine . Esti invidios ca nu te`am acceptat in Corleone iar acum incerci sa pui o pata neagra la Corleone sa te ,, razbuni '' Eu zic sa o lasi mai moale cu amenintarile si cu acuzarile astea nefondate fratilor , mai vedeti`va de joc si numai acuzati aiurea ca x-ulescu cheama copii la war ca mafia Y a castigat cu ajutorul copilor ca nu mai stiu eu ce . Comentariile astea te ajuta la ceva ? Nu , iti arati frustrarea si invidia mai mult

Ideea cu aceasta metoda de war a fost urmatoarea : Politistii intervin , fac puncte la raport, trimit mafiotii in jail , lawyerii ii scot din jail contra unei sume de bani . PD , mafiile si lawyerii au de castigat in aceasta metoda de war dar daca te afli in politie e bine , dar daca te afli intr`o mafie atunci esti defavorizat . Daca si dRe a spus in pagina anterioara ca o sa discute cu ceilalti lideri ai politie cu teylo si cu Byfydo , voi de ce ati mai facut posturi cu ,, pro '' ?

AiMEER PRO. Aimeer are multa dreptate.

Plus ca PD ii favorizeaza pe corleone la war-uri .

Hai da-o drq la fiecare war .. in jail is 10-12 din alta factiune cu care face war corleone , si dupaia cand te uiti in jail deabea vezi 4-5 corleone MAXIM.

Corleone au castigat si tot ls-ul cu ajutorul Pd-ului.

Deja s-a dus toata distractia .. :-J inainte cand eram nou pe srv .. era frumos la war-uri corleone ataca paterno sau barzini si invers in lv ...

Cuneo-Stracci-Tattaglia faceau la fel se atacau intrei ei , acuma te plictisesti la war iti vine sa dai cu calculatoru de perete .

Cuneo nu mai are concunrenta cu Stracci de teritorii , Tattaglia nu a mai dat un war de nush cand .. Barzini la fel .

Din cauza de la Corleone , tot s-a dus pe rapa .. acuma nimic nu mai ii fain .. astazi la aman2 war-uri care le-am avut cu Corleone .. era PD inaintea noastra pe Turfs..

Ce-i asta frate? au dat find pe noi toti pd ? aveam wanted sau ce ?

La al-doilea war nici macar n-a ajuns corleone la war si deja pd se punea pe pozitii pe teritoriu unde aveam war-ul ..

Asta deja-i bataie de joc strica tot cheful..

Sper ca kelton va lua ceva decizie buna si sa scoata chestiia cu PD-ul .

Fiecare mafie sa castige pe merit .

Si asa jocul o sa fie mai frumos.

S-a gasit aimmerul vorbind..

Bai Tupac.Noi suntem 4-5 la war si aia 4-5 abuzam?Prietene, ia sa vezi ca noi suntem intotdeauna 30-35 la waruri.

De ce s-a dus totul de rapa?A da, s-au adunat aia buni in Corleone, inteleg.La warurile cu voi, am platit minim 7 accepturi asa ca nu cred ca ar fi corect sa vorbesti tu ca noi nu stam in jail sau ca nu primim wanted.Inteleg, sunteti ofticati ca avem 24/24 si ca voi luni miercuri si vineri o sa faceti targuri in loc de waruri.Asta e, shit happens.

#Apropo, sa stii ca noi avem waruri cu PD, FBI, NG joi de la 00:00 pe ascuns.Le dam indicatii unde sa stea in zona de war sa ne fie noua mai usor.

EDIT:

Daca ai fi tu acum in Corleone ti-ai da seama ca nu e nimic adevarat din ce vorbesti, dar na..asta-i omul.

Pro tata!

Urat din partea voastra sa ne acuzati pe noi cei din Corleone dupa ce am ajuns pe primul,scoate-ti regula asta de war sa vad acuzatori astia zilnici ca oricum ramanem cu 24/24 mereu.

Oricum regula asta e facuta pentru copi sa isi vand accepturile si sa faca puncte,hai sa mai ajutam si mafiile nu doar sa le dam in cap ca de aia sunt puse la factiuni.

Ce pot sa zic , ura si invidia se vede la tine . Esti invidios ca nu te`am acceptat in Corleone iar acum incerci sa pui o pata neagra la Corleone sa te ,, razbuni '' Eu zic sa o lasi mai moale cu amenintarile si cu acuzarile astea nefondate fratilor , mai vedeti`va de joc si numai acuzati aiurea ca x-ulescu cheama copii la war ca mafia Y a castigat cu ajutorul copilor ca nu mai stiu eu ce . Comentariile astea te ajuta la ceva ? Nu , iti arati frustrarea si invidia mai mult

Ideea cu aceasta metoda de war a fost urmatoarea : Politistii intervin , fac puncte la raport, trimit mafiotii in jail , lawyerii ii scot din jail contra unei sume de bani . PD , mafiile si lawyerii au de castigat in aceasta metoda de war dar daca te afli in politie e bine , dar daca te afli intr`o mafie atunci esti defavorizat . Daca si dRe a spus in pagina anterioara ca o sa discute cu ceilalti lideri ai politie cu teylo si cu Byfydo , voi de ce ati mai facut posturi cu ,, pro '' ?

Ba Razvan14 mor de atata invidie cat am in mne =))

Imi tremura picioarele cand mi-ai zis ca is invidios ca nu mai acceptat in Corleone =))

Vai doamne , ce crezi ma ? Ca Corleone ii Mafie de Zei ?

Sa ma bata dumnezeu acuma , LA FIECARE WAR CAND AVEATI IN LS VENEA PD-UL IN SPATELE VOSTRU , CUM VA SCHIMBATI ZONA DE WAR CUM SE SCHIMBA SI PD ! SI ASTA CE ZIC EU ACUMA POATE SA-TI ZICA SI UN CIVIL / SI CEL MAI NOU PLAYER PE SERVER.

RAZVANE , daca vrei o zii , intr-o zii cu multa zapada , cheama-ti toti membrii din Corleone "Mafia de Zei" Si o sa vedem cine moare de invidie :D

Nu am nici o intentie sa ma inteleg rau cu tine , sau sa am probleme cu tine .

Doar iti spun ca nimeni nu-i de acord , ca a-ti venit in LS cu pd-ul in spate.

Si asta iti poate spune oricine.

S-a gasit aimmerul vorbind..

Bai Tupac.Noi suntem 4-5 la war si aia 4-5 abuzam?Prietene, ia sa vezi ca noi suntem intotdeauna 30-35 la waruri.

De ce s-a dus totul de rapa?A da, s-au adunat aia buni in Corleone, inteleg.La warurile cu voi, am platit minim 7 accepturi asa ca nu cred ca ar fi corect sa vorbesti tu ca noi nu stam in jail sau ca nu primim wanted.Inteleg, sunteti ofticati ca avem 24/24 si ca voi luni miercuri si vineri o sa faceti targuri in loc de waruri.Asta e, shit happens.

#Apropo, sa stii ca noi avem waruri cu PD, FBI, NG joi de la 00:00 pe ascuns.Le dam indicatii unde sa stea in zona de war sa ne fie noua mai usor.

Micutzule ?

Mori de atata bucurie cat ai in tine ? Ca ai luat si tu un best?

Sa mori tu ca sunteti mai mult de 4/5 la jail ;) in timpul warurilor ;)

Daca nu aveati pd-ul in spatele vostru nu castigati NEVER Ls-ul ;)

Vai doamne ce buni sunteti .. ca abuzati la maxim ;)

Astazi la primul war mai avea 1 hp unu de la tine , si ghici cine l-a omorat?

Un coleg de-al tau :) Desigur , ala nu-i abuz :D chiar deloc ;)

Hai lasa-ma ca voi nu faceti nimic!

Usor baietii :)) Aici nu-i vorba de Corleone si PD, e vorba despre regula asta stupida.Eu aveam nevoie doar de pareri PRO si CONTRA despre aceasta regula, nu despre alte lucruri.

Exact , nu mai vorbiti de "The Corleone Departament" , ca nu-i frumos.

Micutzule ?

Are dreptate omul nu erau in jail 4-5 Corleone, erau 6-7 chiar mai multi

Micutzule ?

Asta se face la war-uri, se ajuta fiecare intre el pentru a putea castiga, nu esti la event sa faci 1 vs 1 :), te rog, nu te mai chinui sa postezi.

Hei hei mai usor cu Corleone. E vina celor din Corleone sa zicem ca pe voi nu va duce capul si ziceti la prieteni ca aveti war sau ca veti da war? Cum naiba credeti ca se afla ca e pe turful ala? Paranoia, ghicitori, vrajitori sau ce. Normal ca tot vina voastra este ca ei deja sunt acolo. Cum am mai zis. Asta e o REGULA. In real life 2 bande de tigani sunt oprite de politisti ( nu prin omorare ). Daca au si arme si nu vor sa renunte ( in cazul de fata voi ) e si normal frate sa va omoare. Acum venind vorba despre Corleone...oftica ca ei si-au facut o tactica si o echipa buna e ceva ce voi nu puteti defini. De ce nu primesc ei wanted? Banuiala mea e ca ei stiu sa se eschiveze:). Asa ca...mai invatati.

A da...nu stiu daca a mai zis cineva pe aici. NU CONFUNDATI RPG cu RP. Roleplay-folosite mai multe comenzi, iti faci tu viata cum vrei. RPG - factiuni CONCRETE si reguli STRICTE.

Nu va place regula, dimpotriva. Plecati voi pe servere de deathmatch. Politia isi face treaba si lupta contra mafiotilor. Ei fac raportul ( RPG style ) si punct. O seara buna.

PS: Rocky mai usor cu asa numita " batjocura ". Nu stii cum era inainte.

Nu inteleg unde poate incapaea atata prostie intr-un singur topic.

Voi spuneti ca e doar un joc si ca o faceti pentru a va distra, in felul asta aratand cat de ipocriti sunteti. 2% din playerii comunitatii joaca PENTRU DISTRACTIE, iar acest procent este reprezentat de membrii care sunt civili si fac DM / DB toata ziua. Restu', care sunteti in factiuni, nu jucati pentru distractie, traiti o viata reala (ironic nu, asta e si scopul acestui joc). Vrand nevrand, aveti de respectat reguli, sunteti sanctionati, lucruri care nu s-ar intampla daca ati juca pentru distractie.

V-ati format o impresie extrem de gresita vis-a-vis de SA:MP si aceasta comunitatea. Ce faceti si felul in care il faceti, va defineste caracterul. Orice decizie luata, orice post facut, orice plangere facuta, spune cate ceva despre caracterul vostru din realitate, iar o mare majoritate din caracterele de pe comunitatea asta sunt niste caractere mizerabile, demne de mila. Haideti sa scoatem acum toate regulile, sa lasam mafiotii sa faca DM. Haideti sa scoatem si reason-urile pentru wanted, sa se dea wanted oricand si sub orice motiv.

Sunteti niste ipocriti.

Acest topic este iesit din comun. Aici dau PRO toti mafioti, iar ceilalti nu se baga, din simplul motiv ca vad o mare prostie in asta. Acum nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar am cateva intrebari:

1. Daca nu va convine aceasta metoda, de ce pur si simplu nu vorbitii cu lideri, sa se intalneasca pe cale pasnica si sa discute o noua meotda?

2. Daca nici asta nu va convine, de ce ramaneti in mafie? Va puteti face nervi si in alta parte.

3. Daca vreti ca politia sa nu intervina, de ce nu faceti waruri ca pe vremuri, in padure?

4. Este foarte normal ca politia sa itnervina la o actiune ilegala, asta este treaba ei. Daca nu va convine, de ce naiba folositi comanda /attack? Exista asa mult metode de a va distra intr-o mafie, precum targuri, eventuri. De cand cu turfs, nu am mai vazut un singur targ organizat de mafii. Si de asemena, au disparut joburi precum mechanic/drugs dealer/etc.

5. Voi spuneti ca toti favorizam Corleone/ca numai la warurile lor venim. Ei bine, este si normal ca la warurile lor sa venim, din moment ce ei au in fiecare zi war/ei detin toate teritoriile posibile. Daca doriti neaparat o dovada ca nu exista asa ceva in departamente, si ca pe /d / /r nu se discuta despre chestiuni de genul, va uploadez eu filmulete din timpul warului. Eu filmez abslout tot warul cu fraps, si va pot aduce dovezi solide ca blufati groaznic.

6. Acuzati dept. ca suntem mai multi decat mafioti. Ei bine, daca am fi mai putini, v-ati plange ca nu avem voie sa intervenim. Daca suntem prea multi, iar nu va convine. Dar cum ati dori sa fim, asa dupa gandirea logica?

7. O mafie se poate remarca si prin atitudinea membrilor. Eu, de cand sunt in departamente, nu am prins o perioada cu mafioti mai nesimtiti, sau cu asa putin respect fata de ceilalti playeri. Peste tot vad numai injurii, si suferinte. Va amintiti cumva acele vremuri in care warurile se faceau pentru distractie, si nu pentru turfs? Il pot da exemplu aici pe Dr.carter, in mafia caruia am fost membru si am vazut ca o mafie nu inseamna doar WAR peste WAR, si ca pot exista si altfel de distractii. Nu fac aici nicio aluzie/favare aceste mafii.

8. Daca voi spuneti ca acesta este doar un joc, de ce va faceti atatia nervi? Nu puteti sta si indura, sau pur si simplu, depune demisia? OAMENI BUNI, ATI UITAT SA VA DISTRATI, NU MAI STITI SA VA JUCATI, SI ASTA E CEL MAI IMPORTANT LUCRU INTR-UN JOC.

10. Sunt de acord ca metoda actuala nu este in favoarea mafiilor, dar asta nu este in niciun caz vina departamentelor, ci, pe de-o parte, a celor ce au votat-o, si pe de alta parte, a mafiilor, care nu stiu sa se bucure de un joc. Acum vin cu intrebarea, ce rezolvi daca ai toate teritoriile? Pe cine impresionezi? Pe tata sau mama? In niciun caz un player din vechea generatie, ce stie ce e aia distractie.

11. Ati inceput sa aberati foarte mult aici, dand imediat un PRO si un plus, fara sa va ganditi la consecinte. Va intreb, care metoda va placea? Cea cu war in padure, fara politie sau cea in orase, cu politie? Cea cu wanted 4 si arrest, sau cea cu wanted 1 si kill? Este exact acelasi lucru. Daca vreti, se poate modifica si ajungeti la jail pe toata durata warului. Asa nu veti face wanted 1 de 3 ori, si doar o data, wanted 4 fara drept. Si dispar nervii.

12. Cred ca deja am spus prea multe, care nu intereseaza pe nimeni, si sunt convins ca nimeni nu a citit de la cap la coada ce am zis mai sus. Aceste este ADEVARUL, voi NU mai ganditi cu capul potrivit. Actionati cum va trasneste, si nu judecati inainte de a actiona. Imi pare rau sa vad ca s-a ajuns asa rau, si comunitatea a decazut din cauza asta. Incercati sa traiti jocul, de asta este un joc amarat, nu ca sa veniti voi cu post si nervi ca x a facut asta si y asta.

Ce am vazut eu in acest topic? Ei bine, multe: prostie, invidie, judecata injusta, nesimtire, ipocrizie, neatentie, gandire irelevanta (daca exista gandire..) si un grad scazut de rationament. Stiu ca adevarul doar, dar asta este adevarul. Si uneori se mai gaseste un idiot ca mine care sa il spuna verde in fata.

Stiu ca mi-am irosit timpul postand aici, dar va urez o seara buna totusi, stind ca in unii inca mai exista o urma de speranta, si poate unii se vor trezi. Asta depinde de fiecare in parte.

EDIT: Era sa uit, daca nu imi amintea un alt exemplu din cele citate mai sus: O mica intrebare: De unde sitit voi cui dau departamentele wanted? Va apare si voua acel scris albastru cumva, si noi nu stim?

BlackThief.

Ba oamenilor da-o naiba de treaba azi erau 5 copi, eu si 2 corleone aia 2 corleone m-au omorat eu nu trageam ies afara si le zic la copi lui dc nu ii dati wanted ca trage in mine si imi zice mai bine taci tu nu te mai baga si ce credeti ma omoara iar corleone de fata cu ei si TOT MIE IMI DA WANTED CU MOTIV WAR pai in pana mea ce sa mai faci nu mai are rost sa ma joc samp eram in jail 10 cuneo....

P.S: PRO

Am trecut si eu prin mafii, iar aceasta regula este una foarte bizara, adica cops stateau langa noi si ceilalti ne omorau cu rifle si nici macar nu se duceau la ei, noi nici armele nu puteam sa le scoteam sa ripostam nimic, ca ei stateau langa noi iar la ceilalti nimic, nici macar nu se uitau la ei. Deci de la mine un mare PRO.

Bun, m-am gandit la voi si am discutat cu Byfydo, Teylo si Kelton, ceea ce vreti voi nu se poate intampla, adica sa nu mai venim la war, dar noua metoda va suna cam asa:

* WAR-ul între mafioţi se va pedepsi cu wanted 1 "WAR" fără drept de predare, iar wanted-ul va fi acordat direct fără somaţii în prealabil tuturor mafiotilor de pe turf. Nu vor exista favorizări, şi orice mafiot (fie el admin, sau orice alt jucător) va primi wanted.

* Nimeni nu va mai putea interveni pe cont propriu la WAR. Membrii departamentelor se vor organiza într-o echipă mare şi vor folosi vehiculele departamentelor pentru intervenţie. Pentru organizare / adunare folosiţi [/d]. Se va respecta următorul şablon:

- Se va forma o echipa de 10 cops (minim). Se va face un screenshot de catre organizator, ca sa dovedeasca ca au fost prezenti 10+ cops la WAR.

-Cei 10+ cops vor fi organizati in 2 echipe. O echipa va da wanted unei mafii, cealalta se va ocupa de a doua mafie prezenta la war.

*La HQ-urile mafiilor nu se va face nici o exceptie, regula ramane aceeasi. Daca mafiotii al caror HQ este atacat vor iesi din HQ vor primi wanted.

Ce pot sa zic, aveti cam urmatoarele optiuni:

1. Cand venim noi sa fugiti.

2. Sa patrulati cu masina pe turf sa faceti drive-by.

3. Ori va aliati cu mafia care aveti war sa ne omorati, asa mai castigati niste timp.

In felul asta nu se mai fac favoruri la war.

Ce pot sa va zic, succes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.